Перейти до змісту

Порадьте відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Щойно, alexvvv сказано:

системні вимоги 8 і більше, взяти той же Doom4

читав, писали ті, хто купив гру, що дууууже оптимізована.

Про смисл там мова не йде :)

А от про те, що навіть і без 10хх і на 6ХХ / 7ХХ / 9ХХ

без проблем. Гладенько. І що Заявлені вимоги завищені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
9 хвилин тому, Zheny@ сказано:

читав, писали ті, хто купив гру, що дууууже оптимізована.

Про смисл там мова не йде :)

А от про те, що навіть і без 10хх і на 6ХХ / 7ХХ / 9ХХ

без проблем. Гладенько. І що Заявлені вимоги завищені.

Навіть якщо взяти стареньку Call of Duty: Ghosts, то вона не запускалась на 4Gb, потім випустили патч, але лагів це не забрало :) В консолях зараз 8Gb, а порти жеруть більше, тому про менше 8Gb можна забути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv

ті що ігри я граю це макс тре 4 -6 гіга оперативки (дота 2,ворлд оф танкс,армата ,еуро трук симулятор,кс го,а дум 4 мене якось не цікавить )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забув написати в темі бж в мене 400 ват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, walwet сказал:

забув написати в темі бж в мене 400 ват

Вати в БЖ бувають різні, модель БЖ в студію. Мож його тре міняти разом з відяшкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часа назад, Litovets сказал:

Вати в БЖ бувають різні, модель БЖ в студію. Мож його тре міняти разом з відяшкою.

модель хз,зараз не вдома,возив системника до одного з форумчан і він казав що бж норм 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бж буде мінятися на чесних 450

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Максимум, ціна-якість, беріть 7870 або gtx660. Щось потужніше немає сенсу. Якщо підключений один вінт, нічого не розганялося, й не підключено інших приблуд, бж має потягнути, але з напрягом. Колись в самого на стояла gtx650, памятаю що біошок інфініті йшов більш менш нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 часа назад, AnimaNoir сказал:

Максимум, ціна-якість, беріть 7870 або gtx660. Щось потужніше немає сенсу. Якщо підключений один вінт, нічого не розганялося, й не підключено інших приблуд, бж має потягнути, але з напрягом. Колись в самого на стояла gtx650, памятаю що біошок інфініті йшов більш менш нормально.

вінт 1

ссд1 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Saturday, September 03, 2016 at 11:58, AnimaNoir сказал:

https://www.overclockers.ru/softnews/51643/BioShock_Infinite_-_minimalnye_i_rekomendovannye_sistemnye_trebovaniya_obnovleno.html цей біошок ? тут такі потреби шо я на старій відясі запущу (gt9600gso)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

MSI Radeon 260X 1gb . в хорошому стані, стояла в робочому компі, не розганялась, ,наявність пломб. Гарантія закінчилась тиждень тому... Продаю бо купив нову.

1900

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Alberto сказано:

MSI Radeon 260X 1gb . в хорошому стані, стояла в робочому компі, не розганялась, ,наявність пломб. Гарантія закінчилась тиждень тому... Продаю бо купив нову.

1900

MSI Radeon R7 260X 1gb

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...