Перейти до змісту

Стабілізатор напруги - куплю

Рекомендовані повідомлення

3 хвилин тому, Natik сказано:

то да, насос в котлі швидко накриється

що там обмотка вигоряє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишут, что из-за неправильной синусоиды часть энергии уходит не на Возбуждение магнитного поля, а на нагрев и чем прямее синусоида, тем больше тепловые потери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казки - ви що діда панаса в дитинстві передивилися замість ходити до школи? Для самих лінивих готове посилання...

Цитата

якщо упс норм - буде працювати довго і справно

я про це вже писав - неуважно читаєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, gavman сказал:

Казки - ви що діда панаса в дитинстві передивилися замість ходити до школи? Для самих лінивих готове посилання...

я про це вже писав - неуважно читаєте.

Хорошая статья уровня газеты АиФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Gavman, Ви вже б визначилися.

То Вам релейний стабілізатор апроксимовану видає синусоїду,то ББЖ до релейних стабів відносите.:D

то на повідомлення

9 годин тому, romanc сказано:

Пишут, что из-за неправильной синусоиды часть энергии уходит не на Возбуждение магнитного поля, а на нагрев и чем прямее синусоида, тем больше тепловые потери.

пишите, що це "казки діда Панаса"

Хоча він правий. Чому, розписувати не буду, але він правий. Не буду хоча б з причини, що Ви не розуміїте що таке індуктивне навантаження і принцип його роботи і вплив апроксимованої синусоїди на асинхронник.

Статейка в Вашому посиланні так собі. Не те щоб зовсім "ні а чьом", просто запевняє обивателя що те що ми вам сказали аксіома і нєфіг рипатись.

Так що моє попереднє повідомлення не хамство, а констатація факта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну навіть не знаю... S30 - особисто для вас (там правда багато букв, але є знайомі для вас, для прикладу AVR (є ще декілька латинських - вам буде приємно...:))). Спостерігається значний прогрес - із знайомих букв складене слово - індуктивне!!! Вчіть букви далі можливо зумієте прочитати слово гармоніки (не путайте роялєм :))

Р.S.

З нетерпіннім чекаю від вас постів про безпеку їзди зимою на літніх шинах, та про перехід дороги на червоне світло. Бажано в притаманній вам хамській манері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:huh: Gavman, узбогайтесь. Осінь вже пройшла, а весна ще не настала.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви вже вичерпали усі "аргументи"??? А де ж ваш інтєлєкт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно писати "інтелект".

Аргументувати Вам ніц не збираюсь.

Навчати Вас чи надавати цікаві посилання теж. Халяви не буде. А на слабо мене брати марна справа.

Якби запитали б відразу в чому помилились то поспілкувались би і вказав на цікаву інфу. А так звиняйте.

Навчились писати фігню - значить навчитесь користуватись нетом і в пошуках толкової інфи.

А якщо ні то і так буде. Мені однаково.

Бувайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цінність вашого астрального досвіду зашкалює, тут ви праві - нікому більш не відкривайтесь!!!

Ну і на завершення:

- уклінно вас прошу не розкидайтеся своїми  "безцінними" порадами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сваріться, дівчатка.

В 01.12.2016 at 21:05, romanc сказал:

Можно упс компьЮтерный 450ВА без батарей поставить.

Не вийде. УПС постійно шукає батарею, відповідно, йде сигнал, що не знайдена. І працювати відмовляється.

Пробував колись, якщо не зраджує пам'ять, на APC.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...