Перейти до змісту

Ария в Луцке

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Пішов з подругою вже після 5-ї композиції.

І я і вона обожнює Арію, але не в такому виконанні вибачте.

Як вона розказує я дрімав після 2-ї композиції.

Тепер я зрозумів чого без Кіпелова Арія вже не Арія.

бідося

бо на Арії не жопою крісло м*яти треба, бо тоді точно заснеш гггггг

Кіпелов, хто не в курсі, вже давно не той голос і не ту енергію має.

так що якщо приїде-- то не йди. будеш храпом залу заважати слухати. :P

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Да ну? почему он тогда в свои почти 50 прыгает по сцене, машет хаером и вытягивает старые песни?(сужу по видео Героя в лужниках)

Кипелов бог) и фсё) мне просто стыдно было за Арию, когда на концерте "суровый птЫц" в конце песни "Баллада...." в фразе "но ни шагу назад" дал микрофон Дубинину...ибо сам бы не вытянул)Виталег маладчага, риспект, хорошо поет)

Опубліковано

Да ну? почему он тогда в свои почти 50 прыгает по сцене, машет хаером и вытягивает старые песни?(сужу по видео Героя в лужниках)

Кипелов бог) и фсё) мне просто стыдно было за Арию, когда на концерте "суровый птЫц" в конце песни "Баллада...." в фразе "но ни шагу назад" дал микрофон Дубинину...ибо сам бы не вытянул)Виталег маладчага, риспект, хорошо поет)

а я суджу по тих концертах,Я кі я бачила, як групи Кипелов, так і його виступу з Арією.

терпіти не можу тих, хто верещить, що Кипелов - бог, а Беркут - ніхто.

Опубліковано

да, веталь тож рулить, Аварія понравилась. Ще хохотно було як Беркут плясав під соло в Балді про древнерусского воїна

Беркут - це Беркут. А Кіпелофф - це Кіпелофф. А Дубінін, це Дубінін. Всі вони рулять.

Опубліковано
бідося

так що якщо приїде-- то не йди. будеш храпом залу заважати слухати. :D

Шановна Forever Autumn. Якщо музика дратує, то навіть 2 літра пива не відшліфує слух.

Те саме що на виступ Рамштайна замінити соліста нашою "Веркою".

Написане моє ИМХО.

А взагалі було відчуття що група, Зал навіть не хвилює, центр по всій довжині майже до країв був "сонний" і це факт. На тому ж КІШі всі стояли, пригали вже з першої композиції.

Опубліковано
Шановна Forever Autumn. Якщо музика дратує, то навіть 2 літра пива не відшліфує слух.

Написане моє ИМХО.

А взагалі було відчуття що група, Зал навіть не хвилює, центр по всій довжині майже до країв був "сонний" і це факт. На тому ж КІШі всі стояли, пригали вже з першої композиції.

Цікаво тоді, навіщо було йти на концерт групи, музика якої дратує. Музика та сама залишилась з 85го року. Можливо озвучка не підійшла??? в Рамштайні соліста Вєркою не вийде замінити -- Данилко ніби на гітарі не лабає :D:D:D .

Вокальні дані А.Беркута більш ніж пристойні, оскільки людина давно і серйозно займаєтсья вокалом (да-да-да, були в нього зальоти на концерті гггг). Кажу ще раз- спочатку почекай живий виступ Кипелова, а потім розкривай рот.

З.І. ПОрівняння важаю недоречним.

Так само вважаю недоречним споживання алкоголю перед концертом.

Опубліковано

Мене поведінка центра теж схвилювала. Невже їм було по**й? складалось таке враження

Адже більша частина залу все таки знала чому прийшли і насолоджувались тим за що заплатили гроші...

Опубліковано

Да, як мені один василь казав "заправитись" перед концертом. Я кажу мол, ти що йобнувся??? Я хочу послухати музику, на тверезу, а не на пяну башку. А то біля мене сиділи два алкаша, яких пропустив мужик-клон Беркута :D і ще орали "Я свободен"

Опубліковано
бідося

так що якщо приїде-- то не йди. будеш храпом залу заважати слухати. :D

Написане моє ИМХО.

