Waver Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 02:07 Поділитися #51 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 02:07 Ось приклади фото з першого, найкращого але найдорожчого варіанту... верніше, що може камера в умілих руках http://www.cameralabs.com/reviews/Fujifilm_X70/sample_images.shtml Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 05:39 Поділитися #52 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 05:39 7 годин тому, Waver сказано: Так, це фото робив уже після заходу сонця майже в темноті, тому ставив світосильний фікс. Інші фото робив кітом зумом... зум - це 12-35/2.8? цей - http://www.bhphotovideo.com/c/product/865111-REG/Panasonic_H_HS12035_Lumix_G_X_Vario.html ? ще дорожчий за "млинець" 25/2.0? 7 годин тому, Waver сказано: Що головне хотів довести, це те, що навіть в найпростіших і найдешевших але нових безеркалках, стоять набагато кращі і з кращою кольоропередачею матриці ніж в устарілих дзеркалках Нікон d80 чи d90. але при цьому свої слова краще проілюструвати знімками з топової камери з дорогущими лінзами вище викладені всі фото саме такі, а на додачу: 3 годин тому, Waver сказано: Ось приклади фото з першого, найкращого але найдорожчого варіанту... верніше, що може камера в умілих руках Це все такий вишуканий стьоб був, в темі про покупку камери з лінзою з бюджетом 150 доларів (сумарно)?... Якщо взяти ті ж гроші (заплачені за GH4 + 25 + 12-35) - можна було суттєво зекономити і отримати на голову вищу якість фото, купивши не топовий Кенон 60Д/6Д з лінзою 28-105 Л і парочкою світлосильних фіксів 8 годин тому, Waver сказано: навіть в найпростіших і найдешевших але нових безеркалках, стоять набагато кращі і з кращою кольоропередачею матриці ніж в устарілих дзеркалках Нікон d80 чи d90. В найдешевших простих беззеркалках фуджиках, стоять кращі матриці для фото ніж у мене в панасі... просто менше функціоналу і відео так не знімають як GH4... недостатньо "матриці, як в топовій камері, або ще кращій" - треба ще "обв'язку" цієї матриці, і недешевий об'єктив для розкриття потенціалу хорошої матриці В стареньких Ніконах Д40, Д50, Д70 - стоять однакові матриці, з жирними пікселями (така "жирність" може тільки снитись сучасним надцятипіксельним камерам ;)))) - але тільки Д50 давав насичений яскравий джпег з камери майже завжди, Д40 - у більшості випадків, а на Д70 - НЕ варто було знімати в джпег у більшості випадків взагалі, тільки в раві (як не парадоксально, Д70 з цього ряду - найдорожча, найфункціональніша, комплектувалась дуже вдалим "кітом" 18-70) 3 годин тому, Waver сказано: Ось приклади фото з першого, найкращого але найдорожчого варіанту... верніше, що може камера в умілих руках ось з цього й варто було починати - знімає не камера, а фотограф а світлосильні і топові лінзи тільки допомагають фотографу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 09:36 Автор Поділитися #53 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 09:36 9 годин тому, Waver сказано: або ось така простенька з трошки гіршой лінзой але теж з хорошим сенсором.... Друже, це вас там в Гамериці $500 уже не гроші. А для мене це відносно непогана (на сьогоднішній день) ЗП. Якби я шукав фотік овер 500-1000 у.о. то було б усе по-іншому. Просто мильниці не хочу! Валяється десь якась древня типу Olympus C-160. Треба трошки краща, із кращою оптикою, автофокусом, щоб і зум, і макро можна було. згодом зрозуміє дитина чого їй потрібно - буду міняти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 10:23 Поділитися #54 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 10:23 1 час назад, Zheny@ сказал: Просто мильниці не хочу! Валяється десь якась древня типу Olympus C-160. Треба трошки краща, із кращою оптикою, автофокусом, щоб і зум, і макро можна було. згодом зрозуміє дитина чого їй потрібно - буду міняти. Хм...може тобі Canon 450D запропонувати...буде "дешево і сердито", об'єктив нормальний підберу...хоча, потрібно буде консультація спеціаліста,бо сам накупляв як з переляку,бо хотів для себе, але не виходить,часу немає.. Бюджет скажи, може щось і продам... ціну зроблю "людську" Можна щось краще, все залежить від бюджету...Ну і часу трохи..тиждень-півтора...бо є можливість привозити з іншої країни... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
madkot Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 13:59 Поділитися #55 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 13:59 Женя, скажи будь ласка що саме дівчина планує знімати? як часто? і чи планує розвиватись у фотографії? якщо не планує розвиватись - дзеркалку купувати не варто. якщо знімати тут і там і все підряд - ультразума достатньо, але ж якщо мова підте про портрети - то тут однозначно дзеркалка початкового рівня. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 16:17 Автор Поділитися #56 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 16:17 2 годин тому, madkot сказано: якщо знімати тут і там і все підряд - ультразума достатньо Якось так. Згодом зрозуміє ЩО їй найбільше імпонує / треба / до душі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Waver Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 18:02 Поділитися #57 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 18:02 Хтів допогти... як зміг. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 19:38 Автор Поділитися #58 Опубліковано 28 Квітня, 2016 в 19:38 1 година тому, Waver сказано: Хтів допогти Я висновки зробив! ДякуЮ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.