Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:42 Поділитися #101 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:42 romaxa11, пионер... сиди тихо... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
colt5 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:50 Поділитися #102 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:50 Діди-прадіди віками за незалежність боролись, а нам тепер траба вступити, приєднатись, інтегруватись і т.д.Хоча і в цьому прагненні є раціональне зерно - знову будемо мати національну ідею здобуття незалежності від когось. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:50 Автор Поділитися #103 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:50 romaxa11, пионер... сиди тихо...не люблю хамити і коли мені хамлять, просто якщо ти справді живеш в Києві поважай країну в якій живеш. Ось ти написав, що не осилив історичної довідки, а без неї набагато важче орієнтуватися чому все саме так і відбувається. Осиль і тоді поговоримо. Я і галстука не вмію зав'язувати.Свій пост я вже редагував а ти свій відредагуєш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:53 Поділитися #104 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 09:53 так научись завязывать галстук.кто тебе сказал, что я не уважаю Украину? я это где-то написал?а историю Украины (с разных сторон), и историю вообще я знаю на 5.мне исторические справки заново изучать не надо.кстати, тебе я не хамил. я на личности не привык сползать.а вот тебе культуре поучиться стоит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:05 Автор Поділитися #105 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:05 так научись завязывать галстук.кто тебе сказал, что я не уважаю Украину? я это где-то написал?а историю Украины (с разных сторон), и историю вообще я знаю на 5.мне исторические справки заново изучать не надо.кстати, тебе я не хамил. я на личности не привык сползать.а вот тебе культуре поучиться стоитВ пості 94 ти перейшов межу толерантності Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:12 Поділитися #106 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:12 Подякував, прочитав те що ти виклав, потратив півтора години. Настільки концентровано я ще такої інформації не отримував. Потрібно це викладати на всіх форумах. Після цього пустої трепотні, яку так люблять наші сусіди на наших форумах, вже не буде.Більшість цих катюг вже на тому світі і хай їм чорти не дають розслаблятись у вічності. Слава Україні!!!Боже мой! Что скажешь - зомби. Не ори, мальчег!Я заметил, что все в этой теме, кто против НАТО, имеют нерадикальное мнение, всю тему они пытаются вам, патриотам-националистам-русофобам, вдолбить в голову, что на ситуацию можно смотреть с разных сторон. И на что же мы натыкаемся - на нескончаемый поток "клятих москалів" в ответ. Вы гляньте - в каждом посте, шо-угодно, абы плевок в сторону "Московии"... Люди, ЧЕЛОВЕКИ, обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов - ну хоть попробуйте взглянуть на ситуацию с другой стороны! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:21 Поділитися #107 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:21 обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов Давай-давай, хлопчику, дєрзай. "За русь, за вєру, за царя!" Скоро діти в школі будуть ваших лупити по темних закутках. І винні в цьому будете ВИ САМІ. Бо лізете.... поперед батька в пекло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:28 Автор Поділитися #108 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:28 Подякував, прочитав те що ти виклав, потратив півтора години. Настільки концентровано я ще такої інформації не отримував. Потрібно це викладати на всіх форумах. Після цього пустої трепотні, яку так люблять наші сусіди на наших форумах, вже не буде.Більшість цих катюг вже на тому світі і хай їм чорти не дають розслаблятись у вічності. Слава Україні!!!Боже мой! Что скажешь - зомби. Не ори, мальчег!Я заметил, что все в этой теме, кто против НАТО, имеют нерадикальное мнение, всю тему они пытаются вам, патриотам-националистам-русофобам, вдолбить в голову, что на ситуацию можно смотреть с разных сторон. И на что же мы натыкаемся - на нескончаемый поток "клятих москалів" в ответ. Вы гляньте - в каждом посте, шо-угодно, абы плевок в сторону "Московии"... Люди, ЧЕЛОВЕКИ, обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов - ну хоть попробуйте взглянуть на ситуацию с другой стороны!