Перейти до змісту

Вартість накриття даху металочерепицею

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Хто знає. Яка середня вартість облаштування звичайного двоскатного даху металочерепицею, а саме. Демонтаж старої покрівлі, набиття обрешітки, гідробарєру, і монтаж металочерепиці. Ще цікавить - монтаж зовнішнього сайдингу. (без лаштування будівельних риштувань) Будинок - одноповерховий. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш накривав натуральною черепицею(8,1евро),поклали дуже гарно,300м.кв.все про все вийшло 5.500евро,це з роботою,деревом,коминами і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AnryABC сказано:

Товариш накривав натуральною черепицею(8,1евро),поклали дуже гарно,300м.кв.все про все вийшло 5.500евро,це з роботою,деревом,коминами і т.д.

Написав для орієнтиру,може пригодиться інфа,сам скоро буду робити фальцевий дах,ціна між натуральною і металочерепицею.

falcevye-paneli-99.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання слід було б ставити: Порадьте майстрів, які роблять.... певні роботи......і  що за те беруть, бажано з номерами телефонів.

По покрівлі мені люди робили от такі: Юра 0674281124. Я задоволений  - все зроблено професійно і навіть допомагали порадами. 

Звониш - питаєш ціну. 3-5 звінків по рекомендації від інших людей. Вибрав найкращу на свій погляд пропозицію. Домовився оглянути обєкт, оцінити обєми і приступити до роботи. От і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені зараз роблять дах

Ціна 130 грн/кв.м. Це вартість за всі роботи. Поставили крокви, гідроізоляція, обрешітка, металочерепиця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 06.04.2016 at 11:10, WebTraveller сказано:

Мені зараз роблять дах

Ціна 130 грн/кв.м. Це вартість за всі роботи. Поставили крокви, гідроізоляція, обрешітка, металочерепиця

Металочерепицю де купляли ?та по чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світ сайдингу.

Шевченка 22

4.7 євро, чорний глянець

Але з понеділка кажуть метел дорожчає і черепиця відповідно буде дорожчати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катя і Олексій, на форумі - paksivatova

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 09.04.2016 at 13:27, WebTraveller сказано:

Катя і Олексій, на форумі - paksivatova

дякую десь так я був націлений на тюлькин флот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 5 апреля 2016 г. at 20:30, AnryABC сказал:

Написав для орієнтиру,може пригодиться інфа,сам скоро буду робити фальцевий дах,ціна між натуральною і металочерепицею.

falcevye-paneli-99.jpg

Настоящий двойной стоячий? Или же псевдофальц от руукки или прушински?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, paksivatova сказано:

Настоящий двойной стоячий? Или же псевдофальц от руукки или прушински?

Я на стадії стін,ще не задавався аналізом,бачив пару таких дахів у Луцьку,Боратині,думаю що псевдо:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Як що ще цікаво то мої будівельники беруть ту саму ціну квадрату по роботі, що й квадрат черепиці.130грн за квадрат даху.З усім крім ринв.Крокви, балки, мембрана, обрешітка, капельник і сама черепиця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...