fantazy Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:38 #26 Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:38 да да дешевле! шо ви почали його грузити?все він правильно каже. приїжав Доркіпер. Скільки була ціна???не скажете? а я скажу: 80 грн.Та ніколи в Метро не було дешевше, ніж 45 грн на всякі вечірки.Бутилка горілки в Метро - 45 грн. Вот і порівняйте. to Forever Autumn:Якщо тобі краще попасти на Борщ, то для чого ти поїхала в Лагуну? Не зрозумію тебе. Для мене, наприклад, краще в 100 раз попасти в Лагуну. АЛЕ я і не пішов би на Борщ хоть за безплатно.
Forever Autumn Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:47 #27 Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:47 Алекс - тобі в "товаріщі" я і не набивалась.Фентезі - це питання почалося з того, що цінова політика в Лагуні для мене надто висока. Спробувала один раз - ок. круто. але більше не хочу. чи, хлопці, в даній темі, мають ексклюзивне право писати тільки ті, хто просто в захваті від НК у м. Рівне??? Я так розумію. З.І. - до слів прошу не дойо. Борщ - для прикладу.
fantazy Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:49 #28 Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 14:49 P.S. Хто думає, що на таку вечірку в Луцьку був би вхід менше, ніж 100 грн? Фентезі - це питання почалося з того, що цінова політика в Лагуні для мене надто висока. Спробувала один раз - ок. круто. але більше не хочу. чи, хлопці, в даній темі, мають ексклюзивне право писати тільки ті, хто просто в захваті від НК у м. Рівне??? Я так розумію. Ні.. можеш писати. Просто порівняно думаю ця вечірка була дешевою (порівняно з іншими такого масштабу)
OTAM Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 22:14 #29 Опубліковано 21 Квітня, 2008 в 22:14 на вечірці не буф, був на вечірці тижня 3 назад, не сподобалося, лагуна спопсилася, краще вже їхати в київ, що і зробимо наступного разу. за цінову політику - жесть... нашли яке питання піднімати, тіпа "хліб тепер не 1.90 а 2.10", ужас....
alex1973 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 08:17 Автор #30 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 08:17 на вечірці не буф, був на вечірці тижня 3 назад, не сподобалося, лагуна спопсилася, краще вже їхати в київ, що і зробимо наступного разу. за цінову політику - жесть... нашли яке питання піднімати, тіпа "хліб тепер не 1.90 а 2.10", ужас....А якщо не секрет якого дня ти був в Лагуні?Якщо не в п'ятницю, то що ж ти хотів почути...? Любителі попси також хочуть відпочивати.Я ось тільки по п'ятницям відвідую Лагуну або їду на тематичні вечірки, тому і не обломуюсь.А нарахунок цін, дійсно жесть, ми ж не на останні гроші гуляємо? Чи не так?
Forever Autumn Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 12:24 #31 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 12:24 за цінову політику - жесть... нашли яке питання піднімати, тіпа "хліб тепер не 1.90 а 2.10", ужас....чуєш, навідміну від тих, хто відписується в цій темі... я не звикла викидати мажорні гроші на напої вартістю більше 10-15грн за 300мл, і за вечір просирати по 400-500грн просто так. для мене це ніпріємліма!!!мені краще бути попростіше і відпочивати без лишніх понтів. ІМХОдавайте, обсирайте. жду
difoto Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:26 #32 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 15:26 а чьо абсирать? кило сарделек - 40 грн. , паралитров пива 5х5=25 + сок 10. итого до 100 грн. толпа 4-5 тел весь вечер тусит у костра аж сосни стогнуть. и ничуть не менее довольны, чем клабберы и самое главное: место для тусовки выбирается самое лучшее, куда только можно попасть
alex1973 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:30 Автор #33 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:30 а чьо абсирать? кило сарделек - 40 грн. , паралитров пива 5х5=25 + сок 10.итого до 100 грн. толпа 4-5 тел весь вечер тусит у костра аж сосни стогнуть. и ничуть не менее довольны, чем клабберы и самое главное: место для тусовки выбирается самое лучшее, куда только можно попасть Правильно. Всьому свій час і своє місце. Я не уявляю як можна пити на природі екзотичні коктейлі - везти з собою посуду (шоти, стакани) декілька видів напоїв, бармена... або я також не уявляю прийти В НК і замовити ну наприклад водки і тушонки або борщу... Для всякого відпочинку є свої місця і не треба плутати. Для мене відпочинок в НК це драйвова музика, весела компанія, професійний бармен який має заводити публіку ще тільки готуючи коктейлі а якщо він ще й вміє фристайлити.... Тоді просто клас. Відповідно такий відпочинок не може бути дешевим. Але краще один раз за пару місяців попасти в пристойний НК чим декілька разів на тиждень ходити в метро і замовляти пиво, обмежуючи себе в коктейлях через відсутність грошей. Для пива є Кораблик або природа з сосисками
SunSeth Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:39 #34 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:39 А є люди, які не знають, що таке медуза, текіла-бум, бурн-бьорн (чи хз, як той отрутохімікат зветься) і можуть витратити тіж 300+ грн. на рок концерті на пиво-горілку-натуральний харч і не почувають себе ущербними, бо їм не настріляли стробоскопома в очі.
