Dieselsmart Опубліковано 22 Травня, 2017 в 03:57 #151 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 03:57 Отака срань лізе і починає чудити, я не крепкий гуру в цьому, але схоже на все перенаправляє трафік через кацапські сервера, зрозумів це по тому що коли заходиш на сайти заблоковані офіційно в кацапії(торент трекери і інші) зайти на них не можна хоча в нас вони працюють без проблем. Все удалив і вуаля політ нормальний. Ось така фігня малята.
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2017 в 05:25 #152 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 05:25 1 година тому, Dieselsmart сказано: , але схоже на все перенаправляє трафік через кацапські сервера, десь в сусідній темі я писав, що всі ці мейли зі сру з яндексами і амігами - вірусня! (стаття 2012 року) І таких в неті вагон.
jack74 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 05:28 #153 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 05:28 ... і не має відношення до шифрувальника
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2017 в 07:17 #154 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 07:17 1 година тому, jack74 сказано: ... і не має відношення до шифрувальника покищо.! Але це як ахуфігєнний механізм розповсюдження. Уяви, всі ті домогосподарки із Амігами і яндксами разом із спутніками мейлру - водночас отримали від улюбленого мейла "подарунок" у вигляді шифрувальника. А там "пришлите СМС на номер бла-бла-бал" 50 /100 / 500 грн / $ і розархівуємо." Скільки вони бабла зароблять? І здавалося б при чому тута мейл ру ?
jack74 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 07:45 #155 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 07:45 а для цього повинні бути антивірусники, еврестичні аналізи і т.д. А по такій логіці будь-яка програмка, котру ти встановлюєш, може бути вірусом, чи дверима для вірусу. І той же, наприклад, постійно оновлюємий адобфлешплеєр, і навіть той же Хром.
Dieselsmart Опубліковано 22 Травня, 2017 в 09:15 #156 Опубліковано 22 Травня, 2017 в 09:15 3 часа назад, jack74 сказал: ... і не має відношення до шифрувальника Формально так, але ж неформально всі прекрасно розуміють що господар один і той самий сидить в ФСБ.
LSD Опубліковано 23 Травня, 2017 в 05:42 #157 Опубліковано 23 Травня, 2017 в 05:42 21 годин тому, jack74 сказано: а для цього повинні бути антивірусники, еврестичні аналізи і т.д. А по такій логіці будь-яка програмка, котру ти встановлюєш, може бути вірусом, чи дверима для вірусу. І той же, наприклад, постійно оновлюємий адобфлешплеєр, і навіть той же Хром. Колись мелкософт придумало таку тему як цифрові подпісі програм ... Кажуть непогана штука на пару з UAC ... Но всі ж виключають цей "безполезний матюгальнік", звідки виникнути проблемам з кібербезпекою, да? 20 годин тому, Dieselsmart сказано: Формально так, але ж неформально всі прекрасно розуміють що господар один і той самий сидить в ФСБ. Та перестаньте. Як звичайно китайцам\рускім\мо й нашим, на факультетах кібербезпеки підходить час поднакопить денег на сесію
Lisovic Опубліковано 23 Травня, 2017 в 06:35 #158 Опубліковано 23 Травня, 2017 в 06:35 45 хвилин тому, LSD сказано: Колись мелкософт придумало таку тему як цифрові подпісі програм ... Кажуть непогана штука на пару з UAC ... Но всі ж виключають цей "безполезний матюгальнік", звідки виникнути проблемам з кібербезпекою, да? Штука хороша, але в плані останньої атаки вона не спрацює, там запуск іде на рівні системи із правами системи. А от від запуску вірусу користувачем, то да спасе, але тут проблема в другому, якшо користувач вже запускає небезпечний файл, то і дозвіл в UAC він дасть. Мені в цьому плані подобається Sandbox в Comodo, там все невідоме по замовчуванню запускається там, і вилізти в систему не може, а для того щоб розблокувати програму треба зайти в сам comodo і там поставити галочку, тобто випадково дати дозвіл не вийде, ну якщо не відключати цю штуку.
LSD Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:14 #159 Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:14 25 хвилин тому, Lisovic сказано: Штука хороша, але в плані останньої атаки вона не спрацює, там запуск іде на рівні системи із правами системи. Ну ванна ж через дирку в SMB лізе там зрозуміло. А так 90% відсотків шифровальщиків або юзерклік або класичний брутфорс типових підключень Як на мене єдиний дієвий механізм це видавати права адміністратора лише адекватним людям .
Lisovic Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:23 #160 Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:23 1 хвилина тому, LSD сказано: Як на мене єдиний дієвий механізм це видавати права адміністратора лише адекватним людям . Ну в компанія так і є, права адміністратора мають лише системні адміністратори.
Zheny@ Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:50 #161 Опубліковано 23 Травня, 2017 в 07:50 25 хвилин тому, Lisovic сказано: Ну в компанія так і є, права адміністратора мають лише системні адміністратори. я-я А ще ж є АД. Де можна знести непотрібну прогу всім, в кого є одним "кліком" ,власне ,як і поставити. розмежувати купу доступів і прав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.