Перейти до змісту

НАТО хуже гестапо?

Zevs_Isver

вы за вступление Украины в НАТО  

94 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

зрозуміли: євреї, росіянці , афроамериканці :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 129
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Було б ще 2 руки сказавби - 4-ма руками за- а так поки 2-ма!!!Це наща страховка від рОСІЇ-бо москаклики зовсім обнагліли думаютьщо самі перцові-треба їх ставити на місце--Тим більше всі країни які вступили в Нато останнім часом відчувають лише плюси котрактна служба,високі зарплати солдатам...

1. За страховку треба платити. І невідомо яку ціну.

2. Страховка не оберігає ні від чого. Яскравий приклад - напад на Всесвітній торговий центр.

3. Контрактна служба, висока з/п залежить не від членства в НАТО, а від політики держави.

4. НАТО зараз бореться проти міжнародного тероризму (це основне завдання), який і ніби є, і ніби його нема. А проти терористів, партизан регулярна армія майже безсила.

P.S. Щоб зрозуміти суть НАТО, юзайте їх офіційні документи. Їх, до речі, можна замовити на офіційному сайті НАТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хлопці якось ми домовились не вживати таких термінів як жид, москаль. Виконуєм!

А темку про нанотехнології можна відкрити окремо.

жид, москаль не образа, а слова діалекту, так само як матюкальник, ПІЗДно, нацюцюрник і т.д.

У випадку коли человег не знає цього, вона ображається, тим більше вона ображається коли ця лудина ЖИД або МОСКАЛЬ.

Жиди - нац. українець(або ізраїль. але проживає тут), важає себе євреєм, на міфічну родіну не петляє, громадянство не міняє. Важає українців хохлами.

Москаль - нац. українець (або рос. але проживає тут), важає себе росіянином, на міфічну родіну не петляє, громадянство не міняє. Важає українців хохлами.

Хохол - нац. укр, (важає себе рос.), живе в Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароч, хохли - це бомжі, які заселились в хати знищеного голодом народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хлопці якось ми домовились не вживати таких термінів як жид, москаль. Виконуєм!

А темку про нанотехнології можна відкрити окремо.

жид, москаль не образа, а слова діалекту, так само як матюкальник, ПІЗДно, нацюцюрник і т.д.

У випадку коли человег не знає цього, вона ображається, тим більше вона ображається коли ця лудина ЖИД або МОСКАЛЬ.

Жиди - нац. українець(або ізраїль. але проживає тут), важає себе євреєм, на міфічну родіну не петляє, громадянство не міняє. Важає українців хохлами.

Москаль - нац. українець (або рос. але проживає тут), важає себе росіянином, на міфічну родіну не петляє, громадянство не міняє. Важає українців хохлами.

Хохол - нац. укр, (важає себе рос.), живе в Росії.

+1//// 100% Вірно!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли в хід йде зброя (будь-яка), навіть просто полякати - спрацьовують різні фактори, але стримуючий в останню чергу.

Питання для тих хто цікавився історією ІІ-ї Світової війни (не лише Великої Вітчизняної по шкільному курсу):

Чому Німецькі війська напали на СРСР (не зважаючи на пакт Молотова-Ріббентропа), а Сталін не вірив?

Дві сатани на одному світі не можуть існувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що всі сторони могли б навести купу причин "ЗА" і "ПРОти". Але за 400 літню історію відносин України і Росії (може воно і викличе у вас посмішку) я зробив один висновок, що співзвучний з старою українською приказкою "Послухай жінку і зроби навпаки!". Тим хто не зрозумів :-) скажу прямо - Якщо Росія виступає проти якогось там процесу в Україні, нам слід обовязково цей процес прискорити.

Підтримую двома руками.Росія скоро стане як США,будуть свого носа пхати куди не лінь.Україні треба частіше підставляти Росії одне задне місце,щоб той ніс туди частіше попадав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажите мне, а какой собственно толк от этого Украине? Какие плюсы?

Вступ в НАТО, звичайно, тільки заглибить прірву між Україною і Росією... І тут діло навіть не в тому, що росіяни нам друзі... Я боюся, що наша Україна стане місцем де США і Росія будуть вирішувати свой проблеми, не на користь нам ( США сюди ракети поставить, а Росія бац по нам, превентивним ударчиком...ядерним...а потім США добавить...)