alex1973 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:52 Автор #35 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 18:52 А є люди, які не знають, що таке медуза, текіла-бум, бурн-бьорн (чи хз, як той отрутохімікат зветься) і можуть витратити тіж 300+ грн. на рок концерті на пиво-горілку-натуральний харч і не почувають себе ущербними, бо їм не настріляли стробоскопома в очі.Повністю згоден. Я навіть сам один раз попав з борманом на рок концерт в Майдантак само як інші пив пиво з фісташками і отримав массу задоволення і позитивних емоцій.Представляю як би на мене подивились, якщо б я почав замовляти щось екзотичне...Хоча пара навпроти нас замовляли самбуку і самі ж підпалювали її за столом.Очевидно їм після пива тільки самбуки і не вистачало... було якось дико.Не хочу, щоб хтось почував себе "ущербним" від того що він отримує задоволеннявід відпочинку не в дорогому НК а на природі чи в пабі. Кожен відпочинок по своєму класний.Але ми ж тут обговорюємо НК і плюси або мінуси від того часу який проводимо в них.Тому не варто рівняти х з п - порівнюючи пиво на природі з коктейлями в клубі.P.S. Від того, що "є люди, які не знають...." ще не один НК нічого не втратив, а от ті хто не знаютьабо не хочуть знати, думаю втратили багато. Хоча на вкус і колір...
alex1973 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 19:34 Автор #36 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 19:34 Еще фотки с вечеринки "4 уровня звука" в НК "Иллюзион" г.Николаевhttp://www.dancegalaxy.net/forums/topic794...mp;#entry609969
OTAM Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:21 #37 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 20:21 був серед тижня, вівторок-середа, бо по роботі прийшлося, попали на якогось мєсного джедая, типове зборіщє - водка - апсендененг, те саме можна в метро на вихідних побачити, нічого особливого кароч, вот якби на сенсейшн вайт в пітєр поїхати.... ехх...... мєчта ідіота... а взагалі зараз мну більше пруть напів приватні вечірки, а не грандіозні, а якщо великі - то сірйозні, а не аби-що...
alex1973 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:33 Автор #38 Опубліковано 23 Квітня, 2008 в 22:33 був серед тижня, вівторок-середа, бо по роботі прийшлося... От в цьому і проблема. Не потрібно до відпочинку відноситись як до перекуру між роботою і то коли прийдеться... Щоб змінити твоє ставлення на краще - запрошую 02.05.08 Я еду однозначно, возможно будет два свободных места... А правильно ти підмітив, що в Лагуні у будній день робиться те ж саме, що й в Метро але у вихідні. Пам'ятай, що загульний день клаберів не вівторок, а п'ятниця.
alex1973 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 11:36 Автор #39 Опубліковано 2 Травня, 2008 в 11:36 Все, все места (в машине) заняты.До встречи в Лагуне, завтра ждите фотоотчет...
alex1973 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 10:24 Автор #40 Опубліковано 3 Травня, 2008 в 10:24 Вечеринка состоялась, диджеи отожгли вместе часа два а потом еще резидент Лагуны DJ Фокус разорвал публику вхлам... На последней фотке возле PJ два "клоуна" которые вместе с оператором весь вечер приставали к посетителям с интервью. Где покажут видео незнаю, вроде снималось для MTV. После вечеринки "4 уровня звука" конечно впечатление уже не то: не хватает лазеров и прожекторов из под потолка, плюс как мне кажется неудачно собрали все лазеры над диджеем в круг и из за этого потерялся объем. P.S. К хорошему быстро привыкаешь.
kostya Опубліковано 8 Травня, 2008 в 23:31 #41 Опубліковано 8 Травня, 2008 в 23:31 Саша, как ты после коктейлей машину водишь ? (дорога из Ровно в Луцк). тем более ночью.
alex1973 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 23:15 Автор #42 Опубліковано 18 Травня, 2008 в 23:15 Саша, как ты после коктейлей машину водишь ? (дорога из Ровно в Луцк). тем более ночью.Если я за рулем то больше трех текил-бум причем до 1:00 я стараюсь не пить.Соответственно до 4:00 утра весь алкоголь выходит вместе с потом.А против запаха либо "антиполицай" либо соленые орешки (Казантипский рецепт).
alex1973 Опубліковано 19 Травня, 2008 в 06:58 Автор #43 Опубліковано 19 Травня, 2008 в 06:58 Вчера был в Лагуна на "Камеди клаб". Не пошел в Луцке в Проминь потому, что для меня Камеди должно быть в клубе а не в кинотератре, там совсем другая атмосфера... И предчувствия меня не обманули. То как проходит Камеди в ночном клубе диаметрально противоположно тому, что мы видим на TV. запись телефоном
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.