Перейти до змісту

кінний спорт

kalina

Рекомендовані повідомлення

Народ, хто бажає їздити на кониках, пишемо сюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бажаю їздити на кониках - але даний пост містить надто мало букаф, чи це просто статистичне опитування :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була б цікавою і доречною інформація:

1. Де знаходиться конюшня,

2. Графік роботи, коли можна прийти покататись,

3. Ціна за годину,

4. Наявність тренера, інструктора, для тих хто тільки вчиться,

5. Контактні телефони....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була б цікавою і доречною інформація:

1. Де знаходиться конюшня,

2. Графік роботи, коли можна прийти покататись,

3. Ціна за годину,

4. Наявність тренера, інструктора, для тих хто тільки вчиться,

5. Контактні телефони....

конюшня не в луцьку (де не кажу навмисне), там приблизно 40 хвилин їхати, що = 3-4 грн за проїзд. це перше.

по-друге, про графік занять домовляємось особисто з інструктором,

по-третє 1 година індивідуальних занять в тиждень= 200 грн, однак можна займатись по двох (тобто скидаємося по 100 грн)

Отож, по цих простих підрахунках, можна припустити, що якщо знайти собі напарника, то 1 заняття в тиждень по одній годині буде коштувати (разом з проїздом) приблизно 130-150 грн. Я домовлялась з інструктором про заняття по неділях і тепер шукаю напарника.

Не знаю, як для вас, а для мене 150 грн це все-таки немалі гроші за таке захоплення. Якщо хтось має ще якісь пропозиції, я з радістю вас вислухаю.

Тепер пояснюю чому мені сподобалась саме ця інструкторша. Причина абсолютна банальна: я на 99 % відсотків впевнена, що обійдеться без травматизму, оскільки я там вже була і сама переконалась, що коні не якісь-там, вибачайте на слові, шугані або клячі. З ними постійно тренуються, вони достатні врівноважені навіть для такої боягузки, як я. Доречі, я в сідло сідала 1 раз за все життя. можливо 2.

так, мало не забула про те, як зі мною можна зв"язатись. Залишаю асю 446-710-727.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, які там зараз розцінки, але кататись на кониках можна і в парку ім. Лесі Українки. Біля зоопарку є кінно-спортивна школа. Там і інструктора є, і коні нормальні (сама каталась там не раз)...

На жаль телефонів не маю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це давно було?

і як їх можна знайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кататись на кониках можна і в парку ім. Лесі Українки. Біля зоопарку є кінно-спортивна школа

точніше вже далі нікуди....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кататись на кониках можна і в парку ім. Лесі Українки. Біля зоопарку є кінно-спортивна школа

народ, якщо хтось чув ще про якісь варіанти, напишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Ще в Ліпінах є. Ціни нижчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненавижу конный спорт - там лошадей мучают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ненавижу конный спорт - там лошадей мучают.

Мучать ті, що не вміють ласкою добитись гарного результату.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще у нас на борде есть Маша-Vershnycya :)

которая этих самых лашадей мучит ;)

Машка привет! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не мучат только в школах, не применяющих збруи. Такие- большааая редкость.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще у нас на борде есть Маша-Vershnycya :)

которая этих самых лашадей мучит ;)

Машка привет! :ok:

Привет Ди! ;) Да мучаю немножко..только не лошадей а учеников :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, якщо хтось чув ще про якісь варіанти, напишіть

В нас в КСК ціни набагато нижчі-30 грн для дорослих і 15 грн для дітей за одне заняття(30 хв.).Заняття індивідуальні,графік вільний(домовляємось безбосередньо з учнем за день -два до заняття)

тел.80955178417,80937472790

до речі ми надаєм таку послугу,як весільний кортеж з ескортом.Може когось зацікавить :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не мучат только в школах, не применяющих збруи. Такие- большааая редкость.

Такие школы не редкость-их просто мало и не все могут содержать лошадь как собаку-просто для удовольствия.В России например этим занимаеться Александр Невзоров!Но там на лошадях разрешаеться ездить по 15 минут в день и после полугодовых тренировок лошади в руках!

Можно лошадь и не мучать,а аккуратно и с умом ездить.Я,например в этом плане своих учеников жостко воспитываю.Грубо с лошадью обошёлся-получил хлыстом по рукам..ну или по чем попаду уже :ok: ...а если такое пару раз повторяеться-.....нафиг с конюшни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грубо с лошадью обошёлся-получил хлыстом по рукам..ну или по чем попаду уже ...а если такое пару раз повторяеться-.....нафиг с конюшни

О, это хорошо!

А можно прийти к вам, с лошадками пообщатся?:ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грубо с лошадью обошёлся-получил хлыстом по рукам..ну или по чем попаду уже ...а если такое пару раз повторяеться-.....нафиг с конюшни

О, это хорошо!

А можно прийти к вам, с лошадками пообщатся?:blink:

Можно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

ого, аж 2008 года тема.. а что актуально на данный момент? в парке еще есть упомянутые услуги?

хотелось бы попробовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Моя дитина їздила рік в Вишеньку. Там був хороший тренер Вова, вже нема... ушол. Тепер їздимо ще далі, в Котів 2, рівненський напрямок. Головне - тренер (Антоніна), бувалі люди, і ті хто власні вже коні тримає її хвалять. Там велика левада, манеж, можливість прогулянок по гарних місцях, озера. Будують ніби готель, сауни ну і т.д.

Перед тим були на Чернишевського. Ставвлення до навчання - ніяке. Дітям там не місце. На рахунок парку не знаю, але чомусь нам не радили... А з дитиною враховуючи можливий травматизм даного спорту хочеться вибрати найкраще. Треба будуть телефони - пишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Моя дитина їздила рік в Вишеньку. Там був хороший тренер Вова, вже нема... ушол. Тепер їздимо ще далі, в Котів 2, рівненський напрямок. Головне - тренер (Антоніна), бувалі люди, і ті хто власні вже коні тримає її хвалять. Там велика левада, манеж, можливість прогулянок по гарних місцях, озера. Будують ніби готель, сауни ну і т.д.

Перед тим були на Чернишевського. Ставвлення до навчання - ніяке. Дітям там не місце. На рахунок парку не знаю, але чомусь нам не радили... А з дитиною враховуючи можливий травматизм даного спорту хочеться вибрати найкраще. Треба будуть телефони - пишіть

Телефони знадобляться!))).............440-364-811

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В кінно-спортивний клуб знову проводиться набір учнів. Бажаючим звертатись за тел. 0955178417, 0949082039 :rolleyes:

nataliya, цікаво, хто вам не радив в наш клуб ходити? "Дорогі" конкуренти? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Актуально! В прокаті з"явились нові коні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...