mozajika Опубліковано 3 Березня, 2017 в 15:30 Поділитися #1 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 15:30 Продам теплу, затишну квартиру у 8 квартирному будинку. Двохкімнатна квартира з ремонтом і автономним опаленням. Встановлені якісні пластикові вікна,вхідні та міжкімнатні двері. Загальна площа 35.4 кв.м. Висота приміщень 2.68 м. Матеріал зовнішніх стін - цегла, перекритя - дерев'яні балки. Кімнати прохідні. Біля будинку затишний двір. В дворі сарай з мурованим цегляним підвалом.Вдале місцерозташування. Поруч зупинка, супермаркети, дві школи, три садочки та гуртівня ''Пакко''. Район 5 школи. Вул Червоної Калини. Ціна 21 тис.дол.Торг умісний. Звертайтесь за телефоном: 050 924 27 00 Юля Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 3 Березня, 2017 в 20:53 Поділитися #2 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 20:53 Поясніть мені одну річ. Новобудови зараз пропонують по 400-450$/кв.м. Який смисл купувати квартиру у старезному будинку, нормативний строк експлуатації якого вже минув, по ціні у майже 600$/кв.м? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:34 Поділитися #3 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:34 1) торг 2) в новобудові треба робити ремонт, а тут все обжите 3) питання смаку , значить це не ваше ) Я б обрав цю квартиру. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:39 Автор Поділитися #4 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:39 4 минуты назад, snouden сказал: 1) торг 2) в новобудові треба робити ремонт, а тут все обжите 3) питання смаку , значить це не ваше ) Я б обрав цю квартиру. Дякую за змістовне роз'яснення ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:42 Поділитися #5 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:42 Вдалого вам продажу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:43 Автор Поділитися #6 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:43 Только что, snouden сказал: Вдалого вам продажу Дякую щиро і Вам всього найкращого Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:58 Поділитися #7 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:58 24 минуты назад, snouden сказал: 1) торг 2) в новобудові треба робити ремонт, а тут все обжите 3) питання смаку , значить це не ваше ) Я б обрав цю квартиру. 1 торг до 15к уо ? )) тобто до 400-450уо за квадрат ? 2 як показує практика, більшість в любому випадку робить ремонт перед переселенням 3 питання доцільності, а не смаку, що ти б обрав, то ніхто й не сумніваєтся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:59 Поділитися #8 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 21:59 16 хвилин тому, snouden сказано: 1) торг 2) в новобудові треба робити ремонт, а тут все обжите 3) питання смаку , значить це не ваше ) Я б обрав цю квартиру. 1) Торг - у моєму розумінні, це невеликий рух ціни з метою її коригування у прийнятну сторону. Тут же ціна завищена як мінімум у 1,5 рази. 35кв. - це площа 1к квартири, яких зараз у хрущах типу цього повно за 15-16к. Ще й перший або останній поверх. 2) Ну ОК, аргумент приймається, хоча нічого особливого в плані ремонту я тут не побачив, так собі, звичайний ремонт економ-класу. Для обґрунтовування такої ціни - цього замало. 3) Ви би хотіли жити у будинку, у якого з кожним роком збільшуються шанси повторити долю "хруща" із Рівненської? Досить дивне бажання. Придбати для здачі в оренду я ще розумію, але жити там - це потрібно бути мазохістом. Та й продати це житло через трохи років буде вкрай проблематично, хіба за безцінь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 3 Березня, 2017 в 22:37 Поділитися #9 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 22:37 Цитувати зараз у хрущах типу цього Цитувати збільшуються шанси повторити долю "хруща" До чого тут хрущі? Це не хрущ Чому він має повторити його долю? Ви взагалі в курсі яка там була причина, а? Ну хай одна з причин? Чому інші хрущі не повторюють його долю? Підказка - на першому поверсі щось було... Вірніше, чогось не було. Я бачу дуже суб'єктивний погляд, можливо він і щирий. Тим більше здивування в вас викличе продаж цієї квартири... Якщо реально вірите в те що пишите, звісно. Бо: дуже тихий і зелений район, з своєю атмосферою, в той же час добре місцерозташування, приємна затишна квартира. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igrok Опубліковано 3 Березня, 2017 в 22:51 Поділитися #10 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 22:51 50 хвилин тому, Serpent сказано: Досить дивне бажання А може людині гроші потрібні,хай собі пише.