Перейти до змісту

Відсьогодні маршруткі по 1,5 грн

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В маршрутках должны быть кондуктора, обязательно. ИМХО

Сьогодні їхав на роботу 10-ю(Богдан). По салону шастала тьотя-кондуктор і збирала грошики.

Хоча, можливо то є разовий випадок (мож водію просто набридло за вчора з копійками цикатись і гаркати, що проїзд 1,5 грн.)

Ги, народ по звичці ломився до водія, щоб віддати гроші йому, так кондукторша всіх завертала і розсажувала по місцях :D

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щодня їжджу в маршрутці, як мінімум 2 рази, деколи і по 3-4. Їду з 40-го на Львівську, майже кожного дня виникають якісь казусні ситуації.

З підвищенням цін зявилось багато незручностей. По перше це дійсно відчутно для гаманця. По друге ,справді, раніше коли проїзд був 1 грн. було простіше, не тільки для пасажирів а й для водіїв, останні почали частенько забувати давати здачу, в звязку з чим починаються нарікання з боку пасажирів. За комфорт я взагалі мовчу... Хто їздить зранку 19,24,23 маршрут той знає... Кондуктори однозначно потрібні, але як вони будуть по переповнених маршрутках рухатись - питання...

Опубліковано

1,5 грн це теоретично реальна плата за маршрутку, але маршрутки то знищили ще на початку року і зараз це повний аналог вже згаданих тут пазіків.

За що можна піднімать плату якщо якість падає ?

Опубліковано

Думаю, даже хуже ПАЗиков - у тех кондукторы были, а в нынешних типа "маршрутках" кондукторы присутствуют только на некоторых маршрутах... Да и ездили пазики пошустрее тех же неповоротливых 3-дверных богданов - однозначно...

Опубліковано

А ещё интересный момент! Обьявление !!!

Детям в учебный период ..... (дальше самое смешное) :) С 1жовтня до 15травня проезд 1гр.

Интерессно в какой это стране учебный год начинается в октябре и заканчивается в середине мая ---- наверное в ГОНДУРАСЕ.

Ну а дети которым до 6 лет включая грудных ---- платим по полной :) у них ведь нет ученического билета.

Беременные платят тоже по 3 гр --- за провоз багажа. :D

Опубліковано

Вчера в 23.10 наблюдал забавную картину - едет троллейбус под номером 15а. Как раз парень с девушкой его остановила, водила говорит - да - это маршрутка. Оригинально депо бензинчик экономит. Про цену не знаю, но наверно тоже 1,5 гривни

• 3 тижня потому...
Опубліковано

А ніхто не помічав, що зранку, коли їхати на роботу, депо пускає тролейбуси по мінімуму або і взагалі нема, тільки сині богдани?

За весь час, з моменту подорожчання ціни на проїзд в МТ до 1,5 грн., ніразу не довелось їхати на роботу тролейбусом (їду в 8:40 від Гостинця на Винниченка).

Опубліковано

Просто на один ты опоздал, а на второй - не успел :D

У них примерно 15-20 минут интервал.

А после концерта ДДТ ехал в троллейбусе №202 за 1 грн. Билет не дали. А цену такую мотивировали тем, что это - спецрейс. Остановки были только там, где просили.

Опубліковано

Ну я на работу иногда в 9:10 еду троллейбусом (правда, в обратную сторону). А в сторону пр.Відродження ездил около 8:30. И ближе к 9:00 в ту сторону тоже идёт троллейбус.

Я же говорю - ты просто не в то время из дому выходишь :D

Опубліковано

нові "15" мало чім відлічаються від звичайних тролейбусів.

єдиний вихід із становища--пересідати на велосипед. трохі помаліше але +скините паро лишніх кіло +зекономите і +не забруднює навк. середовище. :D

post-3304-1210420950.jpeg

Опубліковано
нові "15" мало чім відлічаються від звичайних тролейбусів.

єдиний вихід із становища--пересідати на велосипед.

Або на машинку :(

Я вже собі пригледів авто для міста - Toyota IQ http://www.autonews.ua/firstlook/13/03/2008/22126.shtml

Майже Smart, і навіть фішка в назвах моделей присутня: Smart - "розумний", IQ - "інтелектуал" :)

Класна машинка. І чотиримісна, на відміну від Смарта, хоча це ще питання - чотири місця це "плюс" чи "мінус" в цій моделі.

А ще влітку класно на скутері їздити. Або на квадроциклі :)

Не знаю, як тролейбусів - а маршруток в місті однозначно стало менше. Проте люди як товклися - так і товчуться в години пік.

Опубліковано
Просто на один ты опоздал, а на второй - не успел :)

У них примерно 15-20 минут интервал.

А после концерта ДДТ ехал в троллейбусе №202 за 1 грн. Билет не дали. А цену такую мотивировали тем, что это - спецрейс. Остановки были только там, где просили.

а в мене таке питання не по темі, якщо можна: а хто палив в тролейбусі???

Опубліковано

взагалі, чи после концерта ДДТ в троллейбусе №202 за 1 грн.?

Опубліковано

взагалі, чи после концерта ДДТ в троллейбусе №202 за 1 грн.?

після концерту ДДТ, спецрейс....я їхала від к-тру Промінь до Гостинця

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...