Перейти до змісту

Де взяти Ексель?

Oberegy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть! киньте посилання, де можна скачати на шару Ексель. У мене стоїть, але з глюками. Я сама поткнулась, але напоролась на мейл ру, вже боюсь шукати. Може в кого є  місце перевірене? треба дуже. Дякую!

Опубліковано

Як варіант, Google Sheets. Безплатно, просто, завжди в онлайні, а головне - не треба танцювати з бубном, щоб знайти, скачати і зламати неліценійну копію Excel.

Опубліковано
4 хвилин тому, Микола Тарасенко сказано:

Як варіант, Google Sheets. Безплатно, просто, завжди в онлайні, а головне - не треба танцювати з бубном, щоб знайти, скачати і зламати неліценійну копію Excel.

я б з радістю, але мені надсилають документи в ексель, а він зараза не читає, віикидає через незрозумілу помилку. От фотошоп сама встановила любенько. А чого ексель не можна? просто треба людське місце знайти. Сьогодні ніби офсторінка віндовс, качаю, а мейл ру поліз. Ледь вичистила його з ноута. За посилання дякую, піду гляну, що за хрукт, бо про таке ще не чула.

Опубліковано
7 minutes ago, Oberegy said:

я б з радістю, але мені надсилають документи в ексель, а він зараза не читає, віикидає через незрозумілу помилку. От фотошоп сама встановила любенько. А чого ексель не можна? просто треба людське місце знайти. Сьогодні ніби офсторінка віндовс, качаю, а мейл ру поліз. Ледь вичистила його з ноута. За посилання дякую, піду гляну, що за хрукт, бо про таке ще не чула.

Гугл Таблиці чудово відкривають файли Excel. Почитати можна тут.

Опубліковано
15 годин тому, Oberegy сказано:

Допоможіть! киньте посилання, де можна скачати на шару Ексель. У мене стоїть, але з глюками. Я сама поткнулась, але напоролась на мейл ру, вже боюсь шукати. Може в кого є  місце перевірене? треба дуже. Дякую!

ось тримай portable

Microsoft Office 2003 port.torrent

Опубліковано

Привіт всім! Ото тут і правила! добрим людям і подякувать не дають цілу добу. Звіт: ексель ставить не буду, бо розібралась з

On 25.03.2016 at 19:20, Микола Тарасенко сказано:

хороша штука. За поради  дякую дуже всім і особливо пану Миколі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...