Перейти до змісту

Bad Balance

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-223-1206113546.jpg

Исполнитель: Bad Balance

Название альбома: Легенды гангстеров

Год выпуска: 2007

Жанр: Hip-Hop

Формат: МP3

Размер: 147 мб

Треклист:

01 Америка 30-х

02 МакКой

03 Бонни и Клайд

04 Сонька Золотая Ручка

05 Ленька Пантелеев

06 Аль Капоне

07 Джон Готти

08 Евреи с Бродвея

09 Лаки Лучиано

10 Легенды Гангстеров

11 Мсье Гастон

12 Якудза и Триады

13 Пабло Эскабар

14 Дон Хосе

15 Bonus- Дон Хоcе

кому треба???

Опубліковано

Чувак! Великий тобі респектище!!! Я вже давно шукаю цей альбом.

Якщо маєш ще якісь їхні альбоми то теж викладуй, є що послухати. Зараз це класика стилю. А це альбом взагалі прорив: де ви ще бачили щоб якась група написала пісню по реальних історіях реальних героїв попередньо досконало вивчивши все від початку до кінця...

Опубліковано

Все можливе. Але в таких справах Bad B. підтримує марку. В текстах чути їх стиль, що підробити не можна. А колись по М1 було інтерв'ю з Владом Валовим, де безпосередньо обговорювався цей альбом, то Валов розповідав як вони вивчали історію кожної особистості, зустрічались з людьми які були знайомі особисто і т.п....

Опубліковано

ну в екран можна багато чого сказати. А ще й Валов. то чєл чудний! я не спорю,шо вони зробили багато для свого альбому, але Владіку вірити не завжди можна)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

мене завжди смішив шефф... він приїжав в Україну, кричав шо він у нас піднімає хіп хоп і обсирвав усіх наших хіп хоп виконавців із словами "ви ніх не умєєтє". так чим він піднімав наш хх-оцими словами?!

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Народ, може хтось повторно залити Альбом на фтп?

Буду дуже вдячний.

Альбом ще потрібний? Якщо так, то закину на обмінник.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Маю альбом Город джунглей (1998)

1219388105_bad-balance-1996-gorod-dzhunglejj.jpg

Сьогодні ця цифра виглядає як ретро але я ще пам"ятаю, як мені привозили цей альбом на на касєті. Навть зараз маю цей альбом в машині - є що послухати та і згадати ті часи :)

Як на мене, то найкращий альбом зі всіх, що вони випускали.

Опубліковано
Маю альбом Город джунглей (1998)

1219388105_bad-balance-1996-gorod-dzhunglejj.jpg

Сьогодні ця цифра виглядає як ретро але я ще пам"ятаю, як мені привозили цей альбом на на касєті. Навть зараз маю цей альбом в машині - є що послухати та і згадати ті часи :)

Як на мене, то найкращий альбом зі всіх, що вони випускали.

якщо можеш то залий на фтп. послухаємо

• 2 тижня потому...
Опубліковано

у мну є всі їх альобоми + різні збірки з їх участю деколи пробиває послухати.............. ретро ................ всеж починав слухати реп з саме з Bad Balance і Легального Бизнеса

Опубліковано

Вообщем-то ответ Валова и компании на попытку пиара тимати и д.джокера (кстати этот вообще бодрый клоун) на светлом имени Михея..

Bad Balance&Ёлка&Страйк-Творчество и Шоубизнес

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...