Перейти до змісту

запрошуємо менеджера, продавця, консультанта

V@Dim

Рекомендовані повідомлення

В звязку з розширенням діяльності запрошуємо на роботу: Продавець-консультант-менеджер (віконні та дверні конструкції, та супутні товари та послуги) Посадові обов’язки: Консультація покупців товару по телефону та інтернету, Продаж товару та сервісних послуг, Прийом, облік ведення складу. Вимоги до кандидатів: вміння спілкуватись та переконувати, бажання працювати з людьми, бажання навчатись новому; досвічений користувач ПК та соцмереж, Порядність, акуратність, відповідальність, цілеспрямованість, обовязковість, стресостійкість.ініціативність, позитивний склад характеру, можливість іноді працювати понаднормово та по вихідних. Досвід роботи та освіти- не обов’язково, стажування, та випробувальний термін (оплачується)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, V@Dim сказано:

Продавець-консультант-менеджер  Вимоги до кандидатів: вміння спілкуватись та переконувати, бажання працювати з людьми, бажання навчатись новому; досвічений користувач ПК та соцмереж, Порядність, акуратність, відповідальність, цілеспрямованість, обовязковість, стресостійкість.ініціативність, позитивний склад характеру, можливість іноді працювати понаднормово та по вихідних.

Цікавить оплата праці за посаду 3в1 і характеристики супермена+бетмена. Тема типу: шукаємо продавця-дизайнера+завсклад(не озвучено, з зірочкою між рядками вкінці договору). Вибачаюсь за оффтоп, нічого особистого, просто цікавість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідно до правил форуму вкажіть розмір оплати праці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я надіюсь це не до тих приставал, що постійно вибирають місце, то в центрі, то біля варшавки, то біля слона.. і т д.  і дуже наполегливо намагаються тебе зупинити і втюхати тобі вікна-двері.. бісять до жуті.. а ще зараз мода пішла - приходять до квартири і прямо в дверях  питають.. у Вас всі вікна замінено? і через деякий час приходять знову і знову... кулаки стискаются самовільно... ноу комент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, veter сказано:

Цікавить оплата праці за посаду 3в1 і характеристики супермена+бетмена. Тема типу: шукаємо продавця-дизайнера+завсклад(не озвучено, з зірочкою між рядками вкінці договору). Вибачаюсь за оффтоп, нічого особистого, просто цікавість

де тут 3в1?

Це користування ПК і соцмережами тепер уже спецнавики?

Шукають менеджера, який зможе на пальцях пояснити чим один профіль від іншого відрізняєця і який склопакет кращий... при цьому правильно введе в програму (яка доречі надзвичайно проста - помилитись нереально) розміри і прийме замовлення.

ЗП скоріше усього це відсоток від замовлень, але це теж треба вказувати в першому повідомленні.

Цитувати

можливість іноді працювати понаднормово та по вихідних

також бажано вказати чи це додатково оплачуєця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, keepo сказано:

де тут 3в1?

1Продавець-2консультант-3менеджер для особливо обдарованих 1-2-3 тобто 3 в 1

Про спецнавики взагалі мова не йшла, читайте уважніше Шановний!

П.с.: і взагалі цікавила оплата праці, але то таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в свому попередньому повідомленні описав приблизні обов"язки, якщо це по вашому 3 посади, то користь з вас як працівника прямує до 0...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то назва посади звучить некоректно. Не було б суперечок, якби просто шукали "Менеджера з продажу", згідно класифікатора професій щось приблизно таке - (1453) Менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі побутовими та непродовольчими товарами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, keepo сказано:

Я в свому попередньому повідомленні описав приблизні обов"язки, якщо це по вашому 3 посади, то користь з вас як працівника прямує до 0...

Шановний, я вам в харч нагадив? Ви намагаєтесь мене зараз цим постом принизити? Ви впевнені в своїх словах? Ви мене в очі не бачили, і з одного посту вангуєте мої здібності! Екстрасенс? Думайте трохи перед тим, як ахінєю писати...

Читайте уважніше, що написано Шановний, а то зміст посту не вловлюєте, а потім ще й бред пишете.

П.с.: і до чого тут приблизні обов'язки, я в своїх повідомлення їх словом не згадував...

П.п.с.: і для особливо-особливо обдарованих нагадаю ще раз, що цікавила оплата праці, але то таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думав що просте запрошення на роботу може перерости, в такий срач, не хочу тут розводити лишні безглузді балачки, тому кому цікаво і хто справді в пошуку нового робочого місця запрошую на співбесіду 097-8614522, 095-8238909, або на електронку: [email protected]  

дякую всім за такий інтерес до нашого повідомлення :)

P.S.  ми не та фірма що сама по квартирах ходить і пенсіонерів з магнітом "розводить"

P.P.S.  якщо справді знайдемо бетмена-суперпродавця, оплата буде відповідною "як в Готем-сіті" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, V@Dim сказано:

P.P.S.  якщо справді знайдемо бетмена-суперпродавця, оплата буде відповідною "як в Готем-сіті" :)

Красаучєг :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...