laska Опубліковано 23 Березня, 2008 в 09:06 Поділитися #1 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 09:06 Тем з акваріумами дуже багато. Перечитувала по можливості, але трохи бракує часу. А питання у мене таке. Хочу завести в квартирі великий акваріум. Зробити це самостійно, немає часу. Підкажіть де у нас можна вибрати і замовимти акваріум на свій смак, з насадженням, рибками і т.д. З першою консульт ацією, щодо догляду. Сама маю не великий досвід, мала декілька акваріумів малень ких. Думаю з вашими порадами впоратись Підтримайте новачка! Моя остання рибка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 24 Березня, 2008 в 19:21 Поділитися #2 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 19:21 Ну зразу зі всім разом, як на мене не вийде, да і фактично не рекомендується. Підходящий по розмірам акваріум можна взяти в любому магазині (чи на Варшавці, чи в Природі, чи на Франка) і грунт так само. В мене мій аквас з грунтом і водою стояв тиждень + аерація, потім купив рослини. Останніх хороший вибір на Франка і на Варшавці (в дім Природи мона навіть не ходити) і потім вже після цього всього риба (тут у всіх трьох можна вибирати). При виборі риби обов"язково дивитись на сумісність одних з іншими і між собою. Я так раз двох лабео купив Тільки дивитись самому, в і-неті або літературі, бо мені ж продавці казали що астронотус буде себе нормально почувати з іншими (поки малий напевно ) Якщо що, то пиши, краще запитати ніж потім думати що робити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 25 Березня, 2008 в 07:26 Поділитися #3 Опубліковано 25 Березня, 2008 в 07:26 Я не хочу когось образити, але на Варшавці в Тані я не раджу брати риби, вона там вся хвора.Переконався на свому досвіді. Після покупки рибок в вищеназваному магазині, вони всі загинули + потягнули за собою ще 2, які були куплені раніше, і були цілком здорові.Дуже сподобалося купувати рибок на Варшавці в продуктовому павільоні в підвалі в "часніків".Але їхніх порад також сильно прислухатися не треба. Вони мені продали разом таких риб, які теоретично не сумісні.Але як показала практика, уживаються. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 25 Червня, 2009 в 08:42 Автор Поділитися #4 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 08:42 Вітайте мене! Бажання втілене в життя! Дякуючи keepo маю отаку красу! Мій скарб: 13 рибок (гарна цифра ): 8 цихлазом, 4 хроміси, 1 анциструс. Освоїлися швиденько. Стали потіхою для всієї сім"ї, включаючи кицю Спостерігати за ними одне задоволення. Співіснують мирно, особливо хроміси демонструють свої танці-залицянці . Одного я назвала Бюік-красунчик. Якщо я правильно зрозуміла, це самець. Він обирає собі найкращі місця для схову і спостерігання: Під ракушкою або в замку. Самці цихлазоми люблять поганяти менших братів своїх, особливо з нірок. Мене уже знають, як тільки підхожу до акваріуму, всі оживляються і чекають корму. А головне навіть не бояться. Вчора добавляла камінчики, то вони зовсім не тікають від рук. Приходилось просити посунутися От тільки анциструс все ховається вдень в замку, або за ним. Я вже переживаю чи він не лишається голодним. Вчора вночі спеціально встала глянути чи він вспливає поїсти. Застала картину сплячих риб по норах, тільки мій одинак анциструс присмоктався до скла. Я його прозвала підводним нічним драконом Але щойно і він мене потішив своєю люб"язністю. Без остраху прогулюється по дну, навіть не сховався від моєї фотосесії. Ось він, у всій красі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 25 Червня, 2009 в 12:43 Поділитися #5 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 12:43 Радий, що все добре Переїзд проводився як книжка пише - 2 авто, 50 літрів старої води. за 2 годни аква вже стояла на місці і риби почали випливати на люди По фото бачу, що хазяйку вибрав правильно Головне почати, а далі це захоплення тільки затягує. ЗІ. є задумка по декораціях. Особливо якщо плануєш далі псевдоморе: шукай блоки з ракушняку, з них можна такі речі вирізати, що штучні корали і близько не валялись. І виглядати вони будуть в рази природніше замку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 25 Червня, 2009 в 16:38 Поділитися #6 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 16:38 Тепер ти для них як Бог: і світло даєш, і хліб, і воду, одним словом свій маленький світ А який літраж? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 25 Червня, 2009 в 19:52 Автор Поділитися #7 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 19:52 ЗІ. є задумка по декораціях. Особливо якщо плануєш далі псевдоморе: шукай блоки з ракушняку, з них можна такі речі вирізати, що штучні корали і близько не валялись. І виглядати вони будуть в рази природніше замку. Дякую, приглядатимусь. Тепер ти для них як Бог: і світло даєш, і хліб, і воду, одним словом свій маленький світ А який літраж? Оце точно. Мы в ответе за тех, кого приручили. Ємкість 300 л. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 25 Червня, 2009 в 20:27 Поділитися #8 Опубліковано 25 Червня, 2009 в 20:27 а тепер: додай і буде P.S. Не забудь запросити.