Перейти до змісту

Настройка звуку

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поставив я собі "Вісту Ультімейт", але в мене не грають колонкі всі, грають тількі дві, а має бути 5.1. Драйвер скачав SoundMAX під Вісту. Але всеодно не хочуть грати. :)

Звук в мене Analog Devices AD1988B nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P)

Можливо хтось підскаже в чому може бути проблема, або де можна скачати нормальний софт під ОС.

Опубліковано

оп-ля в когось звук, а в мене принтер (мережевий)... Відчуваю що віста в мене ще максимум до обіду протримається :) Фтопку... рано ще її ставити.

А в тебе в налаштуваннях звукової вказано, що ти маєш колонки 5.1 ?

Опубліковано
Поставив я собі "Вісту Ультімейт", але в мене не грають колонкі всі, грають тількі дві, а має бути 5.1. Драйвер скачав SoundMAX під Вісту. Але всеодно не хочуть грати. :D

Можливо хтось підскаже в чому може бути проблема, або де можна скачати нормальний софт під ОС.

Через панель управління або іконку SoundMAX в треї заходим сюди і міняєм.

post-791-1208336389.jpg

ну і ще зверни увагу на правильність підключення колонок до звукової карти

ЗІ. вісту не буду ставить взагалі...

Опубліковано

В мене Віста стоїть вже дуже довго і не на одному компі. Проблем немає взагалі, ні зі звуком, ні з мережевими принтерами.

А взагалі це проблема софтова, а не залізна, тому переношу топік в "Софт"

Опубліковано
Знайома купила комп - була предустановлена віста.... зніс це убожество і поставив ХР. Фтопку вісту.
так говорять всі, кому лінь розбиратись з чимось новим. Фтопку машини, давайте їздити на конях.
Опубліковано
Поставив я собі "Вісту Ультімейт", але в мене не грають колонкі всі, грають тількі дві, а має бути 5.1. Драйвер скачав SoundMAX під Вісту. Але всеодно не хочуть грати. :)

Через панель управління або іконку SoundMAX в треї заходим сюди і міняєм.

post-791-1208336389.jpg

ну і ще зверни увагу на правильність підключення колонок до звукової карти

ЗІ. вісту не буду ставить взагалі...

Так в тому і проблема що іконки SoundMAX немає...а через панель керування в мене стоїть 5,1...коли навіть "проверку" роблю то грають всі. Може хтось має прогу SoundMAX для Вісти, нормальну )))

2Plum

Дякую що переніс тему

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...