Перейти до змісту

Альтернативи НАТО не існує!!!

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Знач. не зомбований :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

мне вот интересно, когда у нас люди станут мыслить по принципу "так лучше для Украины", а не "в пику Росії".

От я і мислю як краще для України, бо не хочу щоб мені тикали в пику зі сторони Росії, що зараз робиться скрізь і весь час, а цю країну я розглядаю як найбезпечнішого ворога для моєї країни. І вона буде залишатись такою доки в свідомості як її керівництва, так і звичайних громадян живе неоімперська ідея. ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А разве бред можно "аправергнуть"?

Много букв и не по теме, зато наглядно видно чем засирают "мізки юних українців"

Послухай, уважаємий ! :) А на підставі яких високоінтелектуальних висновків вмісту свого черепа, знання історії ти вважаєш засиранієм мізків ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та що тут можна заперечувати. якщо людині дано з материнським молоком ненависть чи непримиримість до українського, то ніякі знання, ніякий прагматизм не допоможе таким людям. Пропоную повний ігнор на схожі теми з саме такими людьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanus, а не кажется ли тебе, что как раз наоборот. на лицо абсолютная непримиримость ко всему русскому. причем гораздо агрессивнее, чем со стороны противников НАТО...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютна непримиримість зі сторони Росії до України, через те що ми, на їхню думку, нездатні самі керувати державою, те що ми ніхто без них... От вона і породжує таку непримиримість з нашого боку, і ніщо інше.

Хтось би був такий радикальний у висловлюваннях якби раша не пхала всюди свого носа - думаю ні!

А так це набридло і остогидло слухати "розумних" сусідів які знають що треба робити, тому що продають нам дешевший газ і тому що вони правонаступники СРСР.

Як дійсно було правильно підмічено: ми в їх справи не лізем, і не вказуємо, що робити і як. От будь-ласка і ви робіть те саме, а не можете, то терпіти вас - а тим більш слухати, ніхто не буде. (це я про громадян сусідньої в територіальному плані Росії кажу)

Натерпілись вже за всю історію. Вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципе анализ ситуации такой. что путенг, что ющер тянут страны к войне. Россияне в массе своей

оболванены телевизором по типу украинцы воруют газ и преследуют русский язык. Украинцы оболванены не

меньше. Хуже всех приходится русским на украине. Приходится переубеждать русских которые тупо против украинцев

и украинцев которые тупо против русских. Однако против пропаганды в таких масштабах нифига не попрешь.

зомбирование только началось и будет явно продолжаться. военные настроения не поутихнут, а только будут

разгораться. посему считаю абсолютно бессмысленным что либо доказывать последователям вермахта.

Пусть пройдут свой путь до конца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хуже всех приходится русским на Украине.

Бідненькі, як же вони страждають.

Це вже я в своїй країні відчуваю себе зайвим, я ніби гість у власному будинку. І після цього ви ще будете розповідати про якісь страждання з їх боку.

...последователям вермахта

І кого це ви називаєте послідовником вермахту. Так само можна назвати вас носієм ідеї і послідовником НКВД.

З якого це часу відстоювання інтересів власної країни почало прирівнюватись дло зрадництва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А разве бред можно "аправергнуть"?

Много букв и не по теме, зато наглядно видно чем засирают "мізки юних українців"

Послухай, уважаємий ! :_36: А на підставі яких високоінтелектуальних висновків вмісту свого черепа, знання історії ти вважаєш засиранієм мізків ?

О, хороший вопрос, всех украинских "историков" я замучаюсь опровергать, вернее их бредни, а вот те, кто на них ссылается- полные невежды, к сожалению ..

ІМХО ненависть до нас у "них" - в генах. Уви.

Вы биографии российских императоров, когда-нибудь пробовали ознакомится? Для примера - "любимая" патриотами Екатерина II Великая, которая уничтожала Сичь, козаков, мову, все украинское и т.д.

