Перейти до змісту

Свавілля у дворі Соборності 19, 21

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А де то - Соборності 17?

І хто там будує? Якшо маєте знакомих жорналюг - по вторніках в Шиби пресухи, хай би прокомєнтірував)

Опубліковано

Шевчук назвав Вакарчука "політичною повією" - то ці слова 100% стосуються Шиби. Продав свою жалку шкуру за зелені бумажкі :) Сьогодні-то я взнав шо поміняють нам труби і буде новобудівля 17/15 метрів. А такі поняття як санітарна зона між, Конституція України, людяність - все це вже у небутті. Треба буде купувати огорожу для підвалу і двері обновити, бо буде туалет.

"Гроші псують людей" ІМХО.

Судом тут не поможеш. А на рахунок шо народ в нас не йде до останнього - то я тут несогласний. Якби в нас хтось був знайомий з високопосадовців, то тоді можна було б "приземлити" підприємця. В нас така держава, шо мафія нею править, всім пофіг на демократію - це тільки усне поняття

Опубліковано

Шо характерно напрти будівництва розташована мега медіакампанія Аверс а сюжета про дане будівництво досі не було, як на мене першим кроком є підготовка мешканцями будинку офіційного запиту в міську раду щодо законності і підстав розміщення будівельного вагончика та проведення будівельних робіт. Як правило заборчик і будку ставлять без погоджених проектів та дозволів (шоб засталбить землю і шось бігом наробить для подальшого його узаконення), якще все так як я думаю повинна бути офіційна реакція влади і хочаб тимчасове призупинення діяльності тих хто сидить в тій будці. А одне дерево с-----кі такі зрізали

Опубліковано
ЗІ: на Сухомлиского-Липинского вся документація і дозволи є

В двойне уроды.

ЗЫ: там только на проведение подготовительных работ, а на застройку есть? А границы вы с домом который загражден забором вы узгодыли?

Опубліковано

народ, ви просили журналістів підключити.

люди чекають хоч аб якоїсь інформації від вас.

щоб можна було робити сюжет...

а ви мовчите

в чому справа?

Опубліковано

Рішенням виконкому зупинено будівництво на проспекті Соборності

2008-04-25

Виконком Луцької міської ради одноголосно підтримав рішення про заборону будівництва торговельного павільйону на прибудинковій території 21-го, 23-го і 25-го будинків на проспекті Соборності. Також скасувано відповідне рішення про дозвіл на будівництво підприємцю Аллі Позняк, яке було ухвалене раніше на підставі рішення суду.

Присутній на засіданні виконкому підприємець Микола Позняк (чоловік Алли Позняк) наголошував на постанові господарського суду Волинської області стосовно дозволу на будівництво, яким були скасовані рішення Луцької міськради та виконкому. Він продемонстрував проект благоустрою і фото прибудинкової території. Підприємець намагався пояснити, що у дворах вищевказаних будинків ніякого благоустрою немає, немає також дитячого майданчика, а лише купа сміття.

Луцький міський голова Богдан Шиба, звертаючись до підприємця, сказав: «Ви наводите аргументи, що як нічого нема – треба щось збудувати. Але ж люди проти, а ви йдете в суд. За всю історію людства ніхто не вигравав судів із громадою… Так ви подали в суд на нас – на виконком, на раду. Але ж це і проти людей ви пішли».

Щодо порозуміння, яке зі слів Миколи Позняка нібито досягнуто між підприємцем та мешканцями будинків, міський голова скептично зазначив: «Я був там позавчора і бачив, як ви порозумілися. Не хотів туди просто вмішуватися».

Представник від мешканців будинку Віталій Осійчук повідомив, що 240 мешканців цих будинків – проти будівництва, а ті хто ставили раніше підпис «за» зараз відкликали його. Причому частина з них уже не проживають у цих будинках, частина були просто квартиронаймачами, а тому не мали права вирішувати долю прибудинкової території.

http://www.lutsk.ua/oper/1019.html

Опубліковано

Ну конечно тут Шибе поживиться не удалось, что он имеет с это строительства. А так смотри - герой. А на Сухомлинского-Липинского видать хорошо карманы нагрел.

Опубліковано

А кто знает, по какой причине спилили тополя во дворе Соборности, 37, кажется (там, где магазин-бар 50/50, т.н. "перший будинок", возле которого раньше маршрутки останавливать любили)? Что-то будут строить или просто "омоложение зелёных насаждений"?

Опубліковано
А кто знает, по какой причине спилили тополя во дворе Соборности, 37

Сам живу в цьому дворі і радий, що їх спиляли. Ці тополі вже дуже старі, я ще коли в перший клас йшов, то вони вже такими великими були. Там під час сильних вітрів купа гілок вниз летіла, і сухих великих гілок було тьма. Сам тією дорогою давним давно не ходив, але між тих тополь дітей і в садочок водять і в школи №10 та №19 школярі лазять.

Причину по якій їх попиляли не знаю (може щось і будувати надумали), але те що порізали це плюс.

Опубліковано

а що робиться на теріторії 5 школи там де стадіонон був?

сьгодні проїзжав бачив забор поставили і бульдозер їздить

Опубліковано

як літо, так сразу двіж зі стройкою....скіко дасте за тимчасові вандальні роботи по устраненію стройкі ? ^_^

Опубліковано

Мені сподобались слова Шиби на нараді в міськвиконкомі кои його спитались чому попри заборону міськрадою проводяться самовільне будівництво.

Шиба сказав що то повний такий собі прікол. Коли свавілля судді вражає всіх. Суддя виніс рішення приблизно такого змістю. Заборонити міськвиконкому заборонити самовільне будівництво такогото обєкту по такійто вулиці. Я плакав.

Опубліковано

Народ, горсовєт в судах програє 90% дєл. А проблєма в тому, що юрідічєскій отдєл в них не слабий, там люди не зря хліб жують. Вапрос: атчєво же тади єрісти суди проїгривають?

Атвєт: на цивільну справу, де не було рішення про засідання в закритому режимі, вход вольний. Гражданє, воспользуйтєсь хотя би раз сваїм констітуционним правом позирити за судовим процесом. Рєзультати: скіко прошли на суд, прошу викладувати в єнтом же топікє!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...