Перейти до змісту

А в Луцьку проводяться якісь квести на вулицях міста

garmata

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене друг живе в Києві і розповідав про квести (люди ганяються по місту шукаючи підказки для розгадування загадок). Чи в Луцьку проводиться щось схоже? Дуже б хотілось попробувати. А то весь день сидиш на роботі і нема ніяких розваг. А хочеться чогось нового і цікавого. В когось є якісь пропозиції? Може б почали щось в Луцьку?

Опубліковано

Зайди на ВелоПати и почитай про ВелоКвесты, уже 5 штук было :huh:

Пеших пока никто не афишировал, вроде.

И автомобилисты, кажись, что-то подобное хотели замутить, не знаю, получилось ли...

Опубліковано

Машина є. На велосипед ще збираю. По-любому як куплю то ввійду))) Бо так надоїли сірі дні. Одне й те саме робота дім

Опубліковано

Взагалі-то я пропонував зробити пішохідний квест, але так воно й затихло - в самого фантазії і натхнення тягнути не хватило, хоча ідея не померла, вона просто помало просувається :)

Опубліковано

Думаю треба продумати те діло. А таких як я багато мабуть. Думаю людей підтянути можна. А загадок багато в неті можна знайти або самим придумати і підігнати під Луцьк.

Опубліковано

В принципі я назбирав 14 точок, але так як Луцьк відносоно невеликий, то треба 20-25 завдань, щоб квест за півгодини не закінчився :). Коли в Києві бігали, то те все щастя 3-3,5 години зайняло

Опубліковано
Луцьк відносоно невеликий
ну да, только даже на маршрутке с 33-го в Центр быстрее, чем за 20 минут не доберёшься :)

Кто мешает задания расположить так, чтобы "чистого" времени на прохождение маршрута от одного КП к следующему тратилось, к примеру, 15 минут быстрым шагом? Ну и запретить транспортом пользоваться - только ведь вряд ли это проконтролируешь... ;)

Можно ночью проводить - но слишком опасно, могут появиться непредвиденные задания, например, "Объясни "местному", что ты делаешь в его районе, и останься живым" ;)

Опубліковано

Так в тому весь зміст пішохідного квесту, що рух тільки пішки, ну або обмеженим видом транспорту (напр. тільки тролейбусом). А ідея щодо ночі екстремальна :) треба занотувати :)

Опубліковано

Дивлюсь шо бажання вже не тільки в мене. Можу друзів підтягнути. Проти пішохідного я нічого не маю. Так навіть цікавіше))) Чим я можу допомогти щоб квест відбувся?

Опубліковано
В принципі я назбирав 14 точок, але так як Луцьк відносоно невеликий, то треба 20-25 завдань, щоб квест за півгодини не закінчився :rolleyes:. Коли в Києві бігали, то те все щастя 3-3,5 години зайняло

На велоквесті 10 точок - це добрих 3-4 години. А на велосипеді - швидше, ніж пішки. Думаю, це мав би бути квест на певній ділянці міста - наприклад Центр, або стара частина міста. Якщо по всьому місту - це закруто.

Опубліковано
На велоквесті 10 точок - це добрих 3-4 години. А на велосипеді - швидше, ніж пішки. Думаю, це мав би бути квест на певній ділянці міста - наприклад Центр, або стара частина міста. Якщо по всьому місту - це закруто.

Я проходив 16 точок по Києву... а деякі особливо везучі команди 18 :) (штрафні завдання). В принципі я дозрів щоб таки добити той квест, що я почав писати, вот тільки щас пиффка тяпну :)

Опубліковано

Пішохідний квест?? Вночі?? Да ви шо....

Навіть коли ми на велах були до нас умудрялась до**буватися усіляка гопота!

Ну а велоквести будуть точно, і , напевно вже скоро. Так шо, купляйте вел, шльом, фару, майачог, і приєднуйтесь до нас!

ну да, только даже на маршрутке с 33-го в Центр быстрее, чем за 20 минут не доберёшься

На веле 10 минут максимум)

Опубліковано

Сматря які загадкі, і яка відстань між КП. Але пішохідний бред. За ночь 50-70 км накатували.

Опубліковано
За ночь 50-70 км накатували.

Ага, на последнем квесте,на котором я был, наша команда намотала 72 :)

Опубліковано
В мене друг живе в Києві і розповідав про квести (люди ганяються по місту шукаючи підказки для розгадування загадок). Чи в Луцьку проводиться щось схоже? Дуже б хотілось попробувати. А то весь день сидиш на роботі і нема ніяких розваг. А хочеться чогось нового і цікавого. В когось є якісь пропозиції? Може б почали щось в Луцьку?

Судя по всему речь идет об игре Encounter, или об одной из похожих игр. http://ru.wikipedia.org/wiki/EN

Опубліковано
Автомобилисты, кажись, что-то подобное хотели замутить, не знаю, получилось ли...

Получилось-получилось..... Спросите Кидубона (модератор "Автопати"), последний автоквест проводился не более двух недель назад....

Опубліковано
Сматря які загадкі, і яка відстань між КП. Але пішохідний бред. За ночь 50-70 км накатували.

Власне ніхто не говорить, що квест в ночі - тоді точно можна коньки відкинути. В традиційному футквесті, дозволяється користуватися громадським транспортом, да і власний гіркий досвід свідчить, що ті хто багато і швидко бігає, якраз і програє... думать нада просто. В мене в команді було два спортсмена, то вони стільки лівих точок оббігали, що поки вони метались туди-сюди, я спокійним кроком доходив до потрібного завдання, добряче перед тим подумавши.

Якщо цікаво, то можете почитати: footquest.od.ua, www.footquest.sumy.ua, footquest.org.ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...