Звичайно, найкращим варіантом було б залишатись поза блоками, але це, як кажуть "голою дупою не лезі меча", коротше кажучи треба вибирати, або з США, або з Росією. Мене так само як і вас тошнить від Янука та Вітренчихи, але напевно я ближче до Росії. Якось рідніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому Німецькі війська напали на СРСР (не зважаючи на пакт Молотова-Ріббентропа), а Сталін не вірив?

Дві сатани на одному світі не можуть існувати

Мова йшла про "стримуючий" фактор (читай фактор страху, або політика взаємного залякування)

Так от Гітлер, злякався, коли І-й стратегічний ешелон розпочав маневри і концентрацію біля кордонів. Вот і влупив перший.

А Сталін не вірив, бо думав, що залякав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажите мне, а какой собственно толк от этого Украине? Какие плюсы?

Вступ в НАТО, звичайно, тільки заглибить прірву між Україною і Росією... І тут діло навіть не в тому, що росіяни нам друзі... Я боюся, що наша Україна стане місцем де США і Росія будуть вирішувати свой проблеми, не на користь нам ( США сюди ракети поставить, а Росія бац по нам, превентивним ударчиком...ядерним...а потім США добавить...)

Звичайно, найкращим варіантом було б залишатись поза блоками, але це, як кажуть "голою дупою не лезі меча", коротше кажучи треба вибирати, або з США, або з Росією. Мене так само як і вас тошнить від Янука та Вітренчихи, але напевно я ближче до Росії. Якось рідніше.

Як сказав Вінстон Черчіль, не існує політичної дружби, а існують політичні інтереси! У Росії - свої, і в України - свої! І США мають свої інтереси! Хто міцніший в геополітиці, тої і втілює свої інтереси в реальне життя(Косово, Ірак скоро і Іран)

Світ радикально змінюється, і залишитися Україні в позаблоковому статусі не вдасться! Питання, мабуть, що в тому, як ми зможемо спіймати свії інтерес у цих суперечьках двох гігантів???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...але напевно я ближче до Росії. Якось рідніше.

Щось рідного там аж нічого не бачу. А те що там у багатьох родичі і т.п., то зараз в багатьох рідня і в тих самих країнах НАТО, і будь-де...

P.S. "Як такого батька мати, то краще сиротою бути!"

НАТО зараз бореться проти міжнародного тероризму (це основне завдання), який і ніби є, і ніби його нема. А проти терористів, партизан регулярна армія майже безсила.

РФія теж з терористами бориться, і що до того. Там зараз взагалі під поняття "терорист" підпадає будь-яка особа яка не влаштовує офіційну владу. В окремі навчальні заклади взагалі приходять листи з МінОсвіти де описуються різні молодіжні течії, і їх наказано виявляти і нейтралізовувати як терористичні організації: репери, рокери і т.п. - терористи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хи-хи, а американці нам рідніші! З їх фаст-фудом, фаст-лавом.... Нє. Ніхачу я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вас хотіти ніхто і не примушує. Мені теж рідніше скибка хліба і кусень сала, але в усіх інших відношеннях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава вчора передачка була з ведучим Шустером. Висновки, на мою думку, можна зробити такі:

вступ в НАТО, з його специфічною демократично-невизначеною колективною безпекою вирішить одну найважливішу проблему України - Росія буде змушена, хоче вона того чи не хоче, змінити свою політику по відношенню до нас. І не так страшно, що головки її страшних ракет підкоректують на нас, (а ви впевнені що вони на нас не напрямлені? ;) і чи взагалі є ці ракети і в якому вони стані). Це все психопатична ксенофобська нісенітниця імперсько-кремлівських демократів :) Просто тоді заяви про територіальну цілісність України, а саме про розкол її території і відхід Сходу до Росії, повернення Криму в ненаситне лоно Московії, а також істерика навколо второго государственного і т.д. буде зовсім по іншому трактуватись міжнародною спільнотою. Тоді вже не буде байдужих, які мовчазно відводять очі, невийде, бо Україна зможе нагадати кожній країні НАТО їх зобов'язання колективної безпеки. І ціна на газ вже не буде настільки страшною, щоб поступитись принципам європейськості. А саме головне не це!!! Наші народні міліардери-депутати нарешті почнуть думати про Україну - вже не буде потреби комусь прислуговувати, просто за це ніхто не буде платити гроші :) Ось головна мета вступу в НАТО, на мою думку... Тоді Україна просто буде змушена вести державницьку політику - від неї навіть будуть вимагати цього!!!

