Factory Опубліковано 5 Серпня, 2016 в 16:02 #1 Опубліковано 5 Серпня, 2016 в 16:02 хочу запитати про підсилення сигналу, ситуація така: є дачний булинок, потрібно туди прокласти інтернет, поряд Рожище, 3g не тягне, хоча є інформація що там бс 3джи хочу замовити в китаї комплект підсилювач + 2 антени(одна направлена на вишку друга в будинку) чи доцільно буде робити такі маніпуляції чи небуду заважати я іншим абонентам своїм обладнанням украдіочастот нагляд що скаже? обладнання таке http://s.aliexpress.com/VvEjANNB дякую усім хто відгукнеться
SunSeth Опубліковано 5 Серпня, 2016 в 20:55 #2 Опубліковано 5 Серпня, 2016 в 20:55 Підпишусь, бо маю таку саму шнягу в Промені: в ямі біля переїзду є 3G, а на горі i EDGE толком немає. Мало того, часто і із голосовим зв'язком проблеми. На початковій карті Мудозвона Вудафона той весь район був покритий 3G, зараз карту малюють по хитрому - лише значок на обласному центрі. 3,14дараси.
Адміністратори t0rik Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 13:50 Адміністратори #3 Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 13:50 21 годин тому, Voronin10 сказано: хочу запитати про підсилення сигналу, ситуація така: є дачний булинок, потрібно туди прокласти інтернет, поряд Рожище, 3g не тягне, хоча є інформація що там бс 3джи хочу замовити в китаї комплект підсилювач + 2 антени(одна направлена на вишку друга в будинку) чи доцільно буде робити такі маніпуляції чи небуду заважати я іншим абонентам своїм обладнанням украдіочастот нагляд що скаже? обладнання таке http://s.aliexpress.com/VvEjANNB дякую усім хто відгукнеться ніяких проблем не буде. нікому заважати це не буде. в мене в різних частинах міста та за межами міста такі підсилювачі стоять і все добре.
@leg Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 15:06 #4 Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 15:06 Спробуйте підняти модем на підвищення через подовжувач. Включіть режим 3ж.
Factory Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 17:38 Автор #5 Опубліковано 6 Серпня, 2016 в 17:38 3 годин тому, t0rik сказано: ніяких проблем не буде. нікому заважати це не буде. в мене в різних частинах міста та за межами міста такі підсилювачі стоять і все добре. можливо порадиш якусь модель, чи всі майже рівні?
@leg Опубліковано 7 Серпня, 2016 в 06:34 #6 Опубліковано 7 Серпня, 2016 в 06:34 ніяких проблем не буде. нікому заважати це не буде. в мене в різних частинах міста та за межами міста такі підсилювачі стоять і все добре. Ви отримуєте 3g, сигнал чи GSM?
Factory Опубліковано 7 Серпня, 2016 в 12:28 Автор #7 Опубліковано 7 Серпня, 2016 в 12:28 5 годин тому, @leg сказано: Ви отримуєте 3g, сигнал чи GSM? як би планував лише для модему то взяв би б\у антену і все, затія для нормального звязку та інтернету, незалежно це телефон чи модем
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.