Перейти до змісту

Чат Приватбанку не працює через Фотаком

Black

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Чат Приватбанку не працює в мене вдома і на роботі через провайдера Фотаком вже десь більше місяця. Заходжу через Київстар з мобільного все працює. Можливо хтось підскаже, в чому причина?
Опубліковано

только то поробовал:

Пожалуйста, подождите, пока Вам ответят

'Dmitriy Kolos'

Your Issue ID for this chat is LTK14404548409X

Dmitriy Kolos: Здравствуйте, чем могу быть Вам полезен?

Вы: зравствуйте

Вы: вы видите мои сообщения?

Dmitriy Kolos: да, вижу

Dmitriy Kolos: Внимательно слушаю Вас…

Вы: спасибо, я просто хотел проверить работу чата П24 через провайдера

Dmitriy Kolos: У Вас есть ко мне вопросы?

Вы: нет, спасибо за ответ

Dmitriy Kolos: Всегда Вам рады! До встречи.

Опубліковано

А в мене вдома ЛМ 10.42.0.23 і на роботі в Глобусі здається 10.56.2.70 відкривається пуста сторінка <HTML></HTML> :huh: Зовнішній і там і там 193.238.96.5 Раніше все працювало нормально...

• Адміністратори
Опубліковано

А що говорить адміністратор ресурсу який у Вас не працює?

Опубліковано

З адміністратором не говорив, а в Приваті сказали шо в них підтримка здійснюється, тоді я зайшов через Київстар і пересвідчився, що все паше...

Опубліковано

не забывайте еще, что официально поддерживается только MSIE 6+. FF и Opera как где. чат в FF, впрочем, работает. P24 - нет

Опубліковано

можливо якісь настройки безпеки у вас завищені і тому не відкривається? можливо JS відключено? перевірте такі деталі. в мене з візора все працює . неодноразово звертався до послуг чату П24

Опубліковано

Та айпі напвено в бані чи ще щось... Один айпі на тисячі чоловік і неможливо нічо скачати, бо з цього айпі вже скачують і багато, де айпішнік цей банять через одного з користувачів. Пора би вже щось придумати з цим...

• Адміністратори
Опубліковано

Придумаємо.

А зараз..., в світі є тисячі безкоштовних проксі серверів, користуйте їх.

Опубліковано

А що робити тим в кого підключення через проксі і так, NAT відключено і порти закриті з питань безпеки? Дали б хоч кілька айпішніків чи що...

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо хтось якимось чином обмежує доступ до своїх ресурсів - значить він не бажає розширити к-ть клієнтів. Іншими словами Ви приветбанку не цікаві, він не хоче бачити Вас серед своїх клієнтів.

Я не бачу причини по якій нема доступу. А вести переписку з неадекватними в приваті не маю ніякого бажання. Є негативний осад від такого з ними спілкування. Вони "боги" і спускатись на землю не бажають.

Опубліковано
не забывайте еще, что официально поддерживается только MSIE 6+. FF и Opera как где. чат в FF, впрочем, работает. P24 - нет

P24 в FF працює, перевірено.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Якщо хтось якимось чином обмежує доступ до своїх ресурсів - значить він не бажає розширити к-ть клієнтів. Іншими словами Ви приветбанку не цікаві, він не хоче бачити Вас серед своїх клієнтів.

Я не бачу причини по якій нема доступу. А вести переписку з неадекватними в приваті не маю ніякого бажання. Є негативний осад від такого з ними спілкування. Вони "боги" і спускатись на землю не бажають.

Це напевно не приват закрив, а адмін лівперсона, бо явно не приватовський сервер:

https://server.iad.liveperson.net/hc/570882...om.ua/p24/login

Мож проксік якийсь зробіть користувачам, а то цей айпі багато де заблокований, щоб можна було через інший якось вийти... :)

написав в сапорт лівперсона, побачим, що відпишуть....

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Шось мене вже почінає підхарювати ПриватБанк.Вже зробили підтверження на вхід у П24 через смс.А якщо нема мобіли,вкрали,згубив,пропив,терористи взірвали UMC та купа причін.Ідіоти!

Опубліковано
Шось мене вже почінає підхарювати ПриватБанк.Вже зробили підтверження на вхід у П24 через смс.А якщо нема мобіли,вкрали,згубив,пропив,терористи взірвали UMC та купа причін.Ідіоти!

А ти не мовчи - накатай їм жалобу на hotline.

Опубліковано

Написав писюльку,покі що вічливу,але мало сподіваюсь на хоч якусь відповідь.І пару "гарячіх" ще у коментах добавив за цей бред.

Опубліковано
spqr, куди саме написав ?

Спочатку у хотлайн,а ще у П24 там коментарії всі пишуть, з 400 вже може є.Всі матюжать цю тупість.

Опубліковано

Нарешті забрали свою тупість.

Спасибо за Ваше письмо! Уважаемый Олександр, приносим свои извинения за

предоставленный Вам дискомфорт. Но данное нововведение создано с целью

повышения безопасности Ваших средств и удобства пользования.С

уважением , ПриватБанк !

З уважением ідіоти :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

ПриватБанк змінив свій чат-онлайн, вірніше переїхав на новий сервіс, що надає ці послуги.

тепер він доступний за адресою siteheart.com

доречі разом з цим і вирішилась проблема, яка дала старт цій темі. тепер користувачі фотакому можуть вільно задавати питання в чат-онлайн. :)

Опубліковано

Це добре.Надоїло листи писати.Сьогодні ПБ здивував,перекідував гроші у П24 з однієї карткі на іншу(свої) десь о 22.45,за дві хвилини перекінулось :) ще й смс прислали що все гуд.Обично це займає годин 6-8 а то і більше,а то ще й вечором.Провірив ще раз,моментально.Чудеса :)

Опубліковано
Сьогодні ПБ здивував,перекідував гроші у П24 з однієї карткі на іншу(свої) десь о 22.45,за дві хвилини перекінулось :lol: ще й смс прислали що все гуд.Обично це займає годин 6-8 а то і більше,а то ще й вечором.Провірив ще раз,моментально.Чудеса :)
та то просто глюк в Приваті був. точно. інших варінтів особисто в мене немає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...