Прочитай батюшка цю історичну хроніку і зрозумієш, що проблема українців була якраз в москальофілії а не в русофобії. Навпаки московити купу віків боялись українства, і ти прекрасний тому приклад. А у відповідь чекаю не волання до розуму, а факти гноблення великим українським народом московитської народності, інтервенцію, захоплення московських територій і військові дії на ним, гвалтування, репресії. Короче геноцид українського народу над московитами. ФАКТИ, факти давай коріний житель Луцька, факти. IQ кожного форумчанина вистачить для об'єктивної оцінки твої постів, так що без емоцій і з фактами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:30 Поділитися #109 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:30 на нескончаемый поток "клятих москалів" в ответ. Вы гляньте - в каждом посте, шо-угодно, абы плевок в сторону "Московии"...если послушать чего там Путенчег(и его байцы) говорит то и нетакого хочется...."у меня возникают сомнения"... а чего ето Росиия так хочет порулить другой страной, ох как хочет...вот ето тоже ненравится...порабы уже отвыкать что империи и соверского союза,лучше бы с другую сторону посмотрели, а то там кинайцы уже пол сибири заселили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:41 Автор Поділитися #110 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:41 обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов Давай-давай, хлопчику, дєрзай. "За русь, за вєру, за царя!" Скоро діти в школі будуть ваших лупити по темних закутках. І винні в цьому будете ВИ САМІ. Бо лізете.... поперед батька в пекло. Альтернативи НАТО не має і тішить, що після кожного ток-шоу на телебаченні рейтинг підтримки цього альянсу зростає. Повинен пройти час і очевидність цього факту вже ніщо не змінить і Росія, як я бачу, прискорює цей процес. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:59 Поділитися #111 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 10:59 romaxa11, если ты воспринимаешь настолько буквально и сразу на свой счет - кто тебе судья...Zevs Isver, не надо слушать Путина. и Буша не надо. самим надо решать как жить. иначе никогда жить-то и не будем.дело в том, что в России по ТВ показывают только одну сторону медали про Украину. также и у нас. поэтому дуроящик выключить, газет даже после обеда не читать (не только советских). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:12 Поділитися #112 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:12 как же его непослушаеш когда он говорити говорит всяий бредили это 5й канал звуковую дорожку другую монтируета жырик вобще отпад, какой мараз гнал в четверг вечером на 1+1и ничо, на ши байцы всё глотают,путенчег похихикивает втихаря в стронке, молча поодерживаета если проробовать что сказать сразу начинается крик что "зажимают свободу, начинают визовую войну и всё такое"как было с персонами нон-грататак что, как мне кажится, с етим народом(читать правительством Росии) нормально жить нельзя Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:22 Поділитися #113 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:22 так а кто с ними жить собирается? не, увольте. они сами с собой пусть живут.а мы тут себе сами разберемся... и желательно без любого военного блока. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:23 Автор Поділитися #114 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:23 romaxa11, если ты воспринимаешь настолько буквально и сразу на свой счет - кто тебе судья...Zevs Isver, не надо слушать Путина. и Буша не надо. самим надо решать как жить. иначе никогда жить-то и не будем.дело в том, что в России по ТВ показывают только одну сторону медали про Украину. также и у нас. поэтому дуроящик выключить, газет даже после обеда не читать (не только советских).Не дивись телевізор і не читай газет. Просто прочитай хронологію викладену Harddriverом. Не ми нищемо, а нас нищать і продовжують так, що аж гай шумить. Нічого не змінювалось 500 років, чого ти думаєш, що все в одну мить бац і змінилося. Прочитай, прочитай, трохи помуч себе і зрозумієш повну історію второго государственного...