Перейти до змісту

джинси від life:)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:) Стильні джинси від life:) :0117:

IMG4136-1208423955.jpg

Поспішай підключитись до мережі life:) та отримай стильні джинси у подарунок плюс 100 грн бонусу

Чотирі легкі кроки до джинсів від life:)

Зареєструйте свою SIM-карту будь-якого оператора мобільного зв'язку України в ексклюзивних пунктах продажу life:)

Придбайте стартовий пакет "Вільний life:)" або "Простий life:)" вартістю від 25 грн*

Активуйте SIM-карту life:) та поповніть рахунок на 25 грн та більше одним платежем з 01.04. по 31.05 2008 року включно

Отримайте джинси в подарунок в ексклюзивних точках продажу life:)**

*В акції приймають участь усі комерційні стартові пакети вартістю 25 грн, 30 грн, 40 грн, контрактні абоненти з мінімальним початковим платежем 50 грн.

Акція діє при наявності джинсів в ексклюзивному пункті продажу life:). :)

Один стартовий пакет і поповнення рахунку дають право отримати джинси тільки один раз.

Дизайн, колір джинсів може відрізнятись від наведених у рекламних матеріалах. Кількість джинсів обмежена.

**Під подарунком розуміється придбання за 1 коп, з урахуванням ПДВ.

Бонус буде нараховуватись один раз на місяць у розмірі 20 грн протягом 5 місяців, при умові поповнення рахунку на 25 грн та вище единим платежем щомісячно.

інформація з офіційного майту life:) http://www.life.com.ua/index.php?area=myli...k&page=3-69

Мені цікаво як вони їх будуть видавати :) На виріст, чи будуть давати міряти як на ринку :D

:90::lol::):0083::0082:

Опубліковано
Мені цікаво як вони їх будуть видавати На виріст, чи будуть давати міряти як на ринку

ага прямо в магазині як на гумі вивалять кучу і налітай crazy.gif вибирай все по 1 коп. з урахуванням ПДВ. upset.gif

я так зрозумів шо лайф хоче задопомою джинсів ще собі користувачів назбирати.

вони краще б звякок нормальний зробили ато говорити неможливо bad.gif

Опубліковано
:0057: Спочатку були часи, потім портфелі, згодом шапки з рукавицями і шарфами, а тепер джинси :) Що потім ???(може труси :lol: )
Опубліковано

Ага, і еті, ..... з крильцями.... :D І туалетний папір. sanbOK правильно сказав. Я вчора поки з товаришем поговорив, чотири рази роз"єднувало.... Ужас, це не зв"язок а знущання над абонентами. І якщо ситуація не зміниться, ніякі джинси не допоможуть. Народ перейде на Супер МТС - ті ж умови, а покриття супер, і працює нормально.

Опубліковано
Ага, і еті, ..... з крильцями.... :D І туалетний папір. sanbOK правильно сказав. Я вчора поки з товаришем поговорив, чотири рази роз"єднувало.... Ужас, це не зв"язок а знущання над абонентами. І якщо ситуація не зміниться, ніякі джинси не допоможуть. Народ перейде на Супер МТС - ті ж умови, а покриття супер, і працює нормально.

Да якщо якість не зміниться, то з часом думаю народ стане переходти на Супер МТС :) І якість краща і умови майже ті ж :0121:

Опубліковано

А мені здається зв'язок набагато став кращий. КУпив пакет два місяці тому, то раніше зв'язок був жахливий, а ото з минулого тижня став кращий. Я вже хотів викидати стартовий, але передумав і навіть поповнив рахунок, тим більше ще і бонуси 20 грн протягом 5 міс. :rolleyes:

Опубліковано

А може вони покриття в джинсах зробили? :blink:

Щось на зразок: хто в цих джинсах - на зв'язок не скаржиться :D

Опубліковано

Можливо :blink:

Але я не відношуся до числа тих, хто в їх джинсах, я купив пакет два місяці тому, а бонуси приходять, бо замовив акцію, про яку повідомлялося з допомогою смс, та і на сайті можна про неї покурити :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...