Перейти до змісту

Семінар "Зцілюючий імпульс" здоровя і спорт


VilanS

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт).

Трохи інформації. Я займаюся по системі "Зцілюючий імпульс". Трохи правильно роблю, трохи неправильно, роблю для здоровя переважно, буває роблю тренування для розвитку сили, тобто до максимуму. Певні результати є. Щоб дізнатися більше треба їхати на семінар в Київ, або Карпати або ще де. Дивився відео, фейсбук і тд і тп, якось склалося, що зконтактував з людьми, вони погоджуються приїхати в Луцьк на семінар.

 

Тут пишу для аудиторії, щоб зібрати зал!) типу кажуть: Якщо буде більше 20 людей, то є смисл їхати. Взагалі налаштовані приїхати.

Семінар орієнтовно в жовтні 2016, бо буде не одна людина, декілька. Будуть говорити про саму систему вправ "Зцілюючий імпульс", про харчування, можливо частково про методи голодування.

 

Всі кого зацікавить і не дуже зацікавить дана тема, а так для інформації, нової точки зору пишіть тут будь ласка, що маєте бажання прийти, взяти участь, послухати, долучитися і тд і тп.

Коли буде зрозуміла і чітко встановлена дата зустрічі, тоді напишу тут час і місце. Зараз пишіть "Так" або "+" хто прийде, щоб було видно чи популярна річ, який зал орендувати і всяке інше, на що орієнтуватися. Всім дякую).

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...