Перейти до змісту

Міжкімнатні двері. Де купити у Луцьку?

fotlav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт.

Порадьте де у Луцьку є магазини з продажем  міжкімнатних дверей.

P.S. крім двох будівельних гіпермаркетів і розрекламованих магазинів на Львівській і  Карпенка-Карого.

Опубліковано

По вулиці кравчука є пару ларків з продажем дверей. Ще двері білорусії, на соборності біля північного, лео кераміна на конякіна.

Опубліковано

По вулиці кравчука є пару ларків з продажем дверей. Ще двері білорусії, на соборності біля північного, лео кераміна на конякіна.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Народ можливо хтось вже собі купував чи розуміється в цьому сегменті. Роз'ясніть деякі питання.

1. які краще двері в експлуатації - з клеєного бруса чи суцільної дошки.

2. покриті шпоном чи МДФ

3. маса дверей Білоруських у всіх магазинах - вони дійсно хороші чи просто стереотип типу як наприклад молокопродуктів.

4. і ще по Білорус. дверях є різниця у якому магазині їх купувати бо майже всі магазини цю продукцію пропонують але є і від фабрики спеціалізований у Луцьку. 

5. чи варто робити двері з великою площею скла.     

П.С. вибачте якщо в поставлених запитаннях якісь неправильно сформульовані технічні слова. 

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Можливо підкажете де можна купити чи заказати недорого міжкімнатні двері не стандартних розмірів???

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 19.07.2016 at 22:26, AlinaSoko сказано:

Я в ось тут http://house.kharkov.ua/155-mezhkomnatnye-dveri замовляла. В мене тоже двері не стандартні і гарні і стильні двері було дуже важко знайти, бо ніде їх не робили

Дякую за ссилочку, але дорого! в Новій лінію куплю, і підріжу, набагато дешевше.

• 2 року потому...
Опубліковано

Хочу замовити 4-ро дверей міжкінатних.
Хто підскаже де зараз у Луцьку хороша ціна-якість?

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 18.09.2018 at 15:57, msice сказано:

Хочу замовити 4-ро дверей міжкінатних.
Хто підскаже де зараз у Луцьку хороша ціна-якість?

Замовляв на Потебні в столярні, тут на Борді є їхні контакти

кінцевим продуктом задоволений.

Опубліковано
On 06.10.2018 at 10:14, msice сказано:

Де можна побачити їх контакти?

On 06.10.2018 at 13:09, Ukrainec сказано:

приєднаюсь до запитання!

треба передзвонити до них і попросити собі якусь знижку - за рекламу, якщо щось буду ще в них замовляти.:D

https://board.lutsk.ua/topic/93252-dveri-vikna-shodi-mebli/?tab=comments#comment-1052442759

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...