Перейти до змісту

DOOM (2016) / DOOM 4

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Ну, хто вже в темі?

Я ще тіко качаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Ну, хто вже в темі?

Я ще тіко качаю.

Я вже половину пройшов. Якщо любиш олдскул-мясошутери, де основна ставка робиться на швидкість та реакцію, то однозначно гра зайде. Рекомендую відразу ставити складність на "ультра-жорстокість" - так набагато цікавіше. Якщо відеокарта Радеон, обовязково в налаштуваннях API вибирай Vulkan - отримаєш прибавку в FPS на рівні 30-50% без втрати якості картинки. 

Особисто для мене новий DOOM як ковток свіжого повітря в жанрі шутерів на фоні однотипних КалОфДуті і Батли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку якось навіть нудно, але потім затягує. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Savage сказано:

Якщо любиш олдскул-мясошутери, де основна ставка робиться на швидкість та реакцію, то однозначно гра зайде.

На рахунок швидкості не знаю. В мене із реакцією туго :(

Олдскульні м'ясні шутери да. Той же DOOM / DOOM 2 - однозначно. Оббігати весь рівень в пошуках ключа, щоб повернутися назад і відкрити двері ще кудись!  Купи секретів. 

Бачив кілька трейлерів Дезматча - ну викапаний Quake III !!  А я його не той во. Якщо він такий - тоді звільниться 50 Гіг на вінті. Бо ще не ставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Олдскульні м'ясні шутери да. Той же DOOM / DOOM 2 - однозначно. Оббігати весь рівень в пошуках ключа, щоб повернутися назад і відкрити двері ще кудись!  Купи секретів. 

Новий DOOM 2016 зроблений саме в такому стилі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він вже в мене десь півроку на ПС4B) старт щось незайшов, але тре видно до середини прорватись:horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені гра це повний розвиток ідеї Dead Space, все: зброя, прокачка костюма, модифікації, секрети, тільки головного героя стрибати навчили. Прохідний шутер

Нажаль на картинці яка мені подобається не вистачає ресурсів заліза, а на середніх то звичайний  back in 2012.

І періодично після відновлення після "смерті" гра починає свопитись. Допомагає лише повний її перезапуск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, Ukrainec сказал:

А мені гра це повний розвиток ідеї Dead Space, все: зброя, прокачка костюма, модифікації, секрети, тільки головного героя стрибати навчили.

Не знаю, як Dead Space можна порівнювати з DOOM 4. Dead Space - це хоррор-виживалка від 3-го лиця, тоді як DOOM 4 - бадьоре мясо-рубилово, від якого фуфайка завертається. Всі ці прокачки костюмів / зброї / рун - тут річ далеко не основна. Гра без проблем проходиться і без них. Скоріше - це данина моді, ніж необхідність. Єдине, що ріднить Dead Space і DOOM 4 - схожість декорацій на деяких локаціях.

Та й взагалі, DOOM 4 - це продовження легендарних DOOM / DOOM 2. Так що це швидше Dead Space запозичили певні речі з серіїї DOOM, ніж навпаки.

12 часа назад, Ukrainec сказал:

а на середніх то звичайний  back in 2012.

Це справедливо для всіх ігор. Next-Gen картинка з усіма ефектами потребує відповідного заліза - так було і буде завжди. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Savage сказано:

Та й взагалі, DOOM 4 - це продовження легендарних DOOM / DOOM 2

Не Doom 4, а просто DOOM.  Це перезавантаження гри! Свого роду ремейк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скачав я на днях реліз гри від "Механіків". І болт. НЕ захотіла гра стартувати, помилка на "pages...256...bla-bla-bla"

Грохнув, перекачав від FitGirl

А там така шикарна музичка в установщику! Жир!

Doom_inst_music_fitgirl.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл..., проблемка! Чогось раптом захотілось мені перемкнути АРІ з opengl на vulkan і гра перестала запускатись. Навіть ознак життя не подає. Що робить крім перестановлення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Бл..., проблемка! Чогось раптом захотілось мені перемкнути АРІ з opengl на vulkan і гра перестала запускатись. Навіть ознак життя не подає. Що робить крім перестановлення?

1. Заходиш в папку "C:\Users\імя користувача\Saved Games\id Software\DOOM\base"

2. Відкриваєш блокнотом файл "DOOMConfig.local"

3. Значення параметру r_renderAPI з "1" змінюєш на "0"

4. Зберігаєш файл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Ukrainec сказано:

Чогось раптом захотілось мені перемкнути АРІ з opengl на vulkan і гра перестала запускатись.

vulcan - для володарів ATI !!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грі реально мало тих 2Гб, що є на відяшці, ну і вона явно проситься на ССД!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Zheny@ сказал:

грі реально мало тих 2Гб, що є на відяшці, ну і вона явно проситься на ССД!

В мене на максимальних налаштуваннях в Full HD і під API Vulkan DOOM зайняв 3266 МБ відеопамяті:

f68aa16563bb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хух! Запустився! Дякую!

On 02.10.2016 at 17:13, Zheny@ сказано:

vulcan - для володарів ATI !!

Я знав, але просто експериментував. Ну не мало ж воно вирубати гру від цього.

Та все одно не збагну чому файл підкачки відеокарти кочує на HDD?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут є такі хто на відяшці з 2Гб грає на налаштуваннях вище мінімальних? До пекла ще нічого на трішки вище ніж високих, а далі лише на  мінімальних, чіп тягне, а при цьому відеопамять забита вже 2002мб :(

Показати прихований контент  

4.jpg5.jpg

Hide        
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, Ukrainec сказал:

тут є такі хто на відяшці з 2Гб грає на налаштуваннях вище мінімальних? До пекла ще нічого на трішки вище ніж високих, а далі лише на  мінімальних, чіп тягне, а при цьому відеопамять забита вже 2002мб

Заради інтересу вирішив перевірити, скільки відеопамяті займає DOOM, запущений на мінімальних налаштуваннях в Full HD і API OpenGL. Результат - 2580 МБ.

a97b3f52e57d.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, dj_design сказано:

FX-8320/GTX 660 2Gb  DOOM [Vulkan API]

Показать содержимое

01.png02.png03.png

Hide

Ну ти на стіну дивишся, в такому разі навантаження на чіп падає, я це знаю, що й на графіках в тебе теж видно, а на відкритих ділянках як?.

Який це рівень? бо для рівнів до пекла і самого пекла 2Гб вистачало на трішки нижче ніж ультра нашуваннях, а далі лише на мінімумі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може в ціну відяшки GTX1080 входило колекційне видання DOOM 2016 року? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Ось це я розумію - тру Doom :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Мені гра дуже "зайшла"!

Весело, швидко, свіжо після КОД та БФ.

Пройшов двічі навіть, а на ПС4 ще й в мультиплеєр побігав трошки (мульт не зачепив, швидко кинув))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, II2old4thisII сказано:

на ПС4 ще й в мультиплеєр побігав трошки (мульт не зачепив, швидко кинув))

А диски де зазвичай купуєте.?чи цифра лиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...