Will Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:17 #1 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:17 Всім привіт. Ходять слухи, що з 7 лютого (ну, плюс-мінус день) вступили в силу нові права, що відтепер халявної відправки з Алі Експрес більш нема, а також, що тепер доправляє посилки з закордону по Україні не Укрпошта, а Нова Пошта. Також бачив, що НП має фішку зі своїм ящиком в Америці, звідки потім доставляють до нас (5 баксів за кіло). По позиції що мене цікавить по грошам те ж саме, що з Китаю халявна доставка, що з США через НП. Але начитався страшилок (на AIN) про те, що товари люблять губити, вручати кому попало і все таке. Питання - хто точно знає як воно насправді і що краще обрати. Вдячний всім хто відпише) Якщо тема не в тому розділі, звиняйте.
veter Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:42 #2 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:42 Теж читав таку інформацію, хоча брат 8-го ще замовляв на алі речі з безоплатною доставкою
nickel Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:50 #3 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:50 Безплатну доставку ніхто не відміняв. Відміняють безтрекові посилки, яким якраз відправляли дешеві товари. Бо "погані тьоті на пошті крадуть шарфіки" постійно. Про Нову Пошту також фігня, бо саме Укрпошта спільно з китайцями розробляє новий вид відправлень з бюджетними треками. Нова Пошта таки влізла в міжнародні посилки, але це не пов'язано з змінами на Алі. Безкоштовна доставка залишилася, але, імхо, дешеві товари, які раніше йшли без трека, зараз незначно подорожчають. Дорожчі товари завжди йшли з нормальним треком і їх ці зміни не торкнуться.
Will Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:55 Автор #4 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 11:55 @nickel себто я можу замовити на Алі посилку, як і раніше (там баксів 70), і вона на Укрпошту прийде?
nickel Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:01 #5 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:01 Только что, Will сказал: @nickel себто я можу замовити на Алі посилку, як і раніше (там баксів 70), і вона на Укрпошту прийде? Так, тільки не гарантую, що приїде Укрпоштою. Я не знаю за яким принципом ділять між собою посилки Нова пошта і Укрпошта, а ще інколи і Містекспрес впрягається. В Новій пошті нічого страшного немає, тільки везуть чомусь не по адресі, а на відділення на Набережній, але безкоштовно перенаправлять у необхідне відділення. Хоча якщо є час і натхнення, то можна добитися і доставки кур'єром в квартиру. Містекспрес по замовчуванню доставляє кур'єром в квартиру. Не все так погано як пишуть в тирнетах.
veter Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:05 #6 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:05 Щойно, nickel сказано: Не все так погано як пишуть в тирнетах. Через місяць прийде посилочка, буду знати як воно і яким макаром відбувається після реформацій
SunSeth Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:17 #7 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:17 16 minutes ago, nickel said: Містекспрес по замовчуванню доставляє кур'єром в квартиру. Дєвучко з МЕ мене переконувала, що ні в яку квартиру, а тільки до під"їзду. НП, яка міжнародні відправлення має так само доставляти хоча б до під"їзду - включає окуня про це.
Гість rl72 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:19 #8 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:19 На Алі з 8 лютого відмінили безтрекові (без міжнародного трек-номера) відправлення посилок вартістю менше 8,5 дол. Про це писалось у відповідній темі "Потрібна консультація по замовленню з Aliexpress"https://board.lutsk.ua/topic/136530-potribna-konsultatsiya-po-zamovlennyu-z-ali-express/?page=34 . також там і обговорюються нюанси доставок через Укрпошту, НП чи МЕ.
nickel Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:19 #9 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:19 4 минуты назад, SunSeth сказал: Дєвучко з МЕ мене переконувала, що ні в яку квартиру, а тільки до під"їзду. НП, яка міжнародні відправлення має так само доставляти хоча б до під"їзду - включає окуня про це. Можливо і так. Я живу на першому поверсі, тому домофон не ставив, кому треба і в вікно постукає. То коли мені дзвонить кур'єр, я все-рівно йду йому відкривати двері, ну і по факту забираю посилку. Тут спорити не буду. Хоча вже декілька разів бачив кур'єрів МЕ, які виходили з під'їзда, от лише не знаю чи вони міжнародні посилки доставляли.
Гість rl72 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:29 #10 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:29 Дєвучко з МЕ мене переконувала, що ні в яку квартиру, а тільки до під"їзду. НП, яка міжнародні відправлення має так само доставляти хоча б до під"їзду - включає окуня про це.МЕ крайню посилку доставив додому (по факту можна вважати до квартири), попередню я перехопив у них на складі, благо рядом біля роботи. НПІ крайню посилку без проблем і безкоштовно (для міжнародних відправлень така послуга безкоштовна) переадресуаала на відділення, яке я просив, хоча мала бути адресна доставка.
alexvvv Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:41 #11 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 12:41 Мені на днях міст експрес під двері доставив ввечері, десь після 19:00 , попередньо зателефонувавши. Всього посилка йшла десь 2 тижні.
msice Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 14:28 #12 Опубліковано 16 Лютого, 2017 в 14:28 Як швидко доходять речі з амазона?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.