Перейти до змісту

Продам квартиру район 5-та школа

mozajika

Рекомендовані повідомлення

Продам теплу, затишну квартиру у 8 квартирному будинку. Двохкімнатна квартира з ремонтом і автономним опаленням. Встановлені якісні пластикові вікна,вхідні та міжкімнатні двері. Загальна площа 35.4 кв.м. Висота приміщень 2.68 м. Матеріал зовнішніх стін - цегла, перекритя - дерев'яні балки. Кімнати прохідні. Біля будинку затишний двір. В дворі сарай з мурованим цегляним підвалом.Вдале місцерозташування. Поруч зупинка, супермаркети, дві школи, три садочки та гуртівня ''Пакко''. 
Район 5 школи. Вул Червоної Калини. 
Ціна 21 тис.дол.Торг умісний. Звертайтесь за телефоном: 050 924 27 00

Юля

20170303_121949.jpg

20170303_122014.jpg

20170301_145207.jpg

20170302_101711.jpg

20170302_161656.jpg

20170302_101126.jpg

20170301_134737.jpg

20170302_101613.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть мені одну річ. Новобудови зараз пропонують по 400-450$/кв.м. Який смисл купувати квартиру у старезному будинку, нормативний строк експлуатації якого вже минув, по ціні у майже 600$/кв.м?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) торг

2) в новобудові треба робити ремонт, а тут все обжите

3) питання смаку , значить це не ваше ) Я б обрав цю квартиру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, snouden сказал:

1) торг

Дякую за змістовне роз'яснення )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдалого вам продажу :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, snouden сказал:

Вдалого вам продажу :) 

Дякую щиро і Вам всього найкращого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, snouden сказал:

1) торг

1 торг до 15к уо ? )) тобто до 400-450уо за квадрат ?

2 як показує практика, більшість в любому випадку робить ремонт перед переселенням

3 питання доцільності, а не смаку, що ти б обрав, то ніхто й не сумніваєтся :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, snouden сказано:

1) торг

1) Торг - у моєму розумінні, це невеликий рух ціни з метою її коригування у прийнятну сторону. Тут же ціна завищена як мінімум у 1,5 рази. 35кв. - це площа 1к квартири, яких зараз у хрущах типу цього повно за 15-16к. Ще й перший або останній поверх.

2) Ну ОК, аргумент приймається, хоча нічого особливого в плані ремонту я тут не побачив, так собі, звичайний ремонт економ-класу. Для обґрунтовування такої ціни - цього замало.

3) Ви би хотіли жити у будинку, у якого з кожним роком збільшуються шанси повторити долю "хруща" із Рівненської? Досить дивне бажання. Придбати для здачі в оренду я ще розумію, але жити там - це потрібно бути мазохістом. Та й продати це житло через трохи років буде вкрай проблематично, хіба за безцінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

зараз у хрущах типу цього

Цитувати

збільшуються шанси повторити долю "хруща"

До чого тут хрущі? Це не хрущ :)

Чому він має повторити його долю? Ви взагалі в курсі яка там була причина, а? Ну хай одна з причин? Чому інші хрущі не повторюють його долю?  Підказка - на першому поверсі щось було... Вірніше, чогось не було.

Я бачу дуже суб'єктивний погляд, можливо він і щирий. Тим більше здивування в вас викличе продаж цієї квартири... Якщо реально вірите в те що пишите, звісно.

Бо: дуже тихий і зелений район, з своєю атмосферою, в той же час добре місцерозташування, приємна затишна квартира.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 хвилин тому, Serpent сказано:

Досить дивне бажання

А може людині гроші потрібні,хай собі пише.А то накинулися,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, snouden сказано:

До чого тут хрущі? Це не хрущ :)

Дякую, кеп. Я в курсі, а назвав його так бо цей будинок було збудовано приблизно у 60-х чи 70-х роках, тоді ж коли велася повномасштабна забудова Привокзального району 5-поверховими хрущівками. Так що він їх ровесник, можна сказати.

Чому він має повторити його долю? Ви взагалі в курсі яка там була причина, а? Ну хай одна з причин? Чому інші хрущі не повторюють його долю?

Я в курсі, що одна із причин обвалу - це перепланування і знесення несучої стіни. Але і низька якість будівництва теж зіграла свою роль. І якщо інші хрущі не повторюють його долю - то це тільки питання часу. Зараз в Москві йде державна програма по зносу старих хрущівок і будівництві на їх місці нових багатоповерхівок. Чому? Тому що хрущівки будувалися як тимчасове житло, їх нормативний строк служби - 50 років, він може бути продовжений за умови капітального ремонту будинку, але в нас його ніхто не робить. Неважко порахувати, що ресурс привокзальних "хрущів" вже давно вичерпаний, і тримаються вони лише на чесному слові та запасу міцності, який далеко не вічний, і у кожного будинку різний, тут як пощастить. В Україні ж грошей на оновлення житлового фонду немає, от і будуть ті "хрущі" стояти, поки не почнуть масово сипатися.

Я бачу дуже суб'єктивний погляд, можливо він і щирий. Тим більше здивування в вас викличе продаж цієї квартири...

