Перейти до змісту

Кухня

tanetka

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Підскажіть будь ласка де в Луцьку роблять хороші кухні, по доступним цінам? І можливо навіть підскажете, що краще фабрична чи індивідуальна? Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато хто де робить, мебельщиків вистачає. Звісно що індивідуальна краще в рази, можна вибрати по смаку будь-яку деталь, якість краща ну і індивідуальні розміри можна підлаштувати. Я особисто сам собі робив кухню, ось тут в темі більше про це. На рахунок мебельщиків написав в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Dieselsmart сказал:

Багато хто де робить, мебельщиків вистачає. Звісно що індивідуальна краще в рази, можна вибрати по смаку будь-яку деталь, якість краща ну і індивідуальні розміри можна підлаштувати. Я особисто сам собі робив кухню, ось тут в темі більше про це. На рахунок мебельщиків написав в приват.

Дуже дякую за пораду. Скористаюся)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Dieselsmart сказал:

А мені можна в приват контакти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, WebTraveller сказал:

А мені можна в приват контакти?

можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Я ще підскажу свій план дій, чомусь не захотів у нас замовляти) На сайті побачив цікаві  товари від Ікеї, замовляв, по приїзду реально ВСЕ сподобалось. Цікаві рішеня для економії простору, ціна можливо підійде не всім, але дивлюсь закордонних машин в місті все більше, то і меблі думаю можуть собі дозволити))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...