Перейти до змісту

Індивідуальна підставка для бойлера. Де виготовляють ?

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь ласка, може десь попадалися люди що роблять індивідуальні кріплення чи підставки під бойлер.

"Брежнєвка" з шахтою за стіною туалету, в якому власне і вісить бойлер. Стіна, якщо її так можна назвати, в пів цеглини і то лише по краях... посередині дірка.

Півтора роки тому вішали бойлера, то з якоїсь спроби все ж привінтили те кріплення, але воно явно не вирізняється надійністю.

То, власне, хочу щоб хтось нормально його перечипив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене схожа проблема. Туалет занадто малий для встановлення круглих/циліндричних бойлерів, підходить тільки плаский і той потрібно вішати на стіну шахти, яка "закрита" гіпсокартоном та плиткою. Виходив з проблеми наступним чином: 3-5 мм в товщині металева пластина довжиною 80 см і шириною 4-5 см. загинається по 5 см з кожного боку (підганяємо на ширину стіни). В цих "вухах" сверлимо дірки під 8-12 мм болт-шуруп. З бойлера знімаємо рідне кріплення і просвердлюємо на цій пластині дірки для кріплення на бойлері. Виходить така собі розтяжка, яка дозволяє вішати бойлер на шахтну стіну з кріпленням на ліву та праву стінку с/в. Для надійності, оскільки бойлер на 80 л., таку ж пластину, правда меншу по товщині, давав на нижнє кріплення бойлера. Тримається міцно. Головне сверлитися мін на 4-6 см.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене чуваки теж дали планку металічну і на неї вже вішали бойлер, але в Gorenje лише верхнє кріплення тому все тримається на двох болтах в стіні. А болти ну ніфіга не надійно виглядають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, думав робити так як ви кажете, але потім осінило що бойлер діаметром 34см прекрасно себе буде почувати на боковій панельній стіні товщиною 17см  в тому ж кутку туалету, де і думалось з початку.

DSC01755_новый размер.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 хвилин тому, Соромітник сказано:

А болти ну ніфіга не надійно виглядають.

Якщо тонкі і переживаєте що зріже (хоча в інеті можна знайти навантаження на переріз, скажімо 8 мм болт) - дайте товстіші, якщо переживаєте що вирве - засверліться глибше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невірна логіка від початку. 

Я хочу заплатити тому хто зробить цю роботу професійно. Варіант "займатися не своєю справою" мене не цікавить впринципі :) але дякую за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж так міркував і хотів все під ключ, але зрозумів що робота марудна і нікому крім мене не потрібна. (: Знайшов лише того хто знайшов, вигнув (приварив) пофарбував та просвердлив дірки на металевій пластині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Почему все бойлеры вешают под потолок?

у меня бойлер прекрасно разместился около умывальника под полотенчиком. Выступает в роли дополнительной полочки. И любимым тёплым местом для кошака. 

Папа себе установил в кухне. В углу в тумбе. Там где обычно лежит всякий хлам. А так теперь там бойлер и обратный осмос прекрасно себя чувствуют. 

На временной квартире он вообще стоял на полу. Наспех сколоченная подставка из 50мм бруска с этим прекрасно справлялась. 

И ещё. Я всегда и все магистрали утепляю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, paksivatova сказано:

Почему все бойлеры вешают под потолок?

В тому числі і для створення тиску води з бойлера на кран/душ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, Sandro сказал:

Хибна думка. Тиск створює магистраль. Якщо ви перекриєте магистраль, вода з бойлера не потече, як би високо Ви його не встановлювали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сфотографуйте, чи зробіть ескіз кріплення. чим зможу допоможу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Sandro сказал:

Тогда ответь для себя. Какой энергией тогда вода поднимается в тот самый бойлер под потолок? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вішають бойлер під стелю з двох причин:

1. Щоб не заважав.

2. Найголовніше - для легкого обслуговування: зливання води з бойлера і зняття тенів для їх очищення і очищення баку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, мені потрібно бойлер почистити)). Бажано на дому. Хто вміє чи знає хто цим займається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, YouRich сказал:

До речі, мені потрібно бойлер почистити)). Бажано на дому. Хто вміє чи знає хто цим займається?

Юріч, ну ти даєш. Сам не взмозі? Я підкажу як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи цим не займався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, paksivatova сказал:

Какой энергией тогда вода поднимается в тот самый бойлер под потолок? :)

по принципу сообщающихся сосудов, в унитазе спустил, в бойлер затекло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, volker78 сказал:

:D

В тебе тАк організовано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, vaz75 сказано:

:D

В тебе тАк організовано?

Дизайнерське рішення )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, volker78 сказал:

Це шедевр)). Хоча, якщо Ви підключили бойлер до унітазу і змиваете гарячою водою, тоді да - в унітазі спустив, в бойлер затікло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, volker78 сказал:

ДА! ЭТО! ГЕНИАЛЬНО!!!! Черт побери!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, YouRich сказал:

Це шедевр)). Хоча, якщо Ви підключили бойлер до унітазу і змиваете гарячою водою, тоді да - в унітазі спустив, в бойлер затікло.

кстати, сейчас появилось достаточно много всякой элитной туалетной бумаги по цене палки колбасы :) а почему бы унитаз не подключить на горячую воду? а вдруг чиркашей меньше будет оставаться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, paksivatova сказал:

кстати, сейчас появилось достаточно много всякой элитной туалетной бумаги по цене палки колбасы :) а почему бы унитаз не подключить на горячую воду? а вдруг чиркашей меньше будет оставаться!

Це дорого, особливо в кого лічильники на гарячу воду, в кого колонки і бойлери. І тим паче, поки Ви збиретесь піти в туалет, гаряча вода в бачку охолоне. Нераціонально. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...