Перейти до змісту

демонтаж зіпсокартонної стіни

Unknown

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Потрібно акуратно демонтувати стіну гіпсокартонну (перегородка між двома приміщеннями).

Довжина 7,5 метра, висота 2,8 метра.

Чи можна при цьому зберегти профіль для подальшого монтажу в тому ж місці? і скільки така робота може коштувати?

Буду вдячний за контакти потенційних виконавців.

Опубліковано
1 час назад, S30 сказал:

нормально викручуються і зашпакльовані. магніт в поміч.

ше я небачив трудяг таких які магнітом шурупи шукуають.. =)
якщо вже логічно подумати то магніт і профіль і сд і ов буде находити. 

є таке поняття, ініціатива наказуєма... вперед.

Опубліковано

Захочеш зробити акуратно - пошукаєш (доречі не так і проблематично як здається).

А що до логіки, то щоб логічно мислити потрібно вмикати сіру речовину.

Навіть щоб підїбнути когось чи постібатись вони потрібні.:)

Опубліковано
10 годин тому, KLASTER сказано:

ше я небачив трудяг таких які магнітом шурупи шукуають.. =)
якщо вже логічно подумати то магніт і профіль і сд і ов буде находити. 

є таке поняття, ініціатива наказуєма... вперед.

це нормальна практика для великих торгових центрів.тим більше вивозити демонтований ГКЛ листами куди простіше,чим поломаний кусками в мішках.

а якщо перестінок обшитий гіпсокартоном в 2 слоя?

та й якщо вже на те пішло,я магнітом шукав саморізи))

52 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

Дасиш потім телефон того ідейного мазахіста:0016:

номер маєш))дзвони))

Опубліковано

:D Я хуєю від "спєців" котрим для пошуку шурупів потрібно  ніодимовий магніт за 700грн (не більше і не менше ).

І таки да, в нас майстри такі , що за некваліфіковану роботу требують як за крило від збитого боїнга і срач після себе залишають бо вони "мастєра", а не прибиральники.

ПС Як  переосмислиш свої економічні амбіції - пиши, я тобі магнітик від харда запрезентую, бєзвоздмєздно

Опубліковано
8 годин тому, Anatoliy TNK сказано:

Не смішіть, це шкурка вичинки не стоїть, 7 метрів стіни на 3 , ви уявляєте скільки часу ви будете шукати шурупи, а якщо стіна двохстороння то я це собі уявляю, 2 дні обійдеться як мінімум, і робота копійчана. + нормальний неодимовий магніт 700грн вартує, простим магнітом нічого не получиться.   За таку роботу або візьмуть багато, що дешевше буде самому власнику розвалити її ногами і руками,  це як мінімум візьмут  від 1000грн, а за таку ціну можна нову стінку таку зробити разом з новими матеріалами.   

ЇЇ швидше і легше нову скрутити ніж розбирати існуючу з збереженням матеріалів.

Це я вам кажу бо не один рік з будівництвом маю справу, не розказуйте дурниць людям. Якщо розбирати під збереження матеріалів це займе багато часу, і проблем ні один нормальний майстер не буде таке робити сидіти і шукати магнітами шурупи, бо це не робота а чортішо.

та я бачу що ви вже так давно займаєтесь будівництвом,що аж недобачаєте.де я писав про цю стіну 7*3?))

ну якщо ви лише в луцьку будівництвом займаєтесь то я згоден що шкурка вичинки не стоїть.

а так ще раз повторюсь,якщо маємо для прикладу той ж порт-сіті,де висота поверха 6 метрів,а стіни бутіків десь близько 5.почнете там ногами-руками перестінки ломати,то вас швидко в гриву виштовхають.а не один рік будівництвом займаєтеся - це не показник,може ви там 20 років дахи робите,чи муляркою займаєтеся.

тим більше якщо ви працюєте лише з приватниками,то ніколи з таким не стикалися,і мабуть не стикнетесь.,

і не будем розводити срач,якщо вам цікаво,пишіть,я вам розкажу як я шукав магнітом шурупи,і в Луцьку,і в Львові.і зовсім не по копійчаних цінах.

Опубліковано

7 метрів стіни на 3

...

це як мінімум візьмут  від 1000грн, а за таку ціну можна нову стінку таку зробити разом з новими матеріалами.   

сам візьмешся зробити 40кв.м гіпсокартонної стіни за 1000грн. (разом з новими матеріалами)?

бо не один рік з будівництвом маю справу

де це так будували:  50грн. за квадрат гіпсокартнонної перегородки=матеріали + робота ? в цінах 2016 року

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...