Перейти до змісту
  • 1

НЕдоперекладачі

Dtox

Питання

Опубліковано

Ось мені цікаво чому деякі тексти на форумі недо перекладені на встановлену мову. наприклад мова за замовчуванням стоїть укр. а місяці пишуть USA? на дісливши комусь листа текст " Not read yet " перемикаю на рус. " Ещё не прочитано " що виходить що  рускомовні ніби не розуміють англ. а ми  зобовязані? створючи тему чи пост внизу ми бачим 3 "педальки" "відмінити", "додати" та "Preview Post" Так що це? недопрацювання розробників чи "неправильний склад ума"?

12 відповідей на це питання

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

все ж таки тема називається "запитання та відповіді", а не "дискусії" не "дебати" і не "батл" тому давайте блище до теми.

Увага запитання:

на форумі при виборі мови не весь текст перекладений наприклад відображення місяців, кнопка попереднього перегляду, кнопка додавання зображення в пост також є інші, чи ведуться якісь роботи з даною проблемою? і чи будуть якісь зміни?

Опубліковано
4 годин тому, Zevs_Isver сказано:

використай свою дратівливість з КОРИСТЮ

Якщо я вільно не володію англійською, немаю спонсорських можливостей яким чином я можу допомогти? доречі до оновлення борди цього непомічалось такщо значить недопрацювання,,,

Опубліковано
45 хвилин тому, Dtox сказано:

Якщо я вільно не володію англійською, немаю спонсорських можливостей яким чином я можу допомогти?

вичитувати помилки в уже готовому перекладі - це також великий шматок роботи

і все ж підтягувати англійську, згодиться

Опубліковано

Безымянный1.jpg

якщо я захотів би англійську то я б її змінив, а так... мені приємніше дивитись пости і бачити " червень 2007.." а не користувач "123456"  добавив тему в April 2012. або добавити вибір наприклад українська нормальна чи українська недоєвропейська... іноді перегядаєш форум і взагальній картині бачиш  буквиний венегрет. можливо комусь подобається, а комусь байдуже но мене це капець як дратує.. З.І. чи можливо щось з ручками?1362986615_-gifki-smeshnye-gifki-gifki-kote_551683896.gif

Опубліковано
6 годин тому, Dtox сказано:

, а комусь байдуже но мене це капець як дратує.. З.І. чи можливо щось з ручками?

дратує? використай свою дратівливість з КОРИСТЮ!!!!!!!!!

ручки ростуть звідки треба? є достатньо вільного часу і знання мови - берись за переклад

нема вільного часу? нема знань? - нічого страшного, зате,  напевно, є багато вільних грошей - можеш найняти команду перекладачів

а якщо нема нічого з перерахованого вище - тоді сумно :(

залишається писати пости і картинки НЕ забувай про картинки

Опубліковано
12 часа назад, Roma Fur сказал:

якщо треба, то можу допомогти з перекладом

При допомозі звернеш увагу на місяць "февпаль"...;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...