Перейти до змісту

Питання

restart2

Рекомендовані повідомлення

У мене запитання стосується Форуму.

А як можна подивитись статистику користувачів:

... статуси користувачів (хто адміни, хто модератори, хто VIP-люди у нас тут, кількість повідомлень, попереджень і так далі...

дякую за відповідь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 50 у.е. торик даст статистику, за 500 - подробную.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо адмінів і модераторів, то користуйся помічником.

за 50 у.е. торик даст статистику, за 500 - подробную.
:rolleyes:;):0095::0100:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php?act=Members

тут якщо самому подивитись, що дає кожна випадаюча менюшка, можна багато взнати про форум

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді зустрічне питання... А що значять ті загадкові написи в полі "група"?

Ну з адмінами і модерами все зрозуміло, VIP members - теж більш менш ясно, але скажімо чим ті самі VIP відрізняються від простих смертних members, а тим більше яка різниця між members та users. Може ще когось забув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.

Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.

При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???

Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що означають зірочки + різного кольору в списку користувачів???

Хто такі VIP-користувачі? які у вас права? то ж розкажіть

паверь, брат, это тебе не нужно (с) аля Бумер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм... ось так завжди мене абіжали старші за мене - спочатку мама з татом, потім братік а тепер VIP-користувачі форуму((( ладно... так уж і бить)))

меньше знаешь- дольше живешь :)

Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?"

думаю було б багато пропозицій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропозиція Адмінам - а чому б не створити Тему у цьому розділі з назвою "Пропозиції і рекомендації" або наприклад "Що змінити у форумі?"

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...0&start=150

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А с чего ты взял, что администрации нужны твои пропозыции? Ты пойди в Там-Там и предложи администрации кассы поставить поперек, а не вдоль. На тебя посмотрят так же, как сейчас смотрит борда :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Походу і в мене є запитання до адміністраці, оскільки мої листи залишаються непрочитаними.

Зверніть увагу на некоректність перекладу українського варіанту форуму у особистій скринці.

При добавлянні автора листа до адресної книги, його закидає в Чорний список. Це створює багато незручностей.

Немає повністю коректного українського перекладу. Маємо те шо маємо (с) . Юзай англійську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за реакцію, а то здавалось що мене ніхто не чує. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись перечислені групи були актуальними. На форумі тоді, якщо не зраджує пам'ять, VIP'и мали права супермодераторів, а ми всі сиділи в групі юзерс. Пізніше адміністрація попризначала в прямому смислі людей на гілки форумів в якості модераторів. Ні, модератори і тоді були прив'язані до своїх форумів, але мали місце і супермодератори. Зараз такі права мають лише адміни :)

Ну зрозуміло, то було колись. Але як на рахунок сьогодення... Дивлюсь на нових користувачів форуму: один занесений в групу members, інший - users. В чому різниця між обома "смертними"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще питання щодо форуму...

Чи можна взагалі видаляти створену тему з розділу, а не лише закривати її...

яскравий приклад такої теми - http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=21351

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...