Екатерина II Великая (Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg) - София Фредерика Августа Ангальт-Цербстская родилась 21 апреля (2 мая) в немецком городе Щецин. Отец состоял на службе у прусского короля, службу закончил прусским фельдмаршалом. Мать — из рода Гольштейн-Готторп. Дядя по материнской линии Адольф-Фридрих (Адольф Фредрик) являлся королём Швеции. Родословная Екатерины II восходит к Христиану I, королю Дании, Норвегии и Швеции, первому герцогу Шлезвиг-Голштейнскому.

У кого ненависть в генах? Ась?

Любой российский император - родственник и представитель монарших семей любимой всеми цивилизованной европы, в них русского столько же, сколько и любом из вас, и русский народ они гнобили похлеще любого другого. Это всем известно, кроме украинских "историков" ..

Если патриотам лень читать, можно съездить в Берестечко. Кто там козаков уничтожал? Ась?

Про поляка Дзержинского тут закопипастили бредни, что он украинских детей убивал. У кого в генах ненависть?

Не буду продолжать дальше, дабы не будоражить неустойчивую психику юных патриотов. Судя по форуму - у них всех один недостаток - неумение и нежелание мыслить, этому их никто не учит, зато мозги промывают, будь здоров.

Да, думающие патриоты не нужны, а нужны исполняющие не думая команду "Фас!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)

«Москва і жидівство це найбільші вороги України ... Тому стою на становищі винищення жидів і доцільности перенести на Україну німецькі методи екстермінацї жидівства, виключаючи їх асиміляцію ... Той штад-пункт заступаю як Шеф Українського Уряду» (ЦДАВОВУ, ф. 3833, оп. 3, спр. 7, лл. 1-6)."

© Ярослав Стецько

1/2)

http://io.com.ua/1532268p

2)

Ukrainian partisans supported by German authorities killed about 4,000 Jews in Lvov during this pogrom.

http://www.ushmm.org/wlc/media_fi.php?lang...amp;MediaId=207

3) ксенофобия и расизм это обратная сторона национализма,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Екатерина II Великая (Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg) - София Фредерика Августа Ангальт-Цербстская родилась 21 апреля (2 мая) в немецком городе Щецин. Отец состоял на службе у прусского короля, службу закончил прусским фельдмаршалом. Мать — из рода Гольштейн-Готторп. Дядя по материнской линии Адольф-Фридрих (Адольф Фредрик) являлся королём Швеции. Родословная Екатерины II восходит к Христиану I, королю Дании, Норвегии и Швеции, первому герцогу Шлезвиг-Голштейнскому.

У кого ненависть в генах? Ась?

Любой российский император - родственник и представитель монарших семей любимой всеми цивилизованной европы, в них русского столько же, сколько и любом из вас, и русский народ они гнобили похлеще любого другого. Это всем известно, кроме украинских "историков" ..

Если патриотам лень читать, можно съездить в Берестечко. Кто там козаков уничтожал? Ась?

Про поляка Дзержинского тут закопипастили бредни, что он украинских детей убивал. У кого в генах ненависть?

Не буду продолжать дальше, дабы не будоражить неустойчивую психику юных патриотов. Судя по форуму - у них всех один недостаток - неумение и нежелание мыслить, этому их никто не учит, зато мозги промывают, будь здоров.

Да, думающие патриоты не нужны, а нужны исполняющие не думая команду "Фас!"

Ну і при чому тут трахнута на всю голову Катерина? Крім того, думаю, ніхто не заперечуватиме, що самі правителі одноосібно НІЧОГО НЕ ВИРІШУЮТЬ! Завжди їм допомагали радники (бояре, придворні фавортити, міністри). Це еліта нації, і саме вона несе відповідальність за скоєне, на чолі з першою особою (але кому я все-це розказую? :) )

Краще вот, уважаємий, наведи-ка  хоча-б п'ять-десять історичних прикладів "гнобіння" українцями саме російського народу. І на російській території будь-ласка,  (тому

УПА відпадає - ніхто НКВД в Карпати не запрошував. ) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)

«Москва і жидівство це найбільші вороги України ... Тому стою на становищі винищення жидів і доцільности перенести на Україну німецькі методи екстермінацї жидівства, виключаючи їх асиміляцію ... Той штад-пункт заступаю як Шеф Українського Уряду» (ЦДАВОВУ, ф. 3833, оп. 3, спр. 7, лл. 1-6)."

