vanus Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 17:52 #1 Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 17:52 Народ розкажу все як є.Трапилась на мому компі за 1 день от така от штука.Купив я собі нокію 6680.Поставив драйвери і ПС Сюїту.Все путьом працює НО!!!!! тут і почалось.Пишу все в порядку як я це помітив.1. Довнлоадмастер перестав автоматично завантажувати файли.Пояснюю. Наприклад щоб всетаки закачати щось довлоадером слід спочатку визвати його в віконний режим, мишкою на потрібній ссилці в експлорері клацнути Создать ярлик і тоді появляється ссилка в довнлоадері. На те щоб "Скачати за допомогою довнлоадера" нема неяких результатів.2. Пуск, Настройка, Панель управления, загружаю Установка і удалениє програм і воно тіпа загружається але пусте вікно а зверху маленькими буквами пише в одну строчку те що мало там бути.3. Не клікається на ЛМ форумі майже всі кнопки крім НьюТопік, АддРеплі, Делете4. в багатьох сайтах не клікаються кнопкиЯ СКОРО ЗБОЖЕВОЛІЮ!!!!Народ я чув що це може бути повязане з явою і реєстром віндовс і також те що є прога яка ремонтує реєстр після Сюєти.Підкажіть чи це може бути правдою і якщо ТАК то де взяти таку прожку!!!
legolas_soi Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 19:38 #2 Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 19:38 Чув про подібного роду проблеми.Я придумав лише один вихід - АнІнстал нокію сют одразу після роботи з телефоном.і інсталювати кожного разу коли потрібно щось замутити з телефоном.
noven Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 20:14 #3 Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 20:14 це марсіянє хочуть вкрасти твій мізок..
ЙОЖИК Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 20:58 #4 Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 20:58 А ти RegCleaner'ом його попробуй. Він є вже виложений. Зайди в інструментарій\Очистка реєстру\Виконати це все, а потім на вкладці розширення оболонки видали всі записи (можна автоматично виділити за допомогою пошуку), пов'язані з ПС Сюїтом. Впринципі повинно допомогти!
Shkoder Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 21:50 #5 Опубліковано 25 Квітня, 2006 в 21:50 2 noven: да-да, вот и фото этого субьекта марсианской наружности, увидишь, привет передавай 2 vanus: поскольку pc suite у тебя скорее всего крекнутый, то советую первым делом провериться на предмет троянов и вирусов - всякие левые креки и инсталляхи запросто могут его тебе подарить еще один весьма дельный совет по восстановлению : проинсталлировать наново последний сервиспак. если софтина вдруг подменила у тебя под носом какой-нить системный файл, то это может помочь и совет на будущее создавать system restore point перед инсталляцией системного софта. часто спасает нервы
Chill Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 13:41 #6 Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 13:41 2 noven:да-да, вот и фото этого субьекта марсианской наружности, увидишь, привет передавай 2 vanus: поскольку pc suite у тебя скорее всего крекнутый, то советую первым делом провериться на предмет троянов и вирусов - всякие левые креки и инсталляхи запросто могут его тебе подарить еще один весьма дельный совет по восстановлению : проинсталлировать наново последний сервиспак. если софтина вдруг подменила у тебя под носом какой-нить системный файл, то это может помочь и совет на будущее создавать system restore point перед инсталляцией системного софта. часто спасает нервы Согласен. Лично я на 90% уверен, что вирус. Очень уж симптомы болезненные. Сноси нафиг эту заразу и чисть реестр, хотя бы тем, что советовали выше.
Hockins Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 13:51 #7 Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 13:51 поскольку pc suite у тебя скорее всего крекнутый... странно, скільки вже часу користуюсь PC suite, а не знав шо його треба крякати 2 vanus можеш ще попробувати стянути іншу версію ПЦ сюіт. можливо вона в тебе крива якась. також попитай на цьому форумі
Shkoder Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 16:13 #8 Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 16:13 сорри, спутал с Oxygen
Orfey Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 18:33 #9 Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 18:33 да переходь на Oxygen
vanus Опубліковано 3 Травня, 2006 в 17:53 Автор #10 Опубліковано 3 Травня, 2006 в 17:53 Чуваки, я переставив ІЕ експлорер і все заспівало.АЛЛА АЛЛА МС Віндувс
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.