Перейти до змісту

Металопластикові вікна - хто?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 годин тому, nickel сказано:

А я зовсім по іншому зрозумів. Держава компенсує на енергощадному кредиті 30%, а при наявності пільг (субсидій) до 70%. І за це чоловік і цікавиться.

Є таке. Я щось про той момент забув геть.

Але я також цікавився колись. І там кредит дають на

- 2-камерний склопакет (3 скла)

- 5-камерний (І не менше) профіль

І т.п. (є на сайті критерії)

Можна, звісно, написати одне, а поставити інше, ще й "фірма" бабло поверне "зайве / переплачене". Але якщо раптом хтось прийде перевірити.... Буде пльохо

усім. Тому я від тої ідеї і відмовився. Щодо котла і іншого обладнання, не знаю, але, пам'ятаю, що @ipua цікавився. Не знаю, чи користувався.

Опубліковано
10 годин тому, nickel сказано:

А я зовсім по іншому зрозумів. Держава компенсує на енергощадному кредиті 30%, а при наявності пільг (субсидій) до 70%. І за це чоловік і цікавиться.

вже нема такого, з четверга змінились трохи умови. вже не залежно від того чи отримуєте субсидії всеодно 35%, при умови кредиту з 24%річних та першого внеску 10%

Опубліковано
1 хвилина тому, amg_65 сказано:

отримуєте субсидії

субсидії і пільги - трохи зовсім різні речі!

Опубліковано
2 минуты назад, amg_65 сказал:

вже нема такого, з четверга змінились трохи умови. вже не залежно від того чи отримуєте субсидії всеодно 35%, при умови кредиту з 24%річних та першого внеску 10%

Де про це можна почитати?

Опубліковано
7 хвилин тому, nickel сказано:

Там текст написаний двозначно.

?? що саме?

ніби все зрозуміло.

Опубліковано
3 минуты назад, Zheny@ сказал:

?? що саме?

ніби все зрозуміло.

" Така компенсація надаватиметься і тим, хто отримує субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. " Оця фраза. Мова йде про компенсацію чи її розмір?

Опубліковано

Вже знайшов сам. Дійсно вже не компенсовують субсидіантам 70%, а лише 35, так як і усім. Ех не встиг двотарифного лічильника майже нахаляву встановити. Тепер не бачу смислу взагалі кредит брати.

"У разі коли позичальником є фізична особа, якій в установленому законодавством порядку призначено субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, відшкодування такому позичальнику частини суми кредиту на здійснення заходу, передбаченого підпунктом 4 пункту 3 цього Порядку, здійснюється одноразово в розмірі 35 відсотків суми кредиту, але не більш як 12000 гривень за одним кредитним договором. "

Постанова

Тільки діє вона не з четверга, а з 16 вересня.

Опубліковано
21 хвилин тому, nickel сказано:

. Мова йде про компенсацію чи її розмір?

Про компенсацію, на скільки я зрозумів.

Там нижче є роз'яснення. З якого уже стає зрозуміло, що мова і про 35% також. Без ОСББ. Як фізична особа.

Цитувати

Якщо позичальником є особа, яка отримує субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, то розмір відшкодування становитиме 35%, але не більше 12000 гривень. Якщо в складі ОСББ є родини-отримувачі субсидії, таке ОСББ отримує відшкодування у середньозваженому розмірі між 40% і 70% — залежно від кількості субсидіантів.

Опубліковано
19 годин тому, nickel сказано:

Вже нема 70 % субсидіантам. Для всіх 35 %

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...