Перейти до змісту

Продовження теми гопників

vef

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Чи варто відразу брати лом і виходити до себе в двір, щоб не доживали??

я в шоці

Варто... спочатку лупити, а потім говорити, бо по іншому щенята не розуміють... Чим менші тим нагліші, але життя це поправить :)

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні в кримінальній передачі(вроді ІСТВ) показували як в Луцьку на Київському майдані біля кіоску на Зупинці (16 етажка) троє молодиків побили людей.Ті люди зараз в реанімації в важкому стані.Тих биків зловили і зараз вони в КПЗ. На вигляд років 16-18. І що з такими уродами робити?

Опубліковано
І що з такими уродами робити?

Роби не роби, все одно їх вже нічьо не змінить. Ну посидять парочку місяців в колонії (це в кращому випадку, бо восновному все кінчається умовно), вийдуть і вже з подвійною злістю і безжальністю будуть "мачіть всех кого попало". Яке суспільство - такі в нього і діти..

Опубліковано

Ти трохи неправильно сказав. Скоріше всімї не без виродків. Тюрма декого можливо і виправить, а дехто сам туди хоче. Чув як один гоп казав: "...ну посадять мене і шо, вийду з зони авторітєтом". Для таких буде правильна народна мудрість: "Горбатого могила виправить, або перелом хребта". (це не заклик до дій)

Опубліковано

Воно мале,дурне і безголове. По малолетке залетить на тюрьму,а там можуть ким хочеш зробити.Але те що психіка буде вже не та, це факт.

Змолоду спортити жизнь собі,перед тим "Бригади" надивившись.

Опубліковано
Чув як один гоп казав: "...ну посадять мене і шо, вийду з зони авторітєтом".

А може бути, шо "півнем"...

Скоріше всього так і буде, адже, наскільки мені відомо, понятія гопів і зеків сильно відрізняються.

Опубліковано

Шановні, я от що вам скажу на рахунок вище написаного, якщо ви почнете носити зброю або пір'я під курткою то будьте готовими від своєї зброї і постраждати, це по-перше. По-2-ге, на зону якщо попадуть то там і загнуться (морально, хоча і фізично бувають варіанти) це я не по слухам знаю. По-3-те, малюків які корчать із себе розумників і сильно модних ВЗАГАЛІ не можна трогать, пояснюю чому, якщо ви його вдарите (відповідно ви старші і більше сили маєте) він зрозуміє лише одне правило..по якому нажаль раніше сам жив: СИЛА КУЛАКА, це означає що правий той хто сильніший, відповідно йому може переклинити (займеться спортом в плані рукопашного) і піде вже на вулиці просто пробувати як йому навчання помогло... провірено на 90 %. З такими 3,14здюками треба словесно (будь-якими словами, краще їхніми, шоб ефекту для них було більше), максимум подзатильнік (тіко не з ноги :blink: ), і все. Звісно це ситуацію не виправить так якби вам цього хотілось (виглядатиме що самі себе принизили) але конфлікту силового більш не буде (ну майже, бувають винятки, щоправда при таких винятках, коли самі шнурки тебе знаходять шоб поговорить, тоді щадити взагалі нікого не можна, гасити треба всіх, тоді з'явиться СТРАХ).

А взагальному скажу одне, малюки підростуть і із 100% тільки 0,5-1% стануть гарантованими дибілами на вулицях, інших вулиця відшліфує.. (вони один одному хочуть показать хто кручє, от і відбивають собі мозГ, хай так і роблять), 80% стануть звичайними врівноваженими людьми, 18% стануть взагалі флегматичного характеру (байдужими до всіх і всього, замкнутими в собі). Ви їх не змінете, ви тільки повпливаєте на погіршення і так важкої ситуації.

З.І.

Зброя це - ЗЛО, навіть у праведних руках.. дасте всім можливіть на носіння зброї начнеться бейрут по українськи, моя думка 99%.

Опубліковано

Не смог пройти мимо... :)

А взагальному скажу одне, малюки підростуть і із 100% тільки 0,5-1% стануть гарантованими дибілами на вулицях, інших вулиця відшліфує.. (вони один одному хочуть показать хто кручє, от і відбивають собі мозГ, хай так і роблять), 80% стануть звичайними врівноваженими людьми, 18% стануть взагалі флегматичного характеру (байдужими до всіх і всього, замкнутими в собі). Ви їх не змінете, ви тільки повпливаєте на погіршення і так важкої ситуації.

