Перейти до змісту

Налаштування UMTS в ноутбуці

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбав нещодавно б.в. ноутбук Fujitsu U9210 і сам цього не очікуючи дізнався про наявність у ньому UMTS модуля з підтримкою мережі  стандарту 3G (HSDPA) . Є слот для сімкарти, вставляю в нього сімкарту і ніц не відбувається. Гугль по цьому питанню щось дуже скупо видає інформацію, куди рити? де шукати?

Система Win7 SP1 x64 

Опубліковано

скоріш за все тре створити нове підключення і налаштувати щоб був вибраний модем і налаштування були під 3g, 

а краще набери оператора, бо може ще треба МТСовське "яйце" - софт що конектиться(дашбоард) хоча навряд

Опубліковано

по ідеї сімка без пін коду

прописати номер дозвону в свойствах підключення

и строку ініціалізазії в свойствах самого пристроя

але повторю вище написане питання: в дисп. устр. модем присутній?

Опубліковано

Так, в диспечері присутня інформація про 2 модеми: перший я так розумію діалап (бо є роз"єм RJ11 на панелі), другий якраз певно UMTS. 

Де писати налаштування, якщо мережевих підключеннях немає такого з"єднання? В диспеччері лише інформація про драйвер. 

Мало того, в ноуті є датчик висоти (акселерометр), на який мені так і не вдалося підібрати драйвер під х64 систему, є лиш під х32 :( Теж хотілось би знайти і на нього якийсь софт.

Опубліковано
1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

Так, в диспечері присутня інформація про 2 модеми: перший я так розумію діалап (бо є роз"єм RJ11 на панелі), другий якраз UMTS. 

Де писати налаштування, якщо мережевих підключеннях немає такого з"єднання? В диспеччері лише інформація про драйвер.

створити нове підключення, в ньому вибрати цей модем.

якщо не буде коннекту - погуглити номер дозвону на потрібного провайдера.

Опубліковано

Треба поставити програму для з'днання з нетом. Крім драйвера модема ще прога додаткова. А в ній вже буде все інше і авторизатор, і запит пін( якщо  встановлений) .

В мене на Dell таким чином все працює. 

Якщо є конкренна назва(модель) модема можна на сайті виробника модема пошукати прогу.

Опубліковано
41 хвилин тому, Ukrainec сказано:

В диспеччері відображається як: GlobeTrotter MO40x - modem  interface.

і в мережевих як Network interface

це пробував ?

З'єднай телефон або модем з комп'ютером. Встанови драйвери до телефону або модему (найчастіше знаходяться на компакт-диску в комплекті з пристроєм або на веб-сайті виробника). Для налаштування з'єднання з Інтернетом введи один або декілька параметрів (в залежності від обладнання та програмного забезпечення кількість параметрів, які необхідно вводити може відрізнятись — користуйся інструкцією до твого обладнання).

Номер дозвону:
*99#
Додатковий рядок ініціалізації
AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
Ім'я точки доступу (Access point name)
internet

Опубліковано

Все вирішено!

Покопався на офсайті фуджітсу, як і  писав sirgo там була софтина, встановивши її просто вводиш пін сім карти  і все.

вже читаю СМСки зі своєї сімки і можу відправити

Опубліковано

Не густо правда, але і те не погано! В дорозі просто супер! Ніяких тобі свистків купувать не тра і телефон зайвий раз напрягати :)

тест Life.jpg

Опубліковано

А софтина, на якій мові? Десь під такий модем в мене була на російській. Якщо цікавить, пошукаю.

Опубліковано

На Англійській  GlobeTrotter Conect,

Дякую, але в принципі навіть мого рівня знань вистачає щоб прочитати в ній всю необхідну інформацію

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...