Перейти до змісту

Шукаю ремонт взуття (резина)

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Можливо у когось був такий випадок і підкажете куди занести на ремонт? Тріснула резина на підошві. Ходити в суху пору ще можна, а вот в мінімальний дощ чи вологу - вже ніяк, промокає моментально. Викидати шкода, бо фірма і натуральна шкіра, але носити такі вже майже нереально, бо вони теплі і в основному розраховані на холодну пору, коли волого.
Носила в "Глобус" на фабрику, сказали що за таке не візьмуться. Тому надіюсь на вас, бо бігати по місту в пошуку "хто б вязвся" бажання немає.

P70104-180941.jpg P70104-180955.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо наберіть сюди:

http://vlutsk.com/10656-krok-vse-dlja-dogljadu-ta-remontu-vzuttja.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, що міняють підошви в майстерні на базарчику на Львівській, сам там міняв не одну. Але тільки тоді, коли можна нормально зняти стару, бо деякі зняти не пошкодивши верх не можливо. Ще на 40а є майстерня, теж ніби роблять. Ну і як вище було сказано на Перемоги, біля Крока. Ще на Винниченка непогана майстерня, на зупинці біля секонд-хенда. В любому випадку майстру треба показувати. Якщо стару знають як зняти, то нову точно поставлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два рази міняв підошви в майстерні на ДПЗ, бульвар Дружби народів 6, гуртожиток №3. Підібрали хороші підошви і зробили якісно заміну. Останній раз робив заміну півроку тому, то заплатив за все 340 грн. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, добрі люди! Буде коло по майстерням Луцька)
Але хоч вже знаю куди нести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукала я хто б взявся за такий ремонт і знайшла майстра: +380663783005 Юрій
Тому сміливо можете нести до нього, робить те, від чого інші відмовляються)
найки.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому районі цей майстер знаходиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...