Перейти до змісту

Продам Ryobi Ecusima Vi 1000

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Власне- гонка озброєнь. Тому продам котуху, була на трьох рибалках, хотілка 650грн. Коробка+ запасна шпуля.

IMG_20170307_173926475.jpg

IMG_20170307_173921778.jpg

IMG_20170307_173918059.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, що то за шнурочок такий білий, нано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нанофіл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, EleKtrik сказано:

Нанофіл

Вибачаюсь за оффтоп, як він в користуванні, набагато краще за моножилку (розтяг, пам`ять, бороди) і чим гірше за плетінку в двох словах =)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що не так з катухою, якщо не секрет, чому продаєте майже нову ? Я може б взяв, бажання присутнє, але такої не мав в експлуатації, тому закрадаються сумніви... :)

Скажіть для яких цілей вона добре підходить, а які не дуже ? 

ЗІ. я рибачу не тільки на спін, але й на мирну рибку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, SergLutsk сказано:

Скажіть для яких цілей вона добре підходить, а які не дуже ? 

ЗІ. я рибачу не тільки на спін, але й на мирну рибку.

На спін УЛ бюджетна катуха супер, також ставив на поплавочок на болонку половити верховодку, в 3000 розмірі стояла на фідері. Багато хто цю катушку називає народною. Є незначні нюанси (для прикладу заводський мінімальний люфт розкладної ручки), але загалом ціна-якість нормальна і зносостійкість файна - в гарного господаря прослужить не 1 сезон. +ціну ТС поставив дуже приємну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за нюанси ? Ну спіна УЛ в мене немає, як і приманок і навиків такої ловлі, то що виходить, хіба що на болонку згодиться ? Це трохи зажирно звичайно на поплавчанку ставити катушки за таку ціну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо є дві дайви ревроси, ексейджа замовив, ну і хтю ультегру. Мало забув, є ще така в 2к+ реза в 1,5к.

Нюансів ніхт. Є можливість прийти, взяти в руки і покрутити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, veter сказано:

Вибачаюсь за оффтоп, як він в користуванні, набагато краще за моножилку (розтяг, пам`ять, бороди) і чим гірше за плетінку в двох словах =)?

За моно краще, за плетінку гірше, це моє імхо...Перепробував всі градації до 0.1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, EleKtrik сказано:

Бо є дві дайви ревроси, ексейджа замовив, ну і хтю ультегру. Мало забув, є ще така в 2к+ реза в 1,5к.

Нюансів ніхт. Є можливість прийти, взяти в руки і покрутити...

Були ультегри в 2500 і 5000 розмірі троха великуваті - але то всеодно жир, поїхали підкорювати Чернігів і Дніпро, а тепер шкодую, бо продав за копійки, а зараз купити то треба викласти нормальну котлету ((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

600грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ап, або обмін на шнур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...