Перейти до змісту

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Зьявилась тут нова гра про рибалку, гра молода, тільки розвиваєтся (реферальна ссилка он тільки вчора зьявилась). Адміни бувають в грі й поки що :) ще реагують на зауваження гравців, тобто є можливість повпливати на курс розвитку гри. Від космічного, там поки лише назва й невідомі види риб, але плани в адміністрації великі. Відвертих глюків та лагів нема. Й саме головне, поки нема дикого засилля донату, як в тому ж атом фішинг, де без вкладання грошей піднятись неможливо. Тут же можна розвиватись без вкладання грошей й принаймні поки граєтся весело й без особливого напряга. Є квести, складні, марудні й прості й незамисловаті, всякі. Кому не важко, заходьте по реферальній ссилці, вам пофіг, а мені приємно, щось там має *капати* за кожні 5 рівнів вашого розвитку, але що саме, поки невідомо :)  Ссилка  http://server1.space-fishing.ru/?referal=1165

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маньяче - ти теж в атомі був? я там в IRC з першим кодером цацкі подружився - його з"їла жінка спонсора гри, капіталзм, чо.

Вже в космосі - SlavCo - єслі чо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, Slavco сказал:

Маньяче - ти теж в атомі був? я там в IRC з першим кодером цацкі подружився - його з"їла жінка спонсора гри, капіталзм, чо.

Вже в космосі - SlavCo - єслі чо :)

ну я як зажди скрізь MANJAK11 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в атомі дого був, поки донат не перміг гру... зарегався й тут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, VaLeRa сказал:

я в атомі дого був, поки донат не перміг гру... зарегався й тут :)

я теж там (атом фішинг) якийсь період був, потім почали *закручувати гайки* й я пішов, ото недавно повернувся, перше, що здивувало, то онлайн, що як уходив то десь в районі 500 людей було, повернувся через декілька років, а він той самий, а друге, це коли пішов покрафтити й прифігів, без донату не можливо взагалі щось путнє зкрафтити, ні при яких умовах, купити теж неможливо, ні за які ігрові гроші. А загалом там цікава атмосфера була, й музика прикольна теж, жаль, що так по дибільному все закінчилось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі зразу скажу про один прикол, причому офіційний. Для початку, з ростом персонажа треба робити щоденні завдання, щоб регулярно отримувати золото, ну а прикол  в тому, що самий вигідний преміум це брати на один день за 50 золота, бо при бажанні можна отримувати два повноцінних дня. Бо преміум закінчуєтся на слідуючий день в 00:00, тобто якщо я сьогодні зранку беру преміум  то закінчуєтся він лише завтра опівночі й маєм два повноцінних дні. Я задавав розробнику питання по цьому поводу в розрізі одного з запропонованих мною покращень, розробник підтвердив все, що я написав вище й сказав, що поки що так буде й надалі )) Тому користуйтесь )) На щоденних завданнях на прем набиваєтся без проблем ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто трохи качнувся, шукайте й ловіть рибу Воронок, якщо вона плаває на базі *Темний ліс*  й попадає на локацію *Мертве озеро* або Кислотне (там клює без прилову) то обовьязково включайте преміум, за один заход можна підняти декілька рівнів й бабла декілька мільйонів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як взнати що вона там плаває і на якій локації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На якій базі , пише в світовому чаті , типу *На базе Роща видели рыбу Воронок* , а на якій локації, треба самому шукати, або в чаті бази питати. Ловится воронок виключно на червьяка бесплатного й щоб знайти, то треба проловити по 5-10 риб на кожній локації, але в більшості випадків дуже багато прилову. Через пів години приблизно риб пропадає й через деякий час зьявляєтся знову, здебільшого в іншому місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[07:58:26] Сообщение от сервера: Жители тёмного леса сообщают что видели рыбу Воронок...

[08:28:27] Сообщение от сервера: Рыба Воронок снова пропала...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@MANJAK11 таки я дочекався своєї локації з Воронком - 30 хв і з 7 до 15 рівня прокачався та 2,5 млн з 150тищ стало :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, VaLeRa сказал:

@MANJAK11 таки я дочекався своєї локації з Воронком - 30 хв і з 7 до 15 рівня прокачався та 2,5 млн з 150тищ стало :) 

я ж казав :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, VaLeRa сказал:

за твій пьятий рівень дали 50 золота, за десятий - 100, за пьятнадцятий - 150 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@MANJAK11 ну за гарну підказку гарно й відплатив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову попав на кльв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Добавили нову рибу, яка прилітає як Воронок - "Ышка". Досвіду з премом і в шапці воронка за 2 кг дає понад 400000, коштує така рибка понад 2 млн... За 20 хв. зловив 35 штук - 38 млн заробив. Ловиться на малька, кузнєчика, лічинку короєда - поплавок, глибина 0,3 - 0,4..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На вихідні збільшили досвід та гроші за Ішку :)

Рівень можно пройти на ура а то й два :) за однин захід

Ишка  

Ышка.jpg

Hide  

це приблизно 100 риб, та пройшов майже з нуля 29й рівень за 15 хв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

здється гра закрилась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж молода гра), браузерка, тільки розвивається.  п.с. від наших луцьких хлопців) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видаліть, я випадково)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
В 18.09.2016 at 18:05, VaLeRa сказал:

здється гра закрилась...

патамуша барани :(

В 19.09.2016 at 10:41, Holy сказал:
Теж молода гра), браузерка, тільки розвивається.  п.с. від наших луцьких хлопців) 

щоб пограти, реєструватись в ВК ? танунах. Буде відкрита, можна буде спробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, MANJAK11 сказано:

патамуша барани

а що сталось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минуты назад, VaLeRa сказал:

а що сталось?

та я не знаю, але займались вони фігньою, чим далі тим більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

можно перейменовувати тему на Crazy Fishing

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...
В 19.11.2016 at 08:58, MANJAK11 сказал:

патамуша барани :(

щоб пограти, реєструватись в ВК ? танунах. Буде відкрита, можна буде спробувати

сьогодні стартували на fb, людей 0 :)
https://www.facebook.com/games/?fbs=122&app_id=139134639949602
ну якщо нема в фейсбуці є ще однокласники))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...