Перейти до змісту

Продам, обміняю, відновлю Макбук

Рекомендовані повідомлення

Шановні колеги, допоможіть вирішити проблему. В дочки "загнулась" материнка на Макбуці. Вона має приїхати з-за кордону сюди. Там все дорого, а вона не на заробітках там. Тобто, порадьте, скільки приблизно буде коштувати заміна материнки в нас, або чи можна обміняти неробочий Макбук на нормальний, робочий ноут тут, в нас. Про Макбук. Проц І5, частота 3,2. Оперативка 4 гіга. Хард 500гіг, діагональ - 13 ". Дякую. Чекаю порад і пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до такого мака сама материнка дорого коштує. заміна проста, тому думаю дорого не буде. а що з ним таке, що ви вирішили, що материнка полетіла? чи вона носила його в сервіс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дочка на стажуванні в Італії. Там так сказали в сервісному центрі. І ціну назвали велику. Для італійців 150 євро, це майже те саме, що для нас 250гр. Щоб взнати марку материнки, треба запустити ноут, а він не запускається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, sobiratel сказано:

Про Макбук. Проц І5, частота 3,2.

нема таких макбуків, тільки в моноблоках iMac такий проц може бути, з такою частотою.

150 євро за мамку - це рахуй даром, тут дешевше за непаяну\нежарену ніхто не попросить - факт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варіанти обміну на простий ноут "не проканають"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сумніваюсь, що хтось захоче цей "дорогий геморой"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може там діло не в материнці?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як тільки Макбук буде в мене- відпишусь і опишу і попрошу протестувати. дякую за поради і обговорення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо що - пишіть в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо для вас 150 євро то дорого, я взагалі не розумію як до вас попав макбук. Нагадує ситуацію коли власник лексуса торгується за беушні коврики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви уважно читали, то я писав про макбук дочки, яка зараз на стажуванні за кордоном. Щодо Лексуса- якщо вас дратують подібні пости,- можете просто не читати і не "блістать іскромЬОтним гумором". Тут, наскільки я встиг взнати за більш, ніж 8 років 90% людей стараються порадити і допомогти. В чому неодноразово переконувавя. Сам не раз допомагав порадами, за які дякували.  А вам - удачі на поприщі гумористів:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не вірно мене зрозуміли, сприймаєте все як образу. Мораль мого посту - ремонтуте ноут за кордоном, 150 євро це даром! (я не перший це пишу вам).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если обмен интересен 0950930948

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Яка історія макбуку зараз, бо шукаю для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...