Перейти до змісту

Ремонт холодильників, пральних машин у Луцьку та області

Ridec7

Рекомендовані повідомлення

Хочу порекомендувати майстрів та майстерню по ремонту холодильників та пральних машин "НОРД", яка знаходиться  по адресі

м. Луцьк, вул. Лідавська 1а

тел. (0332) 23-10-93

(067) 901-89-66

(095) 29-59-119

особисто знаю директора - Петра Адамовича як приємну, відповідальну і просту людину.  Дуже багато людей з області знають, про хлопців, адже вони практично щотижня їздять на виклики по всій її території. Якщо виникнуть питання телефонуйте за вище зазначеними телефонами, можна звісно і в темі, але так як люди зайняті роботою, а не просиджуванням штанів біля монітору, то відповіді можуть затримуватись в залежності від зайнятості) Я сам буваю там досить часто, тому можу надати певну необхідну інформацію при необхідності) відповіді в темі будуть від мене), але все з дозволу пана директора, звісно) На питання, чому створив тему, одразу відповідаю - коли бачиш хорошу людину, завжди хочеться якось допомогти, це мій маленький вклад) А у зв*язку з кризою і цінами на нову техніку, думаю ця тема буде актуальна для багатьох, особливо якщо врахувати що на носі спекотне літо) Інколи бувають б\у холодильники та пральні машини на продаж, але тут вже точно взнавайте по телефону... зазвичай швидко розбирають по селам...)

п.с. В основному пост відноситься до клієнтів, так як багато майстрів та продавців знають, і Петра Адамовича, і майстерню, але якщо знайдуться майстри, які ще не в курсі, то телефонуйте - будемо раді співпраці!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

пост звязаний з 1м квітня (днем публікації)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:lol: зовсім ні) просто так співпало) все без жартів, заявляю 22 квітня - вище написане не жарт...) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...