А то накинулися, Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:12 Поділитися #11 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:12 1 година тому, snouden сказано: До чого тут хрущі? Це не хрущ Дякую, кеп. Я в курсі, а назвав його так бо цей будинок було збудовано приблизно у 60-х чи 70-х роках, тоді ж коли велася повномасштабна забудова Привокзального району 5-поверховими хрущівками. Так що він їх ровесник, можна сказати. 1 година тому, snouden сказано: Чому він має повторити його долю? Ви взагалі в курсі яка там була причина, а? Ну хай одна з причин? Чому інші хрущі не повторюють його долю? Я в курсі, що одна із причин обвалу - це перепланування і знесення несучої стіни. Але і низька якість будівництва теж зіграла свою роль. І якщо інші хрущі не повторюють його долю - то це тільки питання часу. Зараз в Москві йде державна програма по зносу старих хрущівок і будівництві на їх місці нових багатоповерхівок. Чому? Тому що хрущівки будувалися як тимчасове житло, їх нормативний строк служби - 50 років, він може бути продовжений за умови капітального ремонту будинку, але в нас його ніхто не робить. Неважко порахувати, що ресурс привокзальних "хрущів" вже давно вичерпаний, і тримаються вони лише на чесному слові та запасу міцності, який далеко не вічний, і у кожного будинку різний, тут як пощастить. В Україні ж грошей на оновлення житлового фонду немає, от і будуть ті "хрущі" стояти, поки не почнуть масово сипатися. 1 година тому, snouden сказано: Я бачу дуже суб'єктивний погляд, можливо він і щирий. Тим більше здивування в вас викличе продаж цієї квартири... Я просто зараз шукаю варіанти саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й, передивився вже кілька десятків, і хоч вбий не розумію, чому продавці старих вбитих "хрущів" без ремонту на останніх поверхах у Привокзальному районі ломлять ціни 500$/кв.м. і більше. І теж повторюють як мантру "тихий район, гарне місцерозташування, порядні сусіди". А те що ця квартира продасться - то і не сумніваюся, але далеко не за ту ціну, яка вказана у першому повідомлення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:30 Поділитися #12 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:30 Цитувати саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й Поставити 33ий в цей ряд - це хм... Дивно. Пробачається, якщо ви приїзжій, але ж, все рівно очевидно що це зовсім різні райони. І тим дивніше, якщо в "хрущах" стільки недоліків - продовжувати шукати там квартиру, чудеса Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:41 Поділитися #13 Опубліковано 3 Березня, 2017 в 23:41 28 хвилин тому, snouden сказано: очевидно що це зовсім різні райони Райони різні, але з точки зору географічного розташування та інфраструктури мені вони підходять. І до того ж, у Привокзальному більшість хрущівок, але не всі. Є і більш-менш нормальні 9-поверхівки від 80-х років і до новобудов. Я намагаюся розглянути всі варіанти, спочатку дійсно дивився на хрущівки, але чим далі тим більше впевнювався, що ціну на них ломлять в переважній більшості випадків абсолютно неадекватну. Чому так - пробую розібратися, але логіка ціноутворення мені до цих пір так і не зрозуміла. Зараз вже "хрущі" фактично не розглядаю, зустрічаються набагато цікавіші варіанти як по ціні, так і по якості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
INVICTUS Опубліковано 4 Березня, 2017 в 05:51 Поділитися #14 Опубліковано 4 Березня, 2017 в 05:51 з "якістю" будівництва тих новобудов по 450-500$, та врахувавши місця, в яких деякі зводяться - скоріше вони повторять долю п'ятиповерхівки на Рівненській, аніж такі будинки плюс вкласти туди ще треба порядно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Алина Радужная Опубліковано 21 Березня, 2017 в 19:43 Поділитися #15 Опубліковано 21 Березня, 2017 в 19:43 В Saturday, March 04, 2017 at 01:12, Serpent сказал: Дякую, кеп. Я в курсі, а назвав його так бо цей будинок було збудовано приблизно у 60-х чи 70-х роках, тоді ж коли велася повномасштабна забудова Привокзального району 5-поверховими хрущівками. Так що він їх ровесник, можна сказати. Я в курсі, що одна із причин обвалу - це перепланування і знесення несучої стіни. Але і низька якість будівництва теж зіграла свою роль. І якщо інші хрущі не повторюють його долю - то це тільки питання часу. Зараз в Москві йде державна програма по зносу старих хрущівок і будівництві на їх місці нових багатоповерхівок. Чому? Тому що хрущівки будувалися як тимчасове житло, їх нормативний строк служби - 50 років, він може бути продовжений за умови капітального ремонту будинку, але в нас його ніхто не робить. Неважко порахувати, що ресурс привокзальних "хрущів" вже давно вичерпаний, і тримаються вони лише на чесному слові та запасу міцності, який далеко не вічний, і у кожного будинку різний, тут як пощастить. В Україні ж грошей на оновлення житлового фонду немає, от і будуть ті "хрущі" стояти, поки не почнуть масово сипатися. Я просто зараз шукаю варіанти саме у цьому районі Привокзальний/Перемоги/33-й, передивився вже кілька десятків, і хоч вбий не розумію, чому продавці старих вбитих "хрущів" без ремонту на останніх поверхах у Привокзальному районі ломлять ціни 500$/кв.