Перейти до змісту

Вина за непроголошення 2008-го року на Волині роком Степана Бандери лежить на "Нашій Україні"


kostya

Рекомендовані повідомлення

Волинська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" обурена тим фактом, що Волинська обласна рада не ухвалила рішення "Про проголошення 2008 року на Волині Роком пам'яті Степана Бандери - головного провідника ОУН-революційної".Для ухвалення необхідного рішення потрібен був 41 голос. Двічі питання ставили на голосування - і двічі його підтримали тільки 39 депутатів, на той час фракція "Нашої України" вже демонстративно покинула сесійну залу, чим і провалила ухвалення важливого рішення. Такий демарш "Нашої України" був зумовлений тим, що каменем спотикання між фракціями БЮТ і НУ став санаторій "Пролісок".

Як бачимо, в цій ситуації меркантильні інтереси власності були поставлені вище національних. Найбільше вражає те, що лицемірство депутатів немає меж. Згадаймо вибори 2007-го, коли "нашоукраїнці" всюди розкидалися патріотичними гаслами, спекулюючи у такий спосіб на національних почуттях виборців. Вислів "не словом, а ділом" насправді можна перефразувати "на виборах говоримо одне, а на сесії робимо інше".

У момент, коли в сесійній залі потрібно було всього-навсього натиснути на кнопку, деякі депутати НУ, які залишилися, категорично відмовилися голосувати.

Подібне голосування є не чим іншим як плювком в обличчя всім волинянам, а надто сивочолим ветеранам ОУН-УПА, і тисячам українців, які не дожили до наших днів.

Волинська обласна організація ВО "Свобода" вважає, що вина за неухвалення рішення повністю лежить на діях фракції "Нашої України" у Волинській обласній раді. Як можна на одні терези ставити майнові інтереси та власні амбіції з таким надважливим для Волині та України питанням. Адже Волинь - це Батьківщина УПА. Там українці починали свою боротьбу за Україну в сорокових роках. Там вони боролися, там помирали, віддаючи власне життя за кращу долю України. Депутати-"нашоукраїнці" навіть не знайшли у собі мужності підійти і натиснути кнопку "за". Тож, що ви, шановні депутати, будуєте? Що ділите? Санаторій "Пролісок" чи майбутнє українського народу. І що б потім не говорили політики-"нашоукраїнці", як би не виправдовувались, їхньому цинізму немає меж.

Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО: Кхм, нажим депутатом абы какуюто херню принимать и спорить об этом еще пол года, абы не по делу, лучше бы дорогами, освитленням улиц, реформирование Жеков занялись например.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" обурена тим фактом, що Волинська обласна рада не ухвалила рішення "Про проголошення 2008 року на Волині Роком пам'яті Степана Бандери - головного провідника ОУН-революційної".Для ухвалення необхідного рішення потрібен був 41 голос. Двічі питання ставили на голосування - і двічі його підтримали тільки 39 депутатів

действительно, как теперь жить то будем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на що впливає "проголошення роком". по-моєму, ні на що... так, болтологія... якщо вже проголошувати, то треба щоб зрозуміло було, що входить в це слово...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точь в точь Верховна Рада.

все важные дела уже порешали, осталось решить чей это год будет, без этого первое место по уровню жизни опять Норвегии проиграем. ;)

Як бачимо, в цій ситуації меркантильні інтереси власності були поставлені вище національних

а в чем "национальность" этого вопроса? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повноваження щодо "проголошення роком" на місцях належить місцевим радам, от вони і приймають такі рішення, до чого докулупатись. Біда в тому що перш за все там вирішують власні проблеми (типу "Пролісок"), а потім освітлення, дороги. Хто не розуміє то це питання розглянулось давно і є складовою бюджету, а бюджет принято. Оскільки у нас в державі є ще і культура то слід приймати і різні рішення по культурі. Приходиться як дітям в школі на пальцях пояснювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот что считает Леонтьев об ОУН-УПА и Бндере в программе "Однако"

...То есть, была борьба за независимость, массовый героизм – ПОТЕРЬ НЕ БЫЛО!!! Никаких!!! Ни потерь, ни боестолкновений… То есть, вся эта публика – обыкновенные нацистские коллаборационисты. Чем Степан Бандера хуже Хашима Тачи? Только тем, что тогда не было бизнеса по пересадке органов? То есть, такой же "демократ новой волны". Тут, кстати, открывается новый смысл понятиям "борьба за независимость" и "самосохранение нации". Что на Украине, что в Косово. Ни о какой независимости речь не идет. Речь идет о вхождении в сообщество цивилизованных народов. Вооруженное. Ну, не повезло Бандере, как повезло албанцам. Ну, не было у него НАТО – был Третий Рейх. И как же повезло Ющенке – у него есть Н-А-Т-О!!!...

и в продолжении темы точка зрения России на счет голодомора 1932-1933 рр.. из программы время

...Виктор Кондрашин, профессор, заведующий кафедрой отечественной истории Пензенского государственного Университета, профессор: "Здесь налицо госзаказ, хотя нельзя отрицать и другого несомненных научных достижений украинских исследователей в области изучения этой трагедии. Они много сделали для этого. Но вот их концепция геноцида голодомором народа Украины, выглядит очень и очень не убедительно"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув сьогодні цього Леонтева, другого і не чекав, розраховано на тупих біороботів РФ. А ти шо хотів?

Коли вже ці уроди нагребуться, нажеруться, і заспокояться, вішати б на кожному стовбі, так нема кому. Ну шо, воно "пролісок" получило, коли не проголосувало, та ні, не получило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что даст Волыни проголошення 2008 року на Волині Роком пам'яті Степана Бандери - ?

Массовый наплыв богатеньких-туристов почитателей?

Или бюджетные деньги девать некуда?

Лучше б праздник сала толком организовали ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что даст Волыни проголошення 2008 року на Волині Роком пам'яті Степана Бандери - ?

Просёр (извините за выражение) НАРОДНЫХ ДЕНЕГ (обласного бюджета)

Массовый наплыв богатеньких-туристов почитателей?

Сомневаюсь. Даже если и устроят праздник, не окупит он затрат ---- ещё больше спишут и украдут

Или бюджетные деньги девать некуда?

Лучше б праздник сала толком организовали ..

Это точно, а то культурные мероприятия организовываются в основном интузиастами, а мэрия получает потом благодарность за работу с молодёжью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...