Перейти до змісту

Загубила поворотник (напено так називається), а чоловік сказав: "Шукай, де хочеш"

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

От вся і проблема. На фіат добло спереді збоку є маленька лампочка. От її я і загубила. Де знайти - не знаю. Хто продасть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Формулу завітати, нє?!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На території Ремпобуттехніки хлопець розбирає Добло.Там є все до вашої машини.Або заїдьте або пошукаю номер телефону.Злий у вас чоловік)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, soccer сказал:

Злий у вас чоловік)

100% :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, soccer сказал:

Злий у вас чоловік)))

не факт :) Бо повна фраза могла звучати приблизно так : *Шукай де хочеш, бо я вже за*бався кожен раз, після кожної твоєї поїздки, виправляти після тебе всі твої *косяки** :) Щоб загубити лампочку , треба зняти (розбити) саму пластмасу поворотніка, інакше лампочка нікуди не дінется. Ну й щоб навіть без пластмаси згубити лампочку, треба декілька раз, на великій швидкості, добряче гепнутись в нормальну яму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@MANJAK11 я так зрозумів шо загубила не лампочку а весь повторювач. та й як би там не було, я б своїй дружині так не сказав би, можливо їй довелось би пересісти на громадський транспорт, це да, але "лампочку" шукав би сам))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Polehan сказал:

@MANJAK11 я так зрозумів шо загубила не лампочку а весь повторювач. та й як би там не було, я б своїй дружині так не сказав би, можливо їй довелось би пересісти на громадський транспорт, це да, але "лампочку" шукав би сам))

От і що для дружини гірше ? Шукати *лапмпочку* , чи примусово пересісти на громадський транспорт ? :) Шукав би сам перший раз, ну другий, а третій, пьятий, десятий ? Ну і загубити весь повторювач, мабуть, ще *кручє* ніж лише лампочку :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сумніваюсь, що у нас хтось через повторювач буде пересідати на маршрутку. то чоловік заганяється,  його косяк, воно з бухти-барахти  не  відпаде, там теліпалось давно і він це бачив просто приробити чи приклеїти руки не дійшли або лінь. мав добло, мав берлінго...і там і там ті повторювачі болтихались. ....дружині за почуття відповідальності за скоєний проступок -"+"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Формула, контейнер 42Н, є повторювач на даний автомобіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Поїду на формулу

Ннмає повністю всього, ні пластмаси, ні лампочки. Було таке з правої сторони, коли вискакувало і висіло. Зробив. І я пам'ятаю, що там були шнури (проводки). А тут в один день його не стало. Пусто. Проводків також немає. 

До слова, не ганяю, бо їжджу з малюком.

А є попит на такі лампочки серед спікрадунів?)) міг її хтось витягнути, чи я загубила 100%?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, inna8919com сказал:

міг її хтось витягнути

ЛеГко))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, inna8919com сказал:

міг її хтось витягнути

легко, в нашій країні шо хоч може бути(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Polehan сказал:

легко, в нашій країні шо хоч може бути(

А могла я її загубити зі всіма нутрощами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, inna8919com сказал:

А могла я її загубити зі всіма нутрощами?

мінімум мали б провода залишитись, що правда вони могли в крило провалитись, того візуально їх не видно) Будете ставити новий повторювач - взнаєте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 26.11.2016 at 21:14, inna8919com сказал:

міг її хтось витягнути, чи я загубила 100%?

якщо вкрали апру то на продаж, а якщо щось одне то собі в тачілу. Все крадуть, хтось замість того щоб на форумах розпитувати про повторювачі поворотів іде і знімає їх з іншиої машини, а тим більше, що заздалегіть пригледів ваш теліпаючийся. Але я надіюсь, що є і такі, що відслідковують останніх щоб злісно покарати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От гімнюки...

А мені тепер маститись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Проводкі" всередину крила впали, а "лампочка з пластмасовою штучкою" продається на формулі. Любиш кататись люби і саночки возити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...