Вы же ушли с 5-й песни

Опубліковано
полішуки забули, що таке нормальні рок-концерти, напевно.

Гарна толерантність. Далеко ж "Ми" пішли :D

А центр мабуть просто був в шоці :D

3.ЬІ. Більше не пишу в цю тему. Своє ИМХО є, а от на форумі забагато піни, об'єктивність нині не в моді :D

Опубліковано
полішуки забули, що таке нормальні рок-концерти, напевно.

Гарна толерантність. Далеко ж "Ми" пішли :D

А центр мабуть просто був в шоці :D

3.ЬІ. Більше не пишу в цю тему. Своє ИМХО є, а от на форумі забагато піни, об'єктивність нині не в моді :D

я і толерантність- це дві протилежні речі. це тобі для загального розвитку :D

судити про більшість нашого населення як про полішуків -- це якраз і є об*єктивність, про яку ти так кричиш гггг...

а те, що ти називаєш своєю об*єктивністю.. то це не об*єктивність, а критика, аналогічна моїй в темі про Велику Руханку.Чому тоді людям сподобалось? я не думаю, що позитивні відгуки виключно від малолітніх фанатів.

Опубліковано

Особисто мені концерт сподобався :) Дві години промайнули як хвилин 40.

Арію люблю однаково що з Беркутом, що з Кипеловим. Але якщо порівняти їх зараз – то порівняння буде не на користь Кипелова. Можливо Беркут не дотягує якісь ноти, але загалом його голос не поступається голосу Кипелова. Хоча "Игру с огнем" він справді не витягнув.

Була біля сцени, звук для мене був чудовим, загалом враження лишилися дуже позитивні.

Здивував Беркут, у якого вистачало енергії вистрибати весь концерт, та ще й станцювати в кінці "вірьовочку" :) І взагалі усі музиканти викладалися на всі 100%, хоч в кінці вже і відчувалася втома.

Центр залу не сподобався. Не розумію: на що ж люди брали білети? Але публіка була на диво чемна і навіть досить твереза, порівняно з концертом КиШ, тому все пройшло без проблем.

Є відео (Герой асфальта), середньої якості, але архів важить 300 МБ, пізніше постараюся приаттачити фото.

Опубліковано

Таваріщі, в кожного ж свої смаки: комусь подобається, комусь ні! То таке! ніхто нікого не заставляє слухати ту чи іншу музику, просто дійсно нафіга було пертись на концерт, якщо тобі група не подобається - це якось дивно!!!!

Я думаю, Songoku, як би концерт н епройшов, ти б всеодно сказав би, що обі не сподобалось, знаєш чого? Тому що ти перед концертом був запрограмований н ате, що вона тобі не сподобається. А якщо так, то людині хоч кіл на голові теши - нічого не вийде.

Беркут є Беркут. Кіпелов є Кіпелов, а Маврін є Маврін! Це різні люди і виконують ці групи музику по-різному в своїй манері.

Я впевнений, що якби приїхала Арія цим складом, а називалась вон а, ну скажем Беркут, то тобі сподобалось - це якась нерозуміла ідіотська фішка фанатів старої Арії, причому кокретно ідіотська!

Опубліковано

grapefruit, теж буду вдячний, якщо заллєш) Попробую в принципі ще пароль на швидкий ФТП випросити, щоб файлообмінниками не користуватись

Опубліковано
бідося

так що якщо приїде-- то не йди. будеш храпом залу заважати слухати. ;)

Написане моє ИМХО.

Це залежить від людей.... на КІШ прийшли самі панки і було человек менше чим на Арії... такщо не нада....

Опубліковано

А мну дуже і дуже сподобалось...і підбір композицій,і виконання, і постійна атмосфера спілкування з публікою (хоча напівживою, але публікою))))..

про голос Беркута...цікаво, чи кожен би зміг навіть в 18 років так весь концерт зажигати і ТАК витягувати..отожбо...

особисто люблю і групу Арію в старому та сучасному вигляді, і групу Кіпелов і всі навколоарійські групи)))

Опубліковано
про голос Беркута...цікаво, чи кожен би зміг навіть в 18 років так весь концерт зажигати і ТАК витягувати..отожбо...

А шо він вже старий такий ? Скільки йому?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...