DrFaust - доктор-психоаналитик? :) Работник социальной помощи? :) Сотрудник отдела статистики? :) И вообще - откуда такие цифры? :)

Категорически НЕ СОГЛАСЕН, что 80% из 100% станут "звичайними врівноваженими людьми". Мое мнение - из них вырастет натуральное БЫДЛО. Как хотите, так и понимайте. И даже высшее образование (если оно у них вообще будет еще) их не исправит (возможно, только некоторых, и то лишь частично, примеры из жизни имеются...)

Исключения бывают, но крайне редко.

Гопники сейчас = быдло нации в будущем. Точка.

Опубліковано
Категорически НЕ СОГЛАСЕН, что 80% из 100% станут "звичайними врівноваженими людьми". Мое мнение - из них вырастет натуральное БЫДЛО. Как хотите, так и понимайте. И даже высшее образование (если оно у них вообще будет еще) их не исправит (возможно, только некоторых, и то лишь частично, примеры из жизни имеются...)

З цим я згідний. Тільки є один випадок. З зломаного гопника ще колись в далекому майбутньому може може вирости нормальна людина а в 95% це буде бидло.

Опубліковано

Думаю - ми путаємо кураж юності :) (що для 14-18 років нормальна штука, просто людину тягне захистити свою територію або показати себе...) з бандитськими замашками дійсно відморожених "індивідумів". По статистиці "Хто ким стане" згоден з DrFaust - з моїми знайомими так і виходить: хто зпився, хто в кримінал, хто помер-загинув :) , але основна маса народу стали нормальними людьми, і по ним навіть не скажеш хто як чудив в юності.

Опубліковано
Не смог пройти мимо... :)

DrFaust - доктор-психоаналитик? :0083: Работник социальной помощи? :) Сотрудник отдела статистики? :) И вообще - откуда такие цифры? :)

Цифри мої із мого життя, на прикладі кількох міст (там знайомі друзі) де я працював і проживав, життєвого досвіду думаю що маю більше ніж ти і багато чого пережив і побачив. Психоаналітиком варто стати навіть для себе (розібратись в людині зараз стало набагато важче, всі стали геть не послідовними), що стосується гопників як ти виражаєшся то чому ти їх обззиваєш бидлом ? а сам далеко втік ? вони всього навсього результат нашого суспільства і виховання старшого покоління (або навіть повне інгорування чим займаються власні діти або діти сусідів). Освіта тут нідочого абсолютно, вони можуть бути навіть академіками чи професорами але якщо слабка психіка (наслідує певні образи які десь запозичені чи на вулиці чи по фільмам) то тут їх вирізати (морально чи фізично) нерозумно і тупо, имхо

Їм всього навсього потрібно показати владу розуму без фізичного насилля..щоб бути впливовим не потрібно бути класним бійцем чи модним пацанЧеГом а достатньо мати олію в голові і що саме важливо вміти користуватись своєю головою (а не лише для того щоб шапку носить). Я впевнений що багато із них дуже і дуже розумні люди (навіть зараз у своїх малолітніх роках) і не треба опускатися до їхнього рівня і бити їм морди, це призведе до вічного силового конфлікту (писав про це вище). Всіх не зламаєш, краще потрібно їх наштовхнути на правильні думки ніж гасити на вулицях.

З.І.

Мене наприклад наштовхнули на правильний шлях, цитую : " Побити, скалічити чи вбити може кожен, а ти спробуй спочатку вилікувати...." на що я відповів : " Я не лікар щоб лікувати..мені пох.." ".. А що тебе цікавить ?" я знов відповів " ..Яка н*х. тобі різниця.. не твоє собаче діло.." тоді було сказане те що заставило мене задуматись.. " Тоді стань кращим в свому місті в тому що тебе цікавить по науці чи професії, в тебе появляться не тільки гроші і слава але й повага... і для цього не потрібно ризикувати собою чи своїм майбутнім.."

Як для мого інтелекту цього було досить щоб задуматись над тим що я роблю і навіщо воно мені, за 1 ніч я змінив майже всі свої погляди, хоча стриманості навчився лише через рік.

З.І.З.І.

І що ж тоді було б із мною якщо наслідувати твоїй логіці ? Тоді комусь треба було б відбити мені голову на вулиці ? Чи як ?

