Перейти до змісту

[Архів] - Куплю Xiaomi Redmi 3 Gold

DiMitar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По пам"яті ,що в тому що в тому 2 сім без флешки або 1сім+ флешка.

ІМХО OTG спасає від перегруза, а 16 на борту для музики і прог нормально

Опубліковано

Поки точно ні до чого.

Просто запитав. У жодному випадку не розглядатиму це як недолік.

Опубліковано

Можливо, підкажете, як кожен із них веде себе в плані автономності (енергоспоживання).

Опубліковано

Я прислухався до Nazarqта прикупив теж собі Редмі 3. Яке було моє здивування, коли він в мене пропрацював тиждень на одній зарядці.. в той час як самсунг тримав максимум три дні, в мене в основному купа розмов і пару раз в інет залізти. Правда пару днів назад схопив якийсь глюк, телефон дуууже грівся у верхній частині під час розмови або користуванння інетом чи віфі і розрядка йшла значно швидше, але після перезапуску працює як і колись, без нарікань. Невеличкий мінус корпуса - він слизький, тому я вже замовив собі бампера на нього.

Опубліковано

Власне, тому й вирішив зупинитися на редмі. Дружині потужності ні до чого, їй інтернету трохи і дзвінків.

Опубліковано

@Nazarqa а мені на рибалку тра бампер :). Купував в Україні в інет магазині. Проша вродь нормальна, від greatslon, то перепрошивати якось лєнькі, але мабудь колись зберуся та прошьюся :)

@DiMitar так там вистачаэ й потужності :)

Опубліковано

І я тепер власнки redim 3 Юху! прощавай jiayu :)

Dimitar,  в наявності є mi4c. Мене теж та батарея 3100 засмутила, але дочитався, що там 808 дракончик і архітектура не 28 нм, як в трійки, а 20. Тобіш проц меньше жере. Стрес тести на ютубі показали, що редмі живе 4 год, а мі4с 2,5. Я фіг його знає чого так, але заявлені години в стенд бай режимі однакові. Тримав обидва вчора в руках і таки взяв трійку.

П.С. Мо є в кого запасне скло (замість плівки)?

Опубліковано

І я все-таки зупинюся на 3. Шкода, що нема золотого, доведеться брати на розетці. До вечора ще почекаю.

Оффтоп: як правильно поводитися з батареєю?

Опубліковано

@DiMitar як я вичитав - треба десь три годинки потримати на зарядці після того як вже буде показувати 100%. а так я розряджаю до 20-15% і на зарядку :)

1 година тому, Nazarqa сказано:

Просто MIUI 8 вийшла, xiaomi.eu вже перевели, і вроді відгуки не погані ;) 

шо може і нам така штука перепаде???

Опубліковано

А чим золотий негарний? Що не так як на рекламних фото? Між зображенням і золотом темні смужки?

Опубліковано

То сірий однозначно краще виглядає? Не важливо - для чоловіка чи для жінки? Чи не могли б тикнути носом у фото тих рамок?

Опубліковано

мої 5 копійок

я теж вагаюсь для дружини в подарунок між: 1)Xiaomi Mi4c; 2) Xiaomi Redmi 3 (може pro?);

а, згадав, ще асус зенфон макс розглядав, але він лопата, якийсь завеликий.

Опубліковано

@Nazarqa я б теж хтів прошитись на MIUI 8 але стрьомно шитись, щоб ще й не було української або рос мови потім. Бо в мене нічого не розблоковано.. а читаю що треба розблокувати той загрузчік..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...