Перейти до змісту

Масажист-реабілітолог-костоправ

BanderaLutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю цяцьку у вигляді міжхребцевої грижі, три роки все було більш-менш, але перед

вихідними десь необережно навантажив мабуть, от з вчора цяцька мене забавляє.

Раніше робив вправляння і профілактику в Івана, того що Адамович (прізвище забув - має вади зору, дуже товсті лінзи в окулярах)

Вже мабуть більше року курси масажу не проходив - вправи і розумний підхід до навантажень створили

ілюзію здоров'я спини. За цей час чув неоднозначні відгуки про майстерність масажиста безпосередньо від клієнтів, хоча мені допоміг і жалітись

не маю на що.

Чув ще про Надію з Гіркої Полонки - відгуки теж неоднозначні.

Хто що знає про спеціалістів в цій сфері загалом, так і про вищезгаданих зокрема?

Опубліковано

маю такуж проблему , можливо і мені когось порадите . роки чотири назад звертався до мануальщика в районі вокзалу, після другого сеансу єфекту ноль , натомість він порадив зробити рентген хребта і порадитись з невропатолгом.

Опубліковано

В підвалі колишньої "Хроніки" на пр.Волі -"Лікування хребта" Саша Зінчук з дружиною:мануальний масаж + комплекс фізичної реабілітації. Вони допомагають в момент загострення, але без постійних подальших самостійних фізичних вправ нажаль все повертається....:(

Опубліковано
Щойно, Yava сказано:

але без постійних подальших самостійних фізичних вправ нажаль все повертається....:(

Саме так.

Але навіть при профілактичних вправах - може повернутись. Тому тільки хардкор - тренування і накачування

м'язового корсету.

В мене повернулось якось тихо і непомітно - не піднімав нічого важчого ніж завжди, можна сказати взагалі

важкого не підіймав - на прогулянці в парку раптом з'явилась хода Вертера:D

Але не смішно було, цука.

• 2 року потому...
Опубліковано

може зараз хтось порадить реабілітолога, фізіотерапевта? протрузія, зміщення диска.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Можливо, когось зацікавить.  Відтепер і в Луцьку. Національна мережа Центрів фізичної терапії та масажу «Амбулаторія спини» допоможе Вам позбавитися болю у спині, шиї, суглобах, відновити правильну поставу.

https://ambulatoria.com.ua/pro-nas/

Опубліковано
29 хвилин тому, Dorothy сказано:

Можливо, когось зацікавить.  Відтепер і в Луцьку. Національна мережа Центрів фізичної терапії та масажу «Амбулаторія спини» допоможе Вам позбавитися болю у спині, шиї, суглобах, відновити правильну поставу.

користувалися їхніми послугами? які взагалі відгуки про них?

Опубліковано

Боратин, реабілітаційний центр Агапе. Лікар, мануальщик, костоправ Вадим.

Але якщо дуже грижа пече це не допоможе, сам маю. Робив МРТ а далі невропатолог (було запалення) два курси проколовся. Мануальщики допомагають коли десь щось в хребті (тазу) стає не на місце. Тому саме перше треба знати причину болі. Собі взяв дошку Євмінова, але ще ніяк руки не доходять знайти місце дома де б її поставити для користування, щоби потім не заважала. Можливо є хтось хто реально із грижою нею користується, підкажіть як насправді справи  при користуванні дошкою, (не для реклами, в рекламі вона мертвого може підняти :D).

• 6 місяців потому...
Опубліковано
On 07.03.2019 at 08:56, Dorothy сказано:

апну тему

чи користувався хтось послугами цієї амбулаторії?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...