Перейти до змісту

Який планшет обрати?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Власне потрібна порада. Одного планшета малим вже мало, тому хочу продати свій Асус і купити два якихось дешевших. Порадьте, що з дешевших варіантів є більш-менш надійним, і щоб батерея нормальна була. То для дітей грати в розвиваючі ігри

Опубліковано

"Дешевий" поняття досить відносне... Потрібно хоч орієнтовний бюджет скільки ви готові витрати на 1-го чи 2 разом. А тоді вже можна щось пропонувати... Імхо

Опубліковано

на  скільки дивилась на розетці, то ціни починаються від 900і вище. То тоді десь на один 1000-1300, сама ще не до кінця визначилась, бо не знаю що можна на ці гроші купити (нормальне чи ні)

Опубліковано

Купував племінникам років 3 назад планшет фірми Nomi (якийсь самий дешевий)

Гарно себе показав. Бо те що він пережив, не кожен планшет зможе

Опубліковано
32 минуты назад, FunTom сказал:

3 роки назад? тут за пів року моделі старіють і дешевшають а то і взагалі знімаються з виробництва.

Nomi? мда.... а ви знаєте толк в мазохізмі.

Опубліковано
32 хвилин тому, FunTom сказано:

Скажу так... Вам дуже пощастило з даним планшетом.... Бо вони по якості ніякі... І з таким дисплеєм страшно дитині давати.. Від нього очі на лоба вилазять... Особисто для мене зір дорожче... Я розумію, що малечі нічого дорогого не купиш, смисла 0 бо всеодно скрутять... Але коли дивишся на планшет і ти мимоволі замічаєш що він мерехтить то якось не дуже цікаво як на мене...

Опубліковано

Там різниця між тими простими моделями невелика. Не заморочуйтесь вибираєте на виділені кошти поновіше модель з найгарнішим на Ваш погляд екраном і все :) 

Опубліковано

Ну за 1000-1300 то певно дуже жорстокий вибір буде, боюсь намучаєтесь з ним і здохне швидко. А якщо на крок підвищити планку, то в принципі Prestigio мають досить пристойну надійність і якість на свою ціну. Ну принаймні мій вже більше 2-х років безбожно кожен день працює (в тому числі рік в руках дітей), чудовий яскравий IPS екран і жодних глюків в роботі, шустрий, без заліпання і затиків на дотик, і навіть батарея здається до сих пір тримає як і при купівлі. Не сприйміть за рекламу, може то мені так повезло з моделлю, бо взагалі їх теж частенько критикують.

Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

Ну за 1000-1300 то певно дуже жорстокий вибір буде, боюсь намучаєтесь з ним і здохне швидко. А якщо на крок підвищити планку, то в принципі Prestigio мають досить пристойну надійність і якість на свою ціну. Ну принаймні мій вже більше 2-х років безбожно кожен день працює (в тому числі рік в руках дітей), чудовий яскравий IPS екран і жодних глюків в роботі, шустрий, без заліпання і затиків на дотик, і навіть батарея здається до сих пір тримає як і при купівлі. Не сприйміть за рекламу, може то мені так повезло з моделлю, бо взагалі їх теж частенько критикують.

в мене є Asus Fonepad 7, але вони його поділити не можуть. Дешевшими ніколи не користувалась, бо то мій перший і єдиний планшет, який тепер вже в мене експропріювали)) Тому і не розбираюсь в них

От і думаю як краще робити, бо якщо брати такий як ви радите, то немає сенсу цей продавати, бо за б/в не дадуть більше як за новий Prestigio

Опубліковано

Ну звичайно не дадуть. А ви що ж сподівались з одного недорогого б/в отримати 2 нових ? :)  Ну це дуже оптимістично :)  Та й я ж не знав який у вас асус, мож там 10-ти дюймовий за 5тищ

Опубліковано
2 годин тому, milana сказано:

Asus Fonepad 7

Це і є дешевий планшет. Вам просто потрібно докупити ще один.

Все що дешевше просто муляжі планшетів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...