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 26 Червня, 2009 в 05:28 Поділитися #9 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 05:28 Ємкість 300 л. точніше 200 а тепер:.... но-но, такі пости буду терти, як ті що суперечать ідеї підфоруму Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 27 Червня, 2009 в 14:59 Автор Поділитися #10 Опубліковано 27 Червня, 2009 в 14:59 P.S. Не забудь запросити.. Обов"язково! Рибки в мене хижі, їх годувати треба. Думаю ти смачненький і їм сподобаєшся Сьогодні відвідала магазинчик на Варшавці. Поповнила свій скарб штучними рослинками і двома Кладофорами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 21 Липня, 2010 в 10:11 Автор Поділитися #11 Опубліковано 21 Липня, 2010 в 10:11 Підселила в своє підводне царство ще одного анциструса - велетенського розкішного красунчика дракона, що ледь в замку поміщається. От і думаю чи не за тісно йому там? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 21 Липня, 2010 в 13:18 Поділитися #12 Опубліковано 21 Липня, 2010 в 13:18 Заготовлюй тепер огірки з гарбузами і капустою. Прокормити таких велетнів спецкормами - нереально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 21 Липня, 2010 в 13:20 Автор Поділитися #13 Опубліковано 21 Липня, 2010 в 13:20 благо цього добра на дачі повно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 07:53 Автор Поділитися #14 Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 07:53 Мої монстри подружились. Конвой підводного замку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 09:52 Поділитися #15 Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 09:52 Супер! Більший вроді щось з птергопліхтових. Анцитруси такими не ростуть Люд, ти для візуалізації б щось поруч поставила - більша особина на фото ж десь 25 см має, а то анцитрус і хроміс прям мальками здаються Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 10:07 Автор Поділитися #16 Опубліковано 5 Листопада, 2010 в 10:07 Десь так і є, бо в літрову банку не помістився, хвіст зверху стирчав. Маю ще фото в руках, в санітарний день. Фотосесія йому явно не сподобалась. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:09 Автор Поділитися #17 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:09 Моє "Підводне царство" успішно переїхало у псевдоморе. Аква на 250л. На разі маємо гальку, ракушняк, вулкан-аератор. І неймовірну підсвітку. За реалізацію моєї уяви, велике дякую keepo Планую ще добавити штучних рослин. Відео з різним освітленням: Ну і фото: Хроміс-нарцис Рада старійшин (сходка) "Шамаханская царица" на своєму троні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:25 Поділитися #18 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 11:25 Жодного разу не пожалів, що віддав тобі колись рибу - вона потрапила в добрі і турботливі руки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 16 Березня, 2011 в 08:33 Автор Поділитися #19 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 08:33 Добавила ще декору. keepo, ти справжній друг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
keepo Опубліковано 16 Березня, 2011 в 09:06 Поділитися #20 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 09:06 завжди будь-ласка Корали під синіми лампами гарні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 16 Березня, 2011 в 09:13 Автор Поділитися #21 Опубліковано 16 Березня, 2011 в 09:13 Вони бомбезні, на фото і є під синіми, правда зі спалахом. Навіть мій нічний дракон серед дня виліз подивитися, що там за щастя привалило (фото№1) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 06:51 Автор Поділитися #22 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 06:51 Після нещасного випадку і загибелі розкішної цихліди, відбулась аква-перезагрузка. Отож, маємо: Три ауратуси Один Йодотрофеус Три Зебри червоні Чотири Колібрі Заселила ще 5 ампулярій, котрі за тиждень виросли вдвоє. І вцілілі після катастрофи Анциструс І Птерегопліхт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 06:59 Поділитися #23 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 06:59 А где у нас случилось? Всемирная засуха? Гражданская рыбная война? Откуда такие потери? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 07:23 Автор Поділитися #24 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 07:23 Можемо тільки здогадуватись. Були відсутні 2 доби, коли приїхали в дверях повідомлення про заміну лічильника, а в квартирі могильник із повністю функціонуючим акваріумом Риба була велика, сильна спека і вочевидь відсутність світла, а відповідно і аерації... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 10:32 Автор Поділитися #25 Опубліковано 22 Вересня, 2011 в 10:32 Маю для різноманіття ще одне міні підводне царство. Півник і три ампулярії. Хвіст півника виграє відтінками І трохи про ампулярій, за котрими спостерігати не менш цікаво, як за рибами. Підкорювання вершин І "Палаючий равлик" - ампулярія на вершині вулкану Причому, сходження відбувалось тричі підряд. Певно киснева процедура була до вподоби P.S. Приютила в себе парочку дорослих велетнів tata, освоїлись відразу, контакт з моїми був буквальний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.