Опубліковано

Між іншим ось, читав недавно якусь статистику по країнам де дозволили зброю. То там рівень вуличної злочинності (ну типу хуліганства, згвалтувань, крадіжок) скоротився на кілька порядків! Бо дійсно, тепер зловмисник боїться, щоб його не замочіли, і не лізе... Мало лі, в тебе пістолет в кишені... А цивільні люди носять легально куплену зброю, і звичайно ніхто не буде її використовуати для злочинних цілей, бо зразу зловлять і тд. Ну а на рахунок того що там діти можуть постріляти один одного, то дуже поодинокі випадки, які трапляються не так часто. У нас ці самі діти умудряються і без зброї один одного побивати до смерті, просто це по ТВ не розповідають.

Ну і ше аргумент... Зброя річ не дешева, і купити її зможе більше-менш забезпечена людина, якими гопнікі не являються, так що дозвіл на носіння зброї їм буде побоку, вони її і так не зможуть купити, а якшо й зможуть, то не будуть купувати легально, а куплять десь з рук, що можуть з успіхом робити і зараз.

Опубліковано

Недавно знайома їхала в маршрутці вечерком по вулиці Шевченка. Застала таку картину: багато пацанофф на багато пацанофф типу стєнка на стєнку несеться і в сторони літають куски ломаного дерева, трупи і ножі. Десь з цього всього проглядається соціальна поведінка виду гомо сапієнс? На мою думку ні. Тварин треба в зоопарки або на м'ясо і їсти.

Ніякого шуму по радіо чи телебаченю не помічено. Ні, то цілком нормально, коли вечоріє і хлопці замість отримувати освіту чи гуляти з дівчатами кромсають один одного, це така розвага, майже як дискотека, але ж хоч би сказали по телевізору, що це нормально, а то вже переживати починаю що щось не так.

Опубліковано

Помню тоже случай был.

Шел домой с роботы, возле "проміня", стрю два отморозка прям среди бела дня выделившысь с шумной компании спрыгнули на пустое дно фонтана (возле памятника Грушевскому) и справляют там свою нужду. А я почему то даже и не удивился, хотя думаю что таких дятлов нужно стрелять на месте!

ТО DrFaust или надо было спустится к ним и сказать "одумайся, лучше стань лучшим в своем деле"

ИМХО горбатого могила исправит, и лучше изолировать таких индивудуомов когда они только начинают подобное.

Опубліковано
Недавно знайома їхала в маршрутці вечерком по вулиці Шевченка. Застала таку картину: багато пацанофф на багато пацанофф типу стєнка на стєнку несеться і в сторони літають куски ломаного дерева, трупи і ножі.

Якраз десь між тими двома "стінками" попав мій друг. Йшов випивший мимо. Звісно його ніхто не оправдовує, та й що там сталось теж навряд чи хтось розповість. Але додому він прийшов зранку, роздягнутий, пограбований, побитий (зранку рідну мати не впізнавав). От так і живем.

Опубліковано

Да шо там гопнікі, мєнти жити не дають. Нещодавно знайомий зі своїм сусідом під своїм будинком на 40-ому кварталі, сиділи і пили пиво (по одній пляшці на чоловіка, тобто майже тверезі). В двір влетіли троє "мусорів", по іншому не назвеш, і з матами прийнялись бити знайомого і його сусіда. Спробували втекти по домівках, одному вдалось, хоч чуть двері не вибили, а другого спіймали і надавали так, що лежав в лікарні.

Опубліковано
Да шо там гопнікі, мєнти жити не дають. ... ... і надавали так, що лежав в лікарні.
Це мабуть були батьки тих гопників, які йшли стінкою друг на друга. ;):0037: .............. :)

А якщо серйозно - в мене є кілька прикладів з життя коли діти достойних міліціянтів ставали порядочними сволочами по жизні. Мабуть все діло в безнаказаності. Частенько відмазували їх ще в шкільному віці. :)

Опубліковано

Мда.. гопнікі :) тут один решив замечаніє сделать маїй суці, ну не даун ? пакусає, побазарим, а так звяздуй ;) маладой ещо такой пацанчег, неопитний :0037:, тіко звичайне "йди сюда", я на зустріч, а оно в калітку і дамой... іпать, я ж драздоф хотів дать, пол сігареткі викінул, куда он пропал то :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...