м. і більше. І теж повторюють як мантру "тихий район, гарне місцерозташування, порядні сусіди". А те що ця квартира продасться - то і не сумніваюся, але далеко не за ту ціну, яка вказана у першому повідомлення. Шановний, коли Ви такий "обізнаний" у сфері московських хрущів, то раджу Вам читати статті не по діагоналі, як Ленін, а більш уважно. Тобто те, що Ви називаєте хрущовками, ними не є і п'ятиповерхові ЦЕГЛЯНІ будинки- це не хрущовки , а їхній час експлуатації ,за найгірших умов, настане( спливе) в 2060-х/2070-х. І ніхто їх не будував, як тимчасове житло. Що називається:"Чую дзвін..") Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 22 Березня, 2017 в 08:48 Автор Поділитися #16 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 08:48 Ціна станом на сьогодні 17000$ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vitaliy L Опубліковано 22 Березня, 2017 в 09:07 Поділитися #17 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 09:07 поверх не вказали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 22 Березня, 2017 в 09:16 Автор Поділитися #18 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 09:16 Квартира на другому поверсі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 22 Березня, 2017 в 18:46 Поділитися #19 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 18:46 22 годин тому, Алина Радужная сказано: Тобто те, що Ви називаєте хрущовками, ними не є і п'ятиповерхові ЦЕГЛЯНІ будинки- це не хрущовки , а їхній час експлуатації ,за найгірших умов, настане( спливе) в 2060-х/2070-х. І ніхто їх не будував, як тимчасове житло. Що називається:"Чую дзвін..") Тобто ви стверджуєте, що я не правий і Привокзальний район забудований переважно не хрущовками? А чим, елітним житлом? Звичайні типові "хрущі", квартири в яких видавалися "будівникам комунізму" абсолютно безкоштовно, за що їх нащадки тепер вельми вдячні, отримавши можливість тулити неліквід втридорога. Навскидку погуглив, ось стаття про Луцьк і проспект Грушевського, автор підтверджує мою думку: Цитувати У 1960-их-на початку 1970-их років тут зводилися чотири-п’ятиповерхові житлові будинки за типовими проектами, так звані «хрущовки». https://www.volynnews.com/news/society/lutsk-budennyy-prospekt-prezydenta-hrushevskoho/ А Вас то чому так турбує моя нелюбов до "хрущів"? У вас же не хрущовка, так що вроді як немає причин хвилюватися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 20:27 Поділитися #20 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 20:27 Такі будинки привбливі можливістю добудувати ще один поверх, але: 1.Сусіди зможуть не дати дозвіл 2.Можуть піти тріщини. 3.Тріщина вже є на фасаді( по фото видно), тому сусіди скажуть ні. 4.В таких будинках може бути сиро(на першому поверсі) 5.Дах скоріш за все потрібно міняти(хоча по фото не скажеш точно) і під шумок добудуватися, але то знову ж від сусідів залежить... Реальна ціна 15-16 тис у.о. - думаю заберуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 20:34 Поділитися #21 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 20:34 Опалення газова колонка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 22 Березня, 2017 в 21:29 Автор Поділитися #22 Опубліковано 22 Березня, 2017 в 21:29 Вказано в оголошенні опалення автономне. Окремо котел і колонка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
san4ez1 Опубліковано 23 Березня, 2017 в 08:54 Поділитися #23 Опубліковано 23 Березня, 2017 в 08:54 Ви впевнені?Може Бойлер?Автономне автономному рознь))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CosmoPilot Опубліковано 23 Березня, 2017 в 18:16 Поділитися #24 Опубліковано 23 Березня, 2017 в 18:16 "Хрущем" важко і по плануванню назвати, і наявністю а/о, і деревяним перекриттям. Будинок барачного типу, яких чимало полонені німці набудували свого часу (на Дубнівській ще є такі) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mozajika Опубліковано 23 Березня, 2017 в 20:46 Автор Поділитися #25 Опубліковано 23 Березня, 2017 в 20:46 11 час назад, san4ez1 сказал: Ви впевнені?Може Бойлер?Автономне автономному рознь))) Я впевнена. Я живу в цій квартирі 10 років. На кухні котел, у ванній колонка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.