І, для тих хто бачив передачку, можу сміливо відмітити, що альтернативи вступу просто не існує!!! Тиради про нейтралітет обкуреної Герман, якісь викрики неука-регіонала Шуфрича на напівзрозумілій українсько-російській мові, фантастично-пацифіські заяви Колеснікова, що на нас ніхто ніколи не нападе і Партія регіонів це гарантує :D - нажаль не надали іншого альтернативного шляху для України...(і взагалі, якісь філософські роздуми, що для України є якись інший шлях, наводять на думку, що цей шлях нам креслять в Кремлі :D )

Дякую всім хто мав терпіння дочитати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарно висловлюєшся. Згідна, але усі наші проблеми НАТО не вирішить, та противагу Москві треба мати. А для тих хто каже про нейтралітет, то спочатку треба позбутися Російського флоту в Севастополі... :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті хто кажуть про нейтралітет, то в чужому оці соринку бачать, а у власному - колоду не можуть помітити. :lol:

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Мазепа і досі в анафемі в Московського патріархату. Не здивуюсь, як і

Ющенка тудиж відправлять :D

Кстати,Ющенко во время инаугурации клялся на Евангелии защищать суверенитет и волю своего народа. Отлично зная о том,что подавляющее большинство граждан страны против,он всеравно вступает Украину в НАТО.

Лично для меня,да или нет не вопрос , я служил в Советской армии и принимал присягу на верность Советскому Народу-Я не могу быть членом НАТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тої країни на вірність якій ти приймав присягу Божими зусиллями вже давно немає. Те що ти свято бережеш дане слово, викликає повагу! Але потрібно об'єктивно дивитись у сьогодення. Ми живемо в Україні, і повинні служити на її благо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Що майбутній Президент думає про НАТО?

Вибори на носі, а тема мало підіймається.

Ще одне підтвердження того, що всі балачки про НАТО - розмінна електоральна карта, що не на часі.

А що на часі? Да всі вони сра..и на Вкраїну. Їх хвилюють чергові електоральні топи.

Жоден не знає куди поведе країну. Поводирі куєві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, недумаю що ти правий.

Ющенко сказав, що він як президент вестиме Україну в НАТО демократичним шляхом.

Янукович за "нейтралітет" в союзі з Росією, томущо народ так хоче.

Воно працює, на сході "Гарні стосунки з росією", на заході "НАТО - так", на півдні "Землю-рабочим і сеянам".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет нет і ще раз нет!

Мене вже дістали ці "патріоти" які тільк і кричать на форумі шо мол Росія (Москалі) такіто.... пхаються тудато........вони не праві їм нада було робить тето.........і тд!

Хто ви такі щоб диктувати Що робити Росії? ви маєте в карманах по 10 ядерних ракет середнього і дального радіусу дії а за пазухою багато газу і нафти?!!!!

це мені похоже як мишеня, хоче дати пораду Бурому Ведмедю!

а на Рахунок НАТО ...........

Ну вступим ми туда.......... так замість 1 -еї цієї теми на форумі з"являться купа тем про те, як хреново шо нада платить страховку, яка , можливо колись нам знадобиться!

Як ви самі а той і ваші діти будуть служити десь фіг знає де, захищаючі незнати які інтереси.... а вам будуть говорити шо то мол місія миру.... Усама БЕнладена шукають.... вот вот повинні найти............

це бред!

Порозміщують на нашій території Купу всякій Про і тд! Думаєте зновуж такі Росія буде дивитись на це все?! аби тількі не було Грузії №2!

НАТО не захистить нас і не вирішить наших проблем!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"нет нет і ще раз нет! Мене вже дітали ці "патріоти"

@HelloBoy

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАТО фтопку как и всю нашу армию, ну разве что только ракетные войска оставить. Прикупить пару ядерных ракет дальнего действия, дабы не повадно было лезь к нам. И уже в тихой мирной обстановке решать внутригосударственные проблемы насущные ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАТО фтопку как и всю нашу армию, ну разве что только ракетные войска оставить. Прикупить пару ядерных ракет дальнего действия, дабы не повадно было лезь к нам. И уже в тихой мирной обстановке решать внутригосударственные проблемы насущные

якшо так зробим нас весь світ не зрозуміє! чому ? тому що після роспаду СРСР Україна була на 3-4 місці по ядерному потенціалу , але ми

самостійно бес всякого тиску відказались від нього, цим самим зробивши благочинний поступок для всього світу! а зараз знову купим то буде

Північна Корея №2!

Нас тоді не тількі Європа з Росією не зрозуміє, а весь світ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вот не пойму, какого х вобще в армию призывают, если ни на накормить, ни на одеть денег не хватает?

ладно - милиция на самообеспечении... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...