Перейти до змісту

Шукають на роботу "комп'ютерника"


Harddriver

Рекомендовані повідомлення

11 годин тому, AID сказано:

ви озвучили базові вимоги і зп, сказали що маєте купу кандидатів, а в підсумку вакансія вільна. і причину відсіювання прикрили начальством.

от і напрошується висновок - озвучена лише замануха, з якою справиться половина студентів айтішніків 4-го курсу, а в реальності, напевно, ні про які "не бий лежачого" Безліч вільного часу, можна паралельно щось ваяти в вебі, чи адмінити сайтик," не може бути й мови.

тут в сусідній темі (про покоління, яке не хоче розвиватися) був дуже гарний пост, про співбесіду,

Я тобі стосовно ЗП скажу більше. Є КУПА людей, які працюють значно важче, аніж Ай-Ті-шник енікейщик і за менші гроші.  Просто вони на форумах не сидять, ага.

Я цей сегмент ринку моніторю регулярно.  І знаю яка робота скільки вартує.  за це - нормальні адекватні гроші. Для спєца, приїати після роботи на годинку чи 2.

Тільки не кожен роботодавець знає слово "аутсорс", і плюшки. які із ним пов'язані. Ще зазвичай совковий менталітет. Але то таке,

А роботодавець завжди буде дивитися на порядність робітника, його роботу і т.д. І завжди буде воліти заплатити менше. Таке життя.

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 28.03.2017 at 14:28, Harddriver сказано:

@AID Звідки ви такі вумніки беретесь? Тільки Борда стала більш-менш спокійною і толерантною - знов "свіжі сили" ляпнути абищо.

Хто працював комп'ютерником - той знає - відповідаєш за свої компи і все що з ними зв'язано. Термін "затичка" - образливо для всіх компютерників напевно, бо їм якраз всім і треба займатись (бо більше нікому, і саме для цього їх і наймали на роботу)

 

 

кількість ПК які треба обслуговувати в штуках? Згідний, що вимоги мінімальні. Візьміть когось толкового але не вимагайте 8 год сидіти на роботі. ми ж розуміємо, що якщо щось постійно ваяти в вебі і адмінити сайтик. то за такі гроші  ще кудись ходити не захочеться. І вдома непогано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

що якщо щось постійно ваяти в вебі і адмінити сайтик. то за такі гроші  ще кудись ходити не захочеться. І вдома непогано.

А якщо:

- вдома малі діти, працювати нереально, та і жінка гонить, треба кудись ходити

- заради самодисципліни, опять же бонусом бесплатний коворкінг :)

- просто не хоче вдома сидіти (любить спілкування)

- не кажучи про офіційну з/п

всі люди різні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...