Нічого не змінилося, нічого от ми і думаємо, пишемо свої пости для цього, щоб щось міняти."Самі решіть" незможемо бо ми нє самі: у нас 20млн. людей, які не знали і нічого не знають про Україну, для них не існує різниці між срср і сучасною Україною. Мозги в них чисті-чисті і реагують лише на короткі лозунги "НАТО нєт", "Рускому язику второй госудерственний", "Даєш союз с Росієй". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:26 Поділитися #115 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:26 romaxa11, специально для тебя повторю: я в школе очень хорошо учился. и историю я знаю... причем знаю много ее трактовок, поскольку времена менялись... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:27 Поділитися #116 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:27 так а кто с ними жить собирается? не, увольте. они сами с собой пусть живут.а мы тут себе сами разберемся... и желательно без любого военного блока. так как раз неполучается.... нехотят они сами по себе флот хрен выведут (я зарание извеняюсь за слово выведут) то им Тузлу подавай, то Крым то по словам Путина Жырика и иже с ними - им вся украина нужна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:29 Автор Поділитися #117 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:29 romaxa11, специально для тебя повторю: я в школе очень хорошо учился. и историю я знаю... причем знаю много ее трактовок, поскольку времена менялись... А я і в школі і в університеті і в аспірантурі також добре вчився тільки от історію свою тільки недавно почав взнавати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:33 Поділитися #118 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:33 странно, а в трех вышеуказанных заведениях историю не преподавали? и не боись особо, университетов мы тоже закончили... про чистые мозги у народа - тоже не говори. скорее народу кашу в голове устроили. а реакции на слово НАТО у них такие же, как у тебя, например, на слово Россия то по словам Путина Жырика и иже с ними - им вся украина нужна Zevs Isver, ты всерьез боишься, что нас захватят русские? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:52 Поділитися #119 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:52 2 Shura:Я всерйоз впевнений, що Росія веде таємну роботу по руйнуванню єдності і цілісності України і її народу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:59 Поділитися #120 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 11:59 Подякував, прочитав те що ти виклав, потратив півтора години. Настільки концентровано я ще такої інформації не отримував. Потрібно це викладати на всіх форумах. Після цього пустої трепотні, яку так люблять наші сусіди на наших форумах, вже не буде.Більшість цих катюг вже на тому світі і хай їм чорти не дають розслаблятись у вічності. Слава Україні!!!Боже мой! Что скажешь - зомби. Не ори, мальчег!Я заметил, что все в этой теме, кто против НАТО, имеют нерадикальное мнение, всю тему они пытаются вам, патриотам-националистам-русофобам, вдолбить в голову, что на ситуацию можно смотреть с разных сторон. И на что же мы натыкаемся - на нескончаемый поток "клятих москалів" в ответ. Вы гляньте - в каждом посте, шо-угодно, абы плевок в сторону "Московии"... Люди, ЧЕЛОВЕКИ, обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов - ну хоть попробуйте взглянуть на ситуацию с другой стороны!Прочитай батюшка цю історичну хроніку і зрозумієш, що проблема українців була якраз в москальофілії а не в русофобії. Навпаки московити купу віків боялись українства, і ти прекрасний тому приклад. А у відповідь чекаю не волання до розуму, а факти гноблення великим українським народом московитської народності, інтервенцію, захоплення московських територій і військові дії на ним, гвалтування, репресії. Короче геноцид українського народу над московитами. ФАКТИ, факти давай коріний житель Луцька, факти. IQ кожного форумчанина вистачить для об'єктивної оцінки твої постів, так що без емоцій і з фактами.Хы... Это становится смешно. Итак, внимание, вопрос : зачем мне выкладывать факты " геноциду українського народу над московитами" ? Тем более, когда таковых нет. И скажи : КАКИМ БОКОМ это относится к нашей дискусии??