Перейти до змісту

Кто какие предпочитает клавиатуры  

40 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зачем все это. Клавиатура - наш основной рабочий (и разумеется игровой) инструмент и от него зависит львиная доля комфорта при работе с компом. Сам я уже не один десяток разменял, но все время брал что-то новое, экспериментировал. Бывало что через пару дней выкидывай (благо клавы недороги) как Genius Slimstar, а бывало что и годы работал до истирания кнопок как на безымянной клаве Asus. попадались очень недолговечные, как например недорогой Compaq (в детстве Clicker) или просто сверхвыносливые как ИК-клава Sven Infra.

Сейчас у меня на рабочей машине самый недорогой Logitech Deluxe и уже месяц как я весьма доволен этим приобретением. А какая "доска" под руками у тебя? :woohoo:

Опубліковано

гы.. а у меня на второй месяц юзанья бука напрочь затерлись буквочки на наклеечках..(то-то я понял, отчего они так быстро расходятся на компфирмах!), и дочка по вечерам "вслепую" в аське сидела ! :woohoo:

плюнул на все и приобрел радиокомплект фырмы Genius, состоящий из клавы мультимедийной и грызуна, при виде которого все спрашивают: а гдежЫ хвост???

оччинь удобна сидеть на диване (а комп в трех метрах от меня!) и тыкать в кнопавки...:ok:

Опубліковано

В мене клава з цікавою назвою Chicony десь за 12$, прибомбасів там мало, пару додаткових кнопок. Але на моє здивування вона вже в мене робить більше року, без глюків. Мало в мене клавіатур жило більше року. :woohoo:

Опубліковано

а кто-то кроме меня уже попробовал так назывемые slim клавиатуры? то есть фактически десктопный вариант ноутбучной клавы. некоторые из моих знакомых в детском восторге, грят стало намного удобнее тайпить, а меня например не впечатлило - я за неделю так и не смог толком привыкнуть, ну и небольшая проблема - стрелки, попасть по ним стало нереально

Опубліковано

Sven мультимедійна, велика бандура, як крило літака, зато працює вже як мінімум 3 роки (і всього навсього шифт западає:woohoo:)

Опубліковано

кстати по поводу так называемых мультимедийных клавиатур. кто-то использует все эти дополнительные кнопочки для запуска каких-то приложений или производители просто стараются поинтереснее извратиться без какой-то пользы для нас? imho, обычная 101-клавишная клава - и так верх эргономики, в нее трудно добавить что-то в самом деле полезное

btw, недавно видел (не скажу где) клаву, у которой пользователь протёр Ctrl и Alt почти до дыр. честно говоря, был просто поражен такой долговечности

Опубліковано

Вмене стоїть мультимедійна... Сам не купував, просто потрапила в руки. Реально користуюсь на ній кнопками регулювання звуку - зручно. Все інше простоює...

Опубліковано
Sven мультимедійна, велика бандура, як крило літака, зато працює вже як мінімум 3 роки (і всього навсього шифт западає:))

Те саме. Тільки в мене все добре! А їй вже більше року! Вроді :)

2Shkoder

Да користуюся - в основному керування вінампом і регулятор громкості! Зручно.

Тільки от родний софт сразу фтопку.

Опубліковано

2 Songoku:

насчет родного софта когда-то был прецедент. знакомый жаловался что почти все игрушки идут рывками, хотя по конфигурации машины вроде бы должны просто летать. после долгой выгрузки всех возможных ненужных сервисов и переинсталляции directx и драйверов видео догадались таки выгрузить утилитку клавиатурного сервиса от какой-то навороченой клавы. после этого рывки прекратились. как утилита умудрялась так чудить - для меня загадка до сих пор, так как нагрузку на проц она вообще не производила.

Опубліковано

Додаткові кнопки штука хороша, але ще б прогу для налаштування команди, для кожної з них

Опубліковано
2 Songoku:

насчет родного софта когда-то был прецедент. знакомый жаловался что почти все игрушки идут рывками, хотя по конфигурации машины вроде бы должны просто летать. после долгой выгрузки всех возможных ненужных сервисов и переинсталляции directx и драйверов видео догадались таки выгрузить утилитку клавиатурного сервиса от какой-то навороченой клавы. после этого рывки прекратились. как утилита умудрялась так чудить - для меня загадка до сих пор, так как нагрузку на проц она вообще не производила.

Аналогічний прикол з Trustmaster джойстіком.

Поставив СП2 і все, почали тормозити ігрухи, які працювали з ним. Я все в компі перерив, І нічого, а потім криво подивився на Джойпад (незнаю чого я його запіздозрив). Дійсно проблема була в його дровах. Обновлення все порихтувало :)

Додаткові кнопки штука хороша, але ще б прогу для налаштування команди, для кожної з них

Фріварна. Зручна. В мене всі кнопки ловить (гінші ні :) ). Сайтік тут. Але якась з проміжних версій страшно глючила ===>9.6 вроді

Опубліковано

Вже пять років як ломаною Microsoft користуюсь, ні одна буква не стерлась одне слово клас, а ось вже нові бачив то не дуже//////

Опубліковано

І якаж інтенсивність юзання пятирічної клавіатури? Якщо нею тільки папки переіменовувати і в біосі клацати то зрозуміло чого вона така класна.... :blink:

Опубліковано

ну не скажи інтенсивність в середньому 12 годин в день 6 робочих днів ........... і так пять років

А ще для приколу з давніх часів для музею тримаю клаву ІВМ такою можна людину вбити :blink: , та мишу тієїж фірми....... кілограм- півтора точно важить класика, а зараз що............... впаде на ногу і не замітиш :D

Опубліковано

за IBM от пополамной тачки когда-то года два просидел и лучше клавы не встречал ни до, ни после. высокий ход, легкое но информативное нажатие, а масса благодаря которой на столе лежит как влитая... так что, prg, если когда-нить откроешь музей клавиатур, я его ограблю :blink:

Опубліковано

щось таке знайоме... на фотці не видно, там випадково лівих німецьких символів на клавішах немає?

Опубліковано

Ех, колись була в мене шведська(здається) 2-ка і до неї ось така(в попередніх постах) клава. Надійна, недивлячись на розмір - зручна і ергономічна, а що нажимається приємно, годі й казати. Оце колись робили...

Зі: ММ-клавішами користувався тільки для регуляції звуку та запуску калькулятора(все ж зручніше, ніж win-r + "calc"). Іншим не користувався, бо рідний софт не дозволяв переназначати кнопки.

pps:MKey (10х2Songoku) - софтіна рульна, сиджу зараз і бавлюся з настройками.

Опубліковано

Щось подібне ще на горищі валяється. Десь рік тому, як потрібно було AT-клаву то дістав її і приходилось молоточком по клавішах стукати. Так просто не нажималися.

Опубліковано

А ні в кого клаву пивом не заливало (як в справжніх програмістів/адмінів/сисадмінів)?

В мене, до прикладу, дві клави були затоплені пивом, а третя, мультимедійна, розлога і, ще й до всього двохполовинчаста ергономічна закінчила своє життя за допомогою келиха вина... :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...