Перейти до змісту

Вартість накриття даху металочерепицею

Kaktus1990

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає. Яка середня вартість облаштування звичайного двоскатного даху металочерепицею, а саме. Демонтаж старої покрівлі, набиття обрешітки, гідробарєру, і монтаж металочерепиці. Ще цікавить - монтаж зовнішнього сайдингу. (без лаштування будівельних риштувань) Будинок - одноповерховий. 

Опубліковано

Товариш накривав натуральною черепицею(8,1евро),поклали дуже гарно,300м.кв.все про все вийшло 5.500евро,це з роботою,деревом,коминами і т.д.

Опубліковано
1 хвилина тому, AnryABC сказано:

Товариш накривав натуральною черепицею(8,1евро),поклали дуже гарно,300м.кв.все про все вийшло 5.500евро,це з роботою,деревом,коминами і т.д.

Написав для орієнтиру,може пригодиться інфа,сам скоро буду робити фальцевий дах,ціна між натуральною і металочерепицею.

falcevye-paneli-99.jpg

Опубліковано

Питання слід було б ставити: Порадьте майстрів, які роблять.... певні роботи......і  що за те беруть, бажано з номерами телефонів.

По покрівлі мені люди робили от такі: Юра 0674281124. Я задоволений  - все зроблено професійно і навіть допомагали порадами. 

Звониш - питаєш ціну. 3-5 звінків по рекомендації від інших людей. Вибрав найкращу на свій погляд пропозицію. Домовився оглянути обєкт, оцінити обєми і приступити до роботи. От і все.

Опубліковано

Мені зараз роблять дах

Ціна 130 грн/кв.м. Це вартість за всі роботи. Поставили крокви, гідроізоляція, обрешітка, металочерепиця

Опубліковано
On 06.04.2016 at 11:10, WebTraveller сказано:

Мені зараз роблять дах

Ціна 130 грн/кв.м. Це вартість за всі роботи. Поставили крокви, гідроізоляція, обрешітка, металочерепиця

Металочерепицю де купляли ?та по чому?

Опубліковано

Світ сайдингу.

Шевченка 22

4.7 євро, чорний глянець

Але з понеділка кажуть метел дорожчає і черепиця відповідно буде дорожчати

Опубліковано
В 5 апреля 2016 г. at 20:30, AnryABC сказал:

Написав для орієнтиру,може пригодиться інфа,сам скоро буду робити фальцевий дах,ціна між натуральною і металочерепицею.

falcevye-paneli-99.jpg

Настоящий двойной стоячий? Или же псевдофальц от руукки или прушински?

Опубліковано
10 хвилин тому, paksivatova сказано:

Настоящий двойной стоячий? Или же псевдофальц от руукки или прушински?

Я на стадії стін,ще не задавався аналізом,бачив пару таких дахів у Луцьку,Боратині,думаю що псевдо:).

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Як що ще цікаво то мої будівельники беруть ту саму ціну квадрату по роботі, що й квадрат черепиці.130грн за квадрат даху.З усім крім ринв.Крокви, балки, мембрана, обрешітка, капельник і сама черепиця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...