/////прочитай хронологію викладену Harddriverом//// - эта хронология писана русофобами для русофобов. Хронология. в которой заведомо русских называют "московитами", Россию "московією" нельзя считать исторически достоверной. ////Альтернативи НАТО не має і тішить, що після кожного ток-шоу на телебаченні рейтинг підтримки цього альянсу зростає/// - очень жаль, что люди ориентируются на ток-шоу, а не на здравый смысл. Не думают своими мозгами, а тупо хавают то, что говорят "в телевизоре"....про чистые мозги у народа - тоже не говори. скорее народу кашу в голове устроили.а реакции на слово НАТО у них такие же, как у тебя, например, на слово Россия+1Они кричат "НАТО - нет!", а вы "России - нет!".... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:01 Автор Поділитися #121 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:01 странно, а в трех вышеуказанных заведениях историю не преподавали? и не боись особо, университетов мы тоже закончили...про чистые мозги у народа - тоже не говори. скорее народу кашу в голове устроили. а реакции на слово НАТО у них такие же, как у тебя, например, на слово Россия то по словам Путина Жырика и иже с ними - им вся украина нужна Zevs Isver, ты всерьез боишься, что нас захватят русские? Непорівняльні речі говориш. НАТО конкретно для країни в якій ти живеш (хто його знає де ти живеш, тому пишу Україна) поганого нічого не зробила, якщо помиляюсь - факти... Реакцію на слово "Росія" в мене викликають ФАКТИ...(прочитай хронологію, доречі її ніхто з ваших от вже майже добу незаперечив, були спроби все вкупі назвати якоюсь дурницей (не пам'ятаю, та й не дуже важливо)). Якщо ти таку історію в школі вивчав тоді респект, але мусиш сказати в якій же то школі історію в союзі викладали бо я непам'ятаю. Пам'ятаю як в якійсь книжечці Ленін на броньовичку роз'їзджав, з діточками забавлявся, свій цукор для них віддавав, пам'ятаю як Наполеон на російську імперію напав, так мені що з того, я ж українець. Не знаю, що ще цікавого ти вивчав, а за Чапаєва, напевно, за Суворова, Кутузова, за славетну Переяславську раду, як колись була Київська Русь, а потім гоп і зразу Росія, за целкомудрену Катерину і Петрусика першого, в цій книжечці було все крім історії України, але я бачу вона тебе задовільнила повністю. Все задовбався, зупиняюсь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:09 Автор Поділитися #122 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:09 Подякував, прочитав те що ти виклав, потратив півтора години. Настільки концентровано я ще такої інформації не отримував. Потрібно це викладати на всіх форумах. Після цього пустої трепотні, яку так люблять наші сусіди на наших форумах, вже не буде.Більшість цих катюг вже на тому світі і хай їм чорти не дають розслаблятись у вічності. Слава Україні!!!Боже мой! Что скажешь - зомби. Не ори, мальчег!Я заметил, что все в этой теме, кто против НАТО, имеют нерадикальное мнение, всю тему они пытаются вам, патриотам-националистам-русофобам, вдолбить в голову, что на ситуацию можно смотреть с разных сторон. И на что же мы натыкаемся - на нескончаемый поток "клятих москалів" в ответ. Вы гляньте - в каждом посте, шо-угодно, абы плевок в сторону "Московии"... Люди, ЧЕЛОВЕКИ, обращаюсь я к вашим "непромытым" осколкам мозгов - ну хоть попробуйте взглянуть на ситуацию с другой стороны!Прочитай батюшка цю історичну хроніку і зрозумієш, що проблема українців була якраз в москальофілії а не в русофобії. Навпаки московити купу віків боялись українства, і ти прекрасний тому приклад. А у відповідь чекаю не волання до розуму, а факти гноблення великим українським народом московитської народності, інтервенцію, захоплення московських територій і військові дії на ним, гвалтування, репресії. Короче геноцид українського народу над московитами. ФАКТИ, факти давай коріний житель Луцька, факти. IQ кожного форумчанина вистачить для об'єктивної оцінки твої постів, так що без емоцій і з фактами.Хы... Это становится смешно. Итак, внимание, вопрос : зачем мне выкладывать факты " геноциду українського народу над московитами" ? Тем более, когда таковых нет. И скажи : КАКИМ БОКОМ это относится к нашей дискусии??/////прочитай хронологію викладену Harddriverом//// - эта хронология писана русофобами для русофобов. Хронология. в которой заведомо русских называют "московитами", Россию "московією" нельзя считать исторически достоверной. ////Альтернативи НАТО не має і тішить, що після кожного ток-шоу на телебаченні рейтинг підтримки цього альянсу зростає/// - очень жаль, что люди ориентируются на ток-шоу, а не на здравый смысл. Не думают своими мозгами, а тупо хавают то, что говорят "в телевизоре"....про чистые мозги у народа - тоже не говори. скорее народу кашу в голове устроили.а реакции на слово НАТО у них такие же, как у тебя, например, на слово Россия+1Они кричат "НАТО - нет!", а вы "России - нет!"....А фактами ти я бачу не переймаєшся. Навести жодного не зміг. Я знаю, що дав тобі непосильну задачу, цих фактів просто не існує в природі, а от про катування українсього народу московитами фактів є дуже багато. Я б хотів, щоб було меньше, набагато меньше, але угро-фінсько-тюркські племена московії мали якийсь дивний запал знищуючи мій народ - не могли зупинитись. І навіть зараз не помічають, що світ змінюється і що інформацію вже в архівах не заховати, а вони далі кричать про дружбу, інтернаціоналізм і ...Не флуди, дай хоч один ФАКТ війни українців проти московії на її території. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:23 Поділитися #123 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:23 А фактами ти я бачу не переймаєшся. Навести жодного не зміг. Я знаю, що дав тобі непосильну задачу, цих фактів просто не існує в природі, а от про катування українсього народу московитами фактів є дуже багато. Я б хотів, щоб було меньше, набагато меньше, але угро-фінсько-тюркські племена московії мали якийсь дивний запал знищуючи мій народ - не могли зупинитись. І навіть зараз не помічають, що світ змінюється і що інформацію вже в архівах не заховати, а вони далі кричать про дружбу, інтернаціоналізм і ...Не флуди, дай хоч один ФАКТ війни українців проти московії на її території.Ты хомо сапиенс, а? Если ты не заметил этой строчки в моем посте, напишу жирным " Итак, внимание, вопрос : зачем мне выкладывать факты " геноциду українського народу над московитами" ? Тем более, когда таковых нет. И скажи : КАКИМ БОКОМ это относится к нашей дискусии??Ты вообще читаешь то, что я пишу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:37 Поділитися #124 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:37 romaxa11, главное не то, какая школа, а:1. какие учителя. а тут мне повезло. и в школе и в универе специалисты были правильные.2. каков ученик. а тут, благодаря учителям, которые не навязывали своего мнения, а излагали факты. причем часто факты выкладывались из разных источников, с диаметрально противоположными мнениями. чем-то Парфеновский стиль изложения фактов в его "Намедни" мне напоминает как меня учили истории.а выводы мы уже сами делали. и не для преподавателя, а для себя. отвечая на занятиях, мы также оперировали только фактами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:51 Автор Поділитися #125 Опубліковано 7 Квітня, 2008 в 12:51 romaxa11, главное не то, какая школа, а:1. какие учителя. а тут мне повезло. и в школе и в универе специалисты были правильные.2. каков ученик. а тут, благодаря учителям, которые не навязывали своего мнения, а излагали факты. причем часто факты выкладывались из разных источников, с диаметрально противоположными мнениями. чем-то Парфеновский стиль изложения фактов в его "Намедни" мне напоминает как меня учили истории.а выводы мы уже сами делали. и не для преподавателя, а для себя. отвечая на занятиях, мы также оперировали только фактами.Якщо освіта в тебе була правильна, то скажи будь-ласка як самостійно найбільша територіально держава Європи (я не враховую європейську частину Росії і Туреччину (чатина Туреччини з містом Стамбул належить європейському континету)) може захистити свою територію, на яку постійно має притензії одна країна, вже задовбався писати її назву, якщо армія за виключенням декількох підрозділів є небоєздатною, закони парламент не приймає, реформи не впроваджуються. Мені подобається Київ, часто там буваю, але батюшкі з росії кажуть, що одна їхня ракета може його зрівняти з землею, що тоді робити з грошами інвесторів вкладеними в нерухомість? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.