Я просто зараз шукаю варіанти саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й, передивився вже кілька десятків, і хоч вбий не розумію, чому продавці старих вбитих "хрущів" без ремонту на останніх поверхах у Привокзальному районі ломлять ціни 500$/кв.м. і більше. І теж повторюють як мантру "тихий район, гарне місцерозташування, порядні сусіди". А те що ця квартира продасться - то і не сумніваюся, але далеко не за ту ціну, яка вказана у першому повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й

Поставити 33ий в цей ряд - це хм... Дивно. Пробачається, якщо ви приїзжій, але ж, все рівно очевидно що це зовсім різні райони. І тим дивніше, якщо в "хрущах" стільки недоліків - продовжувати шукати там квартиру, чудеса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, snouden сказано:

очевидно що це зовсім різні райони

Райони різні, але з точки зору географічного розташування та інфраструктури мені вони підходять. І до того ж, у Привокзальному більшість хрущівок, але не всі. Є і більш-менш нормальні 9-поверхівки від 80-х років і до новобудов. Я намагаюся розглянути всі варіанти, спочатку дійсно дивився на хрущівки, але чим далі тим більше впевнювався, що ціну на них ломлять в переважній більшості випадків абсолютно неадекватну. Чому так - пробую розібратися, але логіка ціноутворення мені до цих пір так і не зрозуміла. Зараз вже "хрущі" фактично не розглядаю, зустрічаються набагато цікавіші варіанти як по ціні, так і по якості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з "якістю" будівництва тих новобудов по 450-500$, та врахувавши місця, в яких деякі зводяться - скоріше вони повторять долю п'ятиповерхівки на Рівненській, аніж такі будинки

плюс вкласти туди ще треба порядно... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В Saturday, March 04, 2017 at 01:12, Serpent сказал:

Дякую, кеп. Я в курсі, а назвав його так бо цей будинок було збудовано приблизно у 60-х чи 70-х роках, тоді ж коли велася повномасштабна забудова Привокзального району 5-поверховими хрущівками. Так що він їх ровесник, можна сказати.

Я в курсі, що одна із причин обвалу - це перепланування і знесення несучої стіни. Але і низька якість будівництва теж зіграла свою роль. І якщо інші хрущі не повторюють його долю - то це тільки питання часу. Зараз в Москві йде державна програма по зносу старих хрущівок і будівництві на їх місці нових багатоповерхівок. Чому? Тому що хрущівки будувалися як тимчасове житло, їх нормативний строк служби - 50 років, він може бути продовжений за умови капітального ремонту будинку, але в нас його ніхто не робить. Неважко порахувати, що ресурс привокзальних "хрущів" вже давно вичерпаний, і тримаються вони лише на чесному слові та запасу міцності, який далеко не вічний, і у кожного будинку різний, тут як пощастить. В Україні ж грошей на оновлення житлового фонду немає, от і будуть ті "хрущі" стояти, поки не почнуть масово сипатися.

Я просто зараз шукаю варіанти саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й, передивився вже кілька десятків, і хоч вбий не розумію, чому продавці старих вбитих "хрущів" без ремонту на останніх поверхах у Привокзальному районі ломлять ціни 500$/кв.м. і більше. І теж повторюють як мантру "тихий район, гарне місцерозташування, порядні сусіди". А те що ця квартира продасться - то і не сумніваюся, але далеко не за ту ціну, яка вказана у першому повідомлення.

Шановний, коли Ви такий "обізнаний" у сфері московських хрущів, то раджу Вам читати статті не по діагоналі, як Ленін, а більш уважно. Тобто те, що Ви називаєте хрущовками, ними не є і п'ятиповерхові ЦЕГЛЯНІ будинки- це не хрущовки , а їхній час експлуатації ,за найгірших умов, настане( спливе) в 2060-х/2070-х.  І ніхто їх не будував, як тимчасове житло. Що називається:"Чую дзвін..")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна станом на сьогодні 17000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поверх не вказали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квартира на другому поверсі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, Алина Радужная сказано:

Тобто те, що Ви називаєте хрущовками, ними не є і п'ятиповерхові ЦЕГЛЯНІ будинки- це не хрущовки , а їхній час експлуатації ,за найгірших умов, настане( спливе) в 2060-х/2070-х.  І ніхто їх не будував, як тимчасове житло. Що називається:"Чую дзвін..")

Тобто ви стверджуєте, що я не правий і Привокзальний район забудований переважно не хрущовками? А чим, елітним житлом? Звичайні типові "хрущі", квартири в яких видавалися "будівникам комунізму" абсолютно безкоштовно, за що їх нащадки тепер вельми вдячні, отримавши можливість тулити неліквід втридорога. Навскидку погуглив, ось стаття про Луцьк і проспект Грушевського, автор підтверджує мою думку:

Цитувати

У 1960-их-на початку 1970-их років тут зводилися чотири-п’ятиповерхові житлові будинки за типовими проектами, так звані «хрущовки».

https://www.volynnews.com/news/society/lutsk-budennyy-prospekt-prezydenta-hrushevskoho/

А Вас то чому так турбує моя нелюбов до "хрущів"? У вас же не хрущовка, так що вроді як немає причин хвилюватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі будинки привбливі можливістю добудувати ще один поверх, але:

1.Сусіди зможуть не дати дозвіл

2.Можуть піти тріщини.

3.Тріщина вже є на фасаді( по фото видно), тому сусіди скажуть ні.

4.В таких будинках може бути сиро(на першому поверсі)

5.Дах скоріш за все потрібно міняти(хоча по фото не скажеш точно) і під шумок добудуватися, але то знову ж від сусідів залежить...

Реальна ціна 15-16 тис у.о. - думаю заберуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опалення газова колонка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вказано в оголошенні опалення автономне. Окремо котел і колонка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви впевнені?Може Бойлер?Автономне автономному рознь)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Хрущем" важко і по плануванню назвати, і наявністю а/о, і деревяним перекриттям. Будинок барачного типу, яких чимало полонені німці набудували свого часу (на Дубнівській ще є такі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 час назад, san4ez1 сказал:

Ви впевнені?Може Бойлер?Автономне автономному рознь)))

Я впевнена. Я живу в цій квартирі 10 років. На кухні котел, у ванній колонка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...