© Ярослав Стецько

1/2)

http://io.com.ua/1532268p

2)

Ukrainian partisans supported by German authorities killed about 4,000 Jews in Lvov during this pogrom.

http://www.ushmm.org/wlc/media_fi.php?lang...amp;MediaId=207

3) ксенофобия и расизм это обратная сторона национализма,

Костя, я вже думав над цим. Час тоді такий був. Калі-Юга, епогей, кароч. ;) Час силових протистоянь і переділу світу, слава Джа зараз часи змінились :)

А от діди мої з бабцями розказували - взагалі - незрозуміло було, хто тут з ким на Західній Україні воював?  Наші - партизани та бандерівці, такі-ж самі польські  Армія Людова (московська) та Армія Крайова (націонали). Та й просто озброєні банди без будь-якої політичної орієнтації. 

Але результат їхньої появи - незмінно завжди один - заходять в село - б'ють, гвалтують всіх, хто не сховавсь,  забирають все, що бачать, і в ліс.

Тяжко в цьому всому розібратись, навіть історикам-профессіоналам (з повним доступом до ВСІХ архівів).

АЛЕ!  З поляками - в нас - мир, дружбі і порозуміння, а от з північним товарїщєм - я б так не сказав. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і при чому тут трахнута на всю голову Катерина? (одна Аляска в обмін плаття чого варта :) )

Краще, уважаємий, наведи-ка хоча-б п'ять-десять історичних прикладів "гнобіння" українцями саме російського народу. І на російській території будь-ласка, (тому УПА відпадає - ніхто росіян в Карпати не запрошував. ) ;)

Harddriver, не смеши людей :) Про обмен Аляски Екатериной на плаття реально смешно! И грустно тоже.

Так знают, и так нахратят свою же историю в современной Украине. Надеюсь что не все.

Дальше, с такими познаниями, про историю рассуждать нет смысла, да и оффтоп. Интернет есть? - узнай в Гугле, кто и когда

продал Аляску, и чьей территорией были Карпаты до 1991 г.

К слову, Великой Екатерину назвали по заслугам, а вот "трахнута на всю голову" больше подходит для некоторых современных

революционерив ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На:

Увы, это была не аренда, а продажа, к тому же столетие сделки пришлось на правление Леонида Ильича Брежнева. А сам обмен колонии на деньги совершился при императоре Александре II 30 марта 1867 года. Освободивший крестьян и совершивший много других славных дел монарх проводил бездарную колониальную политику, как, впрочем, и другие российские императоры. Сложно понять, зачем самодержцы расстались с частью Калифорнии, побросали военные форты на острове Кауи в архипелаге Гавайских островов, не захотели взять под крыло двуглавого орла открытую Миклухо-Маклаем Папуа-Новую Гвинею, а также немалое число островов Океании, обнаруженных российскими мореплавателями. Но самый вопиющий промах колониальной политики Российской империи — продажа Аляски за смехотворную сумму $7,2 млн.

Звідси:

http://www.kommersant.ru/doc.aspx?DocsID=858088

Доречі, російське джерело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Росії Володимир Путін пригрозив, що у випадку вступу в НАТО Україна може припинити своє існування як єдина держава.

Про таку заяву Путіна на закритому засіданні ради Росія-НАТО повідомляє російська газета Комерсант із посиланням на джерело в делегації однієї з країн НАТО.

"Коли ж мова зайшла про Україну, Путін розлютився. Звертаючись до Буша, він сказав: "Ти ж розумієш, Джордж, що Україна — це навіть не держава! Що таке Україна? Частина її територій — це Східна Європа, а частина, і значна, подарована нами!" І отут він дуже прозоро натякнув, що якщо Україну все-таки приймуть у НАТО, ця держава проста припинить існування", - розповів співрозмовник видання.

"Тобто фактично він пригрозив, що Росія може почати відторгнення Криму і Східної України", - пояснив співрозмовник.

Тим часом вже в суботу ряд околокремлівських політологів і експертів в ефірі російських телеканалів заговорили про те, що вступ України в НАТО може призвести до розвалу країни і що, мовляв, саме тому Україна ніколи не вступить у НАТО.

"Таким чином, бухарестський натяк президента Путіна пішов у маси", - пише газета.

© Українська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ППЦ! :(

Пуцькін взагалі "з катушок з"їхав", від "кремлівських стимуляторів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 коммент на УП:

Якщо Пу впадає в істерику, значить Україна все робить провильно!

:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Harddriver, не надо, я знаю. Алесандр II и Екатерина II, это разные люди :(

"Тобто фактично він пригрозив, що Росія може почати відторгнення Криму і Східної України", - пояснив співрозмовник.

Очень сомневаюсь, что такое Путин мог произнести во время заседания, а не при личной встрече с Бушем,

тэт-а-тэт, которая состоялась в Сочи. Зачем ему будоражить всех, если можно с Америкой договориться?

ИМХО - провокация, рассчитанная на рост антироссийских (пронатовских) настроений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а причем тут Путин?

внутри Украины настроения такие, что при вступлении в НАТО раскол весьма возможен.

и Путин тут ни при чем. это настроение народа.

или этот народ тоже стимуляторами кормят?

а вообще, горько на все это смотреть.

Путин, Буш, решают быть там Украине или нет. а сами думать научимся когда-нибудь?

или, извините, участь Украины - сосать? пофиг у кого, русских, американцев...

да и вообще, давайте дождемся всеукраинского референдума. а потом будем шапки бросать :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и Путин тут ни при чем. это настроение народа.
а яке відношення Путін має до нашого народу і яке він має право обговорювати наш державний статус, наш вибір і наше майбутнє з президентами інших держав? Це пряме втручання в наші внутрішні справи. Хай за порядком в себе в Росії слідкує...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вообще, горько на все это смотреть.

Путин, Буш, решают быть там Украине или нет. а сами думать научимся когда-нибудь?

или, извините, участь Украины - сосать? пофиг у кого, русских, американцев...

да и вообще, давайте дождемся всеукраинского референдума. а потом будем шапки бросать :(

мдя. це не участь. це менталітет такий. боязнь вирішити щось самим і очікування , що прийде ХТОСЬ вєлікій і порішає всі питання. фу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Medvedko, яка в кінці-кінців різниця? Всеодно ПРО-СРА-ЛИ!  :(

А питання, хто продав, дійсно спірне.

http://www.livejournal.ru/talk/themes/id/5502

Интересный факт- помню где то в 70-е годы, когда я был еще ребенком, но телевизор уже смотрел было неожиданное и по тем временам довольно шокирующее об'явление в программе Время примерно следующего содержания (цитирую по памяти):

"Среди народа распространились слухи, что Аляска была не продана США а сдана в аренду на 100 лет, и ее должны вернуть СССР. Правительство Советского Союза официально заявляет, что слухи эти ошибочные, и Аляска была продана Александром Вторым безограничительно по срокам и в постоянное владение Соединенным Штатам"

Я строчку про Аляску приберу, лінь просто рить, да і сперечатися з тобою - без толку (див пост #73)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а що було б коли таке ж висловлювання сказали б про московію на московитському форумі українською мовою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Harddriver

Подякував, прочитав те що ти виклав, потратив півтора години. Настільки концентровано я ще такої інформації не отримував. Потрібно це викладати на всіх форумах. Після цього пустої трепотні, яку так люблять наші сусіди на наших форумах, вже не буде.

Більшість цих катюг вже на тому світі і хай їм чорти не дають розслаблятись у вічності. Слава Україні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смалиш, (в см. "жжошь") пекельний чортяко! :(

Але, біс з ними, давай будемо